Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

DNA'da yahudilik bulunması.

Xaji

Member

Merhaba, hepinize iyi günler ve iyi haftalar dilerim.

Yakın bir dostum DNA testi yaptırdı ve DNA’sında %7 Aşkenaz yahudiliği çıktı. Ben de kahkaha atmıştım, o sırada sonuçlara bakarken. Bana da "Sen kesin %82 Yahudi çıkarsın" dedi gülerek. Ben de "Benim Zevist olduğumu unutuyorsun sanırım" dedim ve merak ederek DNA testi yaptırdım. Bu, birkaç hafta önceydi. Sonuçları dün aldık. Ben de tahmin ettiğim gibi, pisliklerin DNA’sı yok ama tek şaşırdığım %2,5 oranında Türklük bulunması. Geri kalan çoğunluk ise %79 Yunan ve Kuzey İtalya’dan geliyor. Diğer yüzdelikler ise Makedonya, Bosna gibi yerlerden geliyor. ama Yunanistan göçmeni olduğum için olabilir doğal buluyorum.

Soruma gelecek olursak, arkadaşımın %7 Aşkenaz Yahudi geni olması bir problem çıkarır mı? O kişiyi düşmandan yapmaz diye düşünüyorum.

Bu tarz testler birçok kişiye %1 veya yakın oranda Yahudi genlerine sahip olduklarını söylerler. Amaçları antisemitizmi azaltmaktır -zira bu testleri yapan kurumları genelde Yahudiler kurar- ve kişilerde aslında Yahudilik yoktur. Ancak arkadaşınızdaki oran fazla gözüküyor.
Ben de "Benim Zevist olduğumu unutuyorsun sanırım" dedim ve merak ederek DNA testi yaptırdım.
Arkadaşınıza Zevist olduğunuzu söylemeK açıkçası bir hataydı.
Soruma gelecek olursak, arkadaşımın %7 Aşkenaz Yahudi geni olması bir problem çıkarır mı? O kişiyi düşmandan yapmaz diye düşünüyorum.
(%0,00001 Yahudi = %100 Yahudi)
Atalarından birinin Yahudi olması kişinin de Yahudi olduğunu gösterir.

Durduk yere huzurumu bozdun. Ya ben de yahudiysem? Ciddi ciddi takıntı yaparım ben bunu. Eğer öyleysem kendimi öldürmem gerekir mi?

Hangi dna testine başvurdunuz?
Benim bu konularda hiçbir fikrim yok, bilgim de yok. O yüzden yurt dışında yaşayan bir dostuma danıştım. Bana MyHeritage şirketini önerdi, oradan yapmıştım ve internet üzerinde de sıkça görüyordum. Oradan yapayım dedim ama siz yapmak isterseniz, oradan yapmayın, daha güzel bir yer bulun. Çünkü orası İsrail şirketiymiş, bunu daha bugün yeni öğrendim. Keşke biraz daha araştırsaydım ama dediğim gibi, öneri üzerine yaptım.
Arkadaşınıza Zevist olduğunuzu söylemeK açıkçası bir hataydı.

(%0,00001 Yahudi = %100 Yahudi)
Atalarından birinin Yahudi olması kişinin de Yahudi olduğunu gösterir.
Evet, söylediğiniz gibi, bu tür şirketleri genelde yahudiler yönetiyor ve küçük oranlarla bilerek yahudi geni yazmış olabilirler. Ama böyle bir şey olsaydı, bana da yazarlardı; ben de hiç çıkmadı. Genel olarak hep Balkanlar, Yunanistan ve İtalya çıktı.

Kendisi 9 yıllık bir arkadaşım ve beni her konuda destekler, o yüzden kendimi açmıştım. Bunun mantıklı ve doğru gelen bir inanç olduğundan bahsetmişti ve desteklemişti beni. Ama birkaç şey ona doğru gelmediği için, maalesef ailemize davet edemedim. kendi kararı, saygı duyarım. Onun bana duyduğu gibi, hiç de yahudiye benzemiyor aslında. Üstelik en sevdiğim dostumdur, çok ilginç ama arada sırada yahudileri övdüğü doğru.
Durduk yere huzurumu bozdun. Ya ben de yahudiysem? Ciddi ciddi takıntı yaparım ben bunu. Eğer öyleysem kendimi öldürmem gerekir mi?

yahudi olsak, burada olmazdık. Üstelik meditasyonları bile yapamazdık, rahatsız olurduk. Burada hepimiz kardeşiz, kendinize yahudi demeyin lütfen. Aramızdan biri yahudi olsa, zaten bunu hissederdik.

Bu tarz DNA testleri tamamen yanılgılardan ibarettir. Muhtemelen bahsettiğiniz test salya örneği ile yapılmış olmalı, veya saç kökü, ya da tırnak. Bu tarz testler hiç biri netlik içermez ve yanıltıcı bulgular yansıtırlar.

Bu tarz "milliyet" testlerinde baktıkları değerler kişilerin milliyetlerinden ziyade hangi coğrafyaya kayıtlı ırka mensup olabileceklerini göstermektedir. Bu testlere göre Suriyeli, İranlı veya Arap ataları olan Centil kişilerin " Yahudi" çıkması olasıdır zira burada ölçülen değer o kişilerin çoğunlukla Mezopotamya ve Akdeniz kıyılarından atalara sahip olduğunu göstermektedir.

Bahsedilen testler ise, belirttiğim değer hangi topraklar üzerinde yoğunlaşırsa o ülkenin milliyetine ait olduğunuzu yazmaktadır. Ancak "Yahudi toprakları" da hiç bir zaman Yahudilerin gerçek toprakları değildi, O bölge Filistinlilere ve diğer Centil Mezopotamya halklara ait topraklardır.

"Ya Yahudiysem?!?" Endişesi yeni ve gelişmekte olan Zevist'lerde sıklıkla gözüken bir yanılgı. Bunun sizinle de alakası yok, Ruhunuzda birikmiş düşman lanetleri sebebiyle bu tarz kuruntulara düşmek oldukça doğal ve çoğu zaman beklenen bir durum. Ruhunuzu bu lanetlerden temizledikçe bu tarz imkansız yanılgılardan arınacaksınız.

Bir ara bende gitmeyi düşünüyorum ama yine de insan korkuyor hani yahudi olmadığına emin olsan bile testte farklı bir sonuç çıkarsa diye.

Hayır, Yahudi değilsiniz.

Bu testler anlamsız. Hem Türkiyede sefarad yahudileri daha fazla bulunuyor hem bu yahudi grupları kendi aralarında çoğalıyorlar. 23andme'nin başında yahudiler bulunuyor ve MyHeritage direkt olarak israil menşeili bir marka. Son olarak demek istediğim ise eğer yahudiyseniz bunu bilirsiniz, ToZ'a girebilmiş yahudiler bile ne olduklarının farkındaydılar.

(İlginç bulduğum kısım %7'lik aşkenazilik oldu. 1-2 hafta önce gördüğüm rüyaların birinde dna testi yaptırmıştım ve %7 aşkenazi çıkmıştı, bilinçaltımla ilgili olduğunu düşünüyorum)

Değilsiniz. Buraya gelip gelişmeye çalışmanız bile yahudi olmadığınızın kanıtı. Kalp,boğaz çakralarınızı ve üçüncü gözünüzü hissedebiliyorsanız yahudi değilsiniz. Onların ruhları çok daha farklı.

Çok teşekkürler💕

DaemonicaBey'in yazısını da okudum hemen şimdi. Diyordu ki Nihai rtr yapıca kötü hissedebilirsiniz eğer y@hudiyseniz. Ben gayet iyi hissetmiştim ilk rtr mi yaparken.Ayrıca tanrılardan bariz belli işaretler aldığımı da hissediyorum. Şüpheci ve takıntılı biriyim ve eğer ben bile eminsem y@hudi değilim herhalde.

Ayrıca mucizevi denebilecek bir şekilde çözülen bir sağlık sorunum olmuştu Tanrıça Bastet'e ettiğim dualardan sonra ama ne biliyim insan takıntı yapıyor

Değilsiniz. Buraya gelip gelişmeye çalışmanız bile yahudi olmadığınızın kanıtı. Kalp,boğaz çakralarınızı ve üçüncü gözünüzü hissedebiliyorsanız yahudi değilsiniz. Onların ruhları çok daha farklı.
O zaman net değilim. Ne zaman üçünvü gözüme meditasyon yapsam çok ağrıyor (diğerleri de ağrıyor ama üçüncü göz bazen o kadar yoğun ağrıyor ki gözümden yaş geliyor)

O zaman net değilim. Ne zaman üçünvü gözüme meditasyon yapsam çok ağrıyor (diğerleri de ağrıyor ama üçüncü göz bazen o kadar yoğun ağrıyor ki gözümden yaş geliyor)
Üçüncü gözünüz açılıyor demek bu. Yahudi olsaydınız üçüncü gözünüzün olduğu yerde bir şey hissetmezdiniz.

ToZ'da şu bilgi verilmiş:

"İlk deneyimlerden biri baş ağrısı veya alnın ortasında oluşan basınçtır. Bu his, altıncı çakrayı etkilediği için genellikle alnın yüzeyinin birkaç cm veya daha altından geliyormuş gibi hissedilebilir. Bu, epifiz bezinin uyandığının ve sağlıklı bir şekilde çalışmaya başladığının bir göstergesidir.

Ayrıca, dikkatinizi üçüncü gözünüze odakladığınızda veya üçüncü gözünüz üzerine meditasyon yaptığınızda bu ağrıyı veya basıncı hissedebileceğinizi görebilirsiniz. Bu tamamen normaldir ve zamanla azalır."

Üçüncü gözünüz açılıyor demek bu. Yahudi olsaydınız üçüncü gözünüzün olduğu yerde bir şey hissetmezdiniz.

ToZ'da şu bilgi verilmiş:

"İlk deneyimlerden biri baş ağrısı veya alnın ortasında oluşan basınçtır. Bu his, altıncı çakrayı etkilediği için genellikle alnın yüzeyinin birkaç cm veya daha altından geliyormuş gibi hissedilebilir. Bu, epifiz bezinin uyandığının ve sağlıklı bir şekilde çalışmaya başladığının bir göstergesidir.

Ayrıca, dikkatinizi üçüncü gözünüze odakladığınızda veya üçüncü gözünüz üzerine meditasyon yaptığınızda bu ağrıyı veya basıncı hissedebileceğinizi görebilirsiniz. Bu tamamen normaldir ve zamanla azalır."
Ayyyy o kadar mutluyum ki y@hudi olmadığıma💕

Evet, söylediğiniz gibi, bu tür şirketleri genelde yahudiler yönetiyor ve küçük oranlarla bilerek yahudi geni yazmış olabilirler. Ama böyle bir şey olsaydı, bana da yazarlardı; ben de hiç çıkmadı.
Herkese o geni koymaları insanları şüpheye sürükleyecektir ve test şirketlerinin yalanlarını ortaya çıkaracaktır. Bu sebeple herkese bu geni koymaları tabii ki de mümkün değildir. Bazı insanlara koyuyorlar ve size -bu konuda şanslısınız- koymadılar.

yahudi olsak, burada olmazdık. Üstelik meditasyonları bile yapamazdık, rahatsız olurduk. Burada hepimiz kardeşiz, kendinize yahudi demeyin lütfen. Aramızdan biri yahudi olsa, zaten bunu hissederdik.
Gerçektenmi ?

Gerçektenmi ?
Bu meditasyonları pislikten arınmak ve yükselmek için yapıyoruz. Düşman, kendisini kendisinden nasıl arındırıp korusun? Üstelik birbirimize empati yapıyoruz, koruyoruz ve yardım ediyoruz. yahudi gelip ne yapacak burada? Ne empati kurmayı bilir ne de duygusu vardır ve zaten rahatsız olur, RTR yaparken. ben böyle düşünüyorum.

H
Bu meditasyonları pislikten arınmak ve yükselmek için yapıyoruz. Düşman, kendisini kendisinden nasıl arındırıp korusun? Üstelik birbirimize empati yapıyoruz, koruyoruz ve yardım ediyoruz. yahudi gelip ne yapacak burada? Ne empati kurmayı bilir ne de duygusu vardır ve zaten rahatsız olur, RTR yaparken. ben böyle düşünüyorum.
Mm rtr hiç yapmadığım için bir şey söylemem zor

Yahudi olup olmadığını görmek isteyen RTR yapabilir.

Ya aslında negatif enerjiden etkilenme diye düşündüğüm şey RTR'den kötü etkilenme ve gelişim hikayem kendimi kandırmaktan ibaretse? Ya ruhaniyette sadece zihnimi inandırdığım için bir şeyler oluyor ve Yahudiliğimi bastırıyor isem? Öyleysem bile pislik herifler bu paranoya nedir? Dünyanın içinden geçtiniz insanları salın ya. Gerçi buna rağmen ruhaniyete devam etme isteğim bile olmadığımı gösteriyor xd.

Ya aslında negatif enerjiden etkilenme diye düşündüğüm şey RTR'den kötü etkilenme ve gelişim hikayem kendimi kandırmaktan ibaretse? Ya ruhaniyette sadece zihnimi inandırdığım için bir şeyler oluyor ve Yahudiliğimi bastırıyor isem? Öyleysem bile pislik herifler bu paranoya nedir? Dünyanın içinden geçtiniz insanları salın ya. Gerçi buna rağmen ruhaniyete devam etme isteğim bile olmadığımı gösteriyor xd.
Tam anlayamadım,rhaniyetin plasebo olduğunu mu söylüyorsunuz şimdi?

Tam anlayamadım,rhaniyetin plasebo olduğunu mu söylüyorsunuz şimdi?

Tabii ki hayır. Sadece role girmekti bahsettiğim. Yoksa plasebo olduğunu düşünsem niye Tanrıların yolunda olayım ki? Bu şeylerin gerçekliğini tattım ama sadece öylesine kuruntu yazdıklarım.

Gitdim final rtr yapdım fazla şüphe etdiğim için , içime bi rahatlık çökdü anlatamam, abi yok böyle bir hiss

Benim bu konularda hiçbir fikrim yok, bilgim de yok. O yüzden yurt dışında yaşayan bir dostuma danıştım. Bana MyHeritage şirketini önerdi, oradan yapmıştım ve internet üzerinde de sıkça görüyordum. Oradan yapayım dedim ama siz yapmak isterseniz, oradan yapmayın, daha güzel bir yer bulun. Çünkü orası İsrail şirketiymiş, bunu daha bugün yeni öğrendim. Keşke biraz daha araştırsaydım ama dediğim gibi, öneri üzerine yaptım.
Evet bunun için sormuştum. Yalnız yine de arkadaşınız için olan o oran fazlaymış. Dikkat edin ve kimseye ss olduğunