Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Psikolog ve kamu

Tengriken

Member
Esenlikler,
Yakın zamanda kamuda işe gireceğim. Evet, SS'ler her yerde. Elime de bir miktar para geçecek her ay.

Daha önce 2 sene ünlü bir kliniğe terapi için gitmiştim. Hiçbir halta yaramadı. Şimdi de özgüven sorunu gibi birçok sorun için gitsem mi gitmesem mi diyorum. Tavsiye verir misiniz?

Doğum haritama baktığımda harekete geçiren elementlerim çok az. Dolayısıyla harekete geçemiyorum. Yani terapiste para bayılmayıp kendim mi çözmeye çalışsam. Herkese iyi günler.

Esenlikler,
Yakın zamanda kamuda işe gireceğim. Evet, SS'ler her yerde. Elime de bir miktar para geçecek her ay.

Daha önce 2 sene ünlü bir kliniğe terapi için gitmiştim. Hiçbir halta yaramadı. Şimdi de özgüven sorunu gibi birçok sorun için gitsem mi gitmesem mi diyorum. Tavsiye verir misiniz?

Doğum haritama baktığımda harekete geçiren elementlerim çok az. Dolayısıyla harekete geçemiyorum. Yani terapiste para bayılmayıp kendim mi çözmeye çalışsam. Herkese iyi günler.
Esenlikler
Psikologlar sizin sorunlarınızı çözmüyorlar kendimden örnek vermeyi sevmiyorum ama şöyle açıklayabilirim birisi bana zarar verie korkusu yaşıyorum ve bunu anlattığımda bana geçmişi ve bunu tetikleyen şeyi soruyor böylece aydınlanma yaşıyorum belki bu gözle bakarsanız daha yardımcı olabilir, online terapistler daha uygun genel fiyatlar 1000 tl nin üstünde ama bazı online psikologlar bunun yarı fiyatını istiyor tavsiyem denemeniz. Bunlardan bir sonuç alamazsanız Duygusal Beden İyileştirme diye bir yazı sitede olması lazım link nasıl atılır bilmiyorum kusura bakmayın, meditasyonları aksatmayın kendinize güvenin, her gün SURYA mantrası titretmek kahve içerken vs işe yarıyor bunu nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama deneyin. Bunun haricinde bir önerimd e şu sizi özgüvensiz hissettiren şey ne mesela bir insan mı o insanı bir eşya yapın mesela kalem o kişi olsun onu tüm gün yanınızda taşıyın size ne hissettiriyor bu bir duygu da olabilir tüm gün taşıyın sonrasında yazın ne hissettiğinizi, birkaç gün sonra onu bırakın onunla beraber bu düşünceyi de bırakın biliyorum zor ama yapınca benliğiniz artıyor. Başaracağınıza inancım tam, kendinize ve sağlığınıza iyi bakın

Esenlikler
Psikologlar sizin sorunlarınızı çözmüyorlar kendimden örnek vermeyi sevmiyorum ama şöyle açıklayabilirim birisi bana zarar verie korkusu yaşıyorum ve bunu anlattığımda bana geçmişi ve bunu tetikleyen şeyi soruyor böylece aydınlanma yaşıyorum belki bu gözle bakarsanız daha yardımcı olabilir, online terapistler daha uygun genel fiyatlar 1000 tl nin üstünde ama bazı online psikologlar bunun yarı fiyatını istiyor tavsiyem denemeniz. Bunlardan bir sonuç alamazsanız Duygusal Beden İyileştirme diye bir yazı sitede olması lazım link nasıl atılır bilmiyorum kusura bakmayın, meditasyonları aksatmayın kendinize güvenin, her gün SURYA mantrası titretmek kahve içerken vs işe yarıyor bunu nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama deneyin. Bunun haricinde bir önerimd e şu sizi özgüvensiz hissettiren şey ne mesela bir insan mı o insanı bir eşya yapın mesela kalem o kişi olsun onu tüm gün yanınızda taşıyın size ne hissettiriyor bu bir duygu da olabilir tüm gün taşıyın sonrasında yazın ne hissettiğinizi, birkaç gün sonra onu bırakın onunla beraber bu düşünceyi de bırakın biliyorum zor ama yapınca benliğiniz artıyor. Başaracağınıza inancım tam, kendinize ve sağlığınıza iyi bakın
Anladım, karar kıldığım terapisti deneyip diğer yöntemlere geçeyim. Teşekkürler.

Esenlikler,

Terapiye gitmenizi öneririm, zor dönemimde hayatıma çok katkısı oldu.

