Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Psişik Vampirlik etik mi ?

Xaji

Member
Merhaba, iyi günler ve iyi haftalar dilerim.

Psişik vampirlik hakkında birkaç yazı okudum; hatta deneyimlerini anlatan ve nasıl yapacağımızı açıklayan bir yazı gördüm. Böyle bir şeyi yapmak, Zevist topluluğuna aykırı bir şey midir yoksa isteyen yapabilir mi? Teşekkürler.

Hayır, yapmamalısınız. Hem size hem de sömürülen kişiye zarar verecektir. Etik değildir.

Astral beden fiziksel bedene göre daha hızlı evrimleșebildiği için astral bedeni bu șekilde enerji elde alıștırmak, kendi kendinize enerji üretme yeteneğinizi zayıflatacaktır,

Ayrıca devamlı olarak bu șekilde enerji elde etmek olumsuz bir karmik yük biriktirecek ve ölümden sonrada kendinize benzer ruhlara çekileceğiniz için gideceğiniz yerin pek iyi olacağını zannetmiyorum.

Merhaba, iyi günler ve iyi haftalar dilerim.

Psişik vampirlik hakkında birkaç yazı okudum; hatta deneyimlerini anlatan ve nasıl yapacağımızı açıklayan bir yazı gördüm. Böyle bir şeyi yapmak, Zevist topluluğuna aykırı bir şey midir yoksa isteyen yapabilir mi? Teşekkürler.
Bu konu konuşulmuştu bir postta eğer yanlış hatırlamıyorsam. İnsanlardan enerji çekmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum (eğer kurbanla kişisel bir problemden ötürü kara büyü yapmıyorsanız tabi kara büyü yapmak da beni kişisel olarak geriyor ben olsam tercih etmez tanrılara bırakırdım) insanların enerjileri sizin faydalanamayacağınız kadar az. yıldızlardan ve tanrılardan, onların yüksek frekanslı kutsal enerjilerinden faydalanmak yerine ne idüğü belirsiz birinin enerjsi işinize ne kadar yarar ki zaten?

Bu konu konuşulmuştu bir postta eğer yanlış hatırlamıyorsam. İnsanlardan enerji çekmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum (eğer kurbanla kişisel bir problemden ötürü kara büyü yapmıyorsanız tabi kara büyü yapmak da beni kişisel olarak geriyor ben olsam tercih etmez tanrılara bırakırdım) insanların enerjileri sizin faydalanamayacağınız kadar az. yıldızlardan ve tanrılardan, onların yüksek frekanslı kutsal enerjilerinden faydalanmak yerine ne idüğü belirsiz birinin enerjsi işinize ne kadar yarar ki zaten?
Profil fotoğrafınızda Vladimir olmasından mı böyle hissettiniz bilmiyorum fakat siz doğal bir psişik vampir olamazsınız. Sonsuz enerji kaynağı olan güneş varken niye etrafınızdaki insanlara ihtiyacınız olsun.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, ama gerçekten istediğim kişinin enerjisini çekme gücüm olsa bile bunu yapmazdım. Bir konuda bir şey görünce tüm detaylarını öğrenesim geliyor. Mesela bugün bir bilgi daha öğrendim Birinin enerjisini çekersem, faydadan çok zarar olabilirmiş ve kendi enerjimi üretme yeteneğim zayıflarmış. Ben bunu ek bir enerji kaynağı sanıyordum. Bunu gerçekleştirsem de gelecekte büyük ihtimalle yobazlara gerçekleştirirdim. Gidip düşmanı beslemek yerine enerjisini tüketmek daha mantıklı gelmişti ama öylelerinden sadece negatiflik gelir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back