Hayır. Satanas'ın Sevinci, yasal bir kuruluştur.
Peki çok büyük bir özür dileyerek soruyorum, neden vpn kullanmak ve tetikte olmak zorundayız? İnsanlar neden bizi kabul etmiyor? Bunun cevabını az çok içimde veriyorum ama herkes istediği dine inanmakta özgürse biz ne kadar daha saklanacağız

Peki çok büyük bir özür dileyerek soruyorum, neden vpn kullanmak ve tetikte olmak zorundayız? İnsanlar neden bizi kabul etmiyor? Bunun cevabını az çok içimde veriyorum ama herkes istediği dine inanmakta özgürse biz ne kadar daha saklanacağız

Herhangi bir seküler ülkede "Satanist" olmak anayasal bir suç değildir.

Lakin kendi İbrahimi dinlerine inananlara bile "heretik" ya da "kafir" diyerek saldıran bir kesim var. Ayrıca anayasal olarak hakkınızı arayamayacağınız anlamına gelmese de, işverenler ya da patronlar yüzünden iş bile bulamayabilirsiniz. Üstüne sosyal olarak dışlanmakla uğraşırsınız.

Kısacası her açıdan hayatınızı zorlaştırıp her dinin yobazı tarafından tehditle ve garipseyen gözlerle bakılacağınız bir toplumdasınız. Maalesef bütün dünyada durum böyle.

O yüzden bu bakış açısını kırıp sayıca fazla bir topluluk olmadan maalesef böyle bir şey imkansızdır.

Lakin kendi İbrahimi dinlerine inananlara bile "heretik" ya da "kafir" diyerek saldıran bir kesim var. Ayrıca anayasal olarak hakkınızı arayamayacağınız anlamına gelmese de, işverenler ya da patronlar yüzünden iş bile bulamayabilirsiniz. Üstüne sosyal olarak dışlanmakla uğraşırsınız.

Kısacası her açıdan hayatınızı zorlaştırıp her dinin yobazı tarafından tehditle ve garipseyen gözlerle bakılacağınız bir toplumdasınız. Maalesef bütün dünyada durum böyle.

O yüzden bu bakış açısını kırıp sayıca fazla bir topluluk olmadan maalesef böyle bir şey imkansızdır.
Birkaç gün önce yolda yürürken siyah pelerin tarzı şeyler giyip pentegram takan bir grup insan kendini satanistim diyerek gururla tanıtıyordu, kendileri kedileri,hayvanları,insanları k#tledebileceğini söylüyorlardı bunlara bizzat duydum. Biz kimseye zarar vermiyoruz hatta hepimiz eminim ki dışarıda bu ülkedeki herkes gibi geziyoruz ve konuşuyoruz onlara tepki verilmiyor ama bizden korkuluyor saçma bir sistem. En kısa zamanda milyarlarca insana ulaşmak dileğiyle

2 sene gittim, tekrar gitmeme değer mi?
Yani şöyle söyleyeyim ben terapide çok rahatlıyorum ve depresyon ile anksiyetimi yenmemde katkısı büyük oldu. Çevrenizden olmayan birisi ile yaşamınızı açıkça konuşabilmeniz gerçekten iyi bir şey ve ben terapinin sadece kötü durumlarda gidilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer terapistinizden hoşnut değilseniz farklı bir terapist ile görüşebilirsiniz.

Gözüme takılmışken küçük bir bilgi: Türkiye teknik olarak seküler değildir. Laiktir. İkisini günlük hayatta birbiri yerine kullanılsa da farklı şeyler. Türkiye'nin laikliği Fransız geleneğinden geliyorken sekülerlik daha çok Amerikan ve onlarınki de İngiliz geleneğinden geliyor. Farkın kritik olduğu yer şu: Fransa ve Türkiye dini kamuda yasaklayabilir (başörtünün yasaklanması gibi) ABD bunu yapamaz, dinini ifade etme özgürlüğünü kısıtlayamaz. Eğer şu an anayasa uygulansaydı İslamcılar var olamazdı. Diğer dinler için de geçerli ama yasaların İslam'dan korunmak için koyulduğu belli. Evet Satanistler de siyasi parti kuramaz, bir öğretmen sınıfta pentagram takamaz ama Müslümanlar da yapamaz (eğer anayasa uygulansaydı). AKP'nin en başta demokrat, özgürlükçü takılmasının da sebebi oydu. Laiklik daha sert ve keskin, dine karşı daha tahammülsüz sekülerlikle karşılaştırıldığında.

Türkiye'de Refah Partisi'ni laikliğe aykırı olduğu için kapatabilirler (kapattılar), seküler Amerika'da ifade özgürlüğü nedeniyle böyle bir şey neredeyse imkansız. Fransa bu laikliğe aykırıdır diyerek okullarda dini sembolleri şak diye yasaklayabiliyor. Amerika'da peçeyi yasaklamak isterlerse ''Yüzün görünmemesi tehlike arz ediyor...'' vb. bir şekilde kitabına uydurmak zorunda kalırlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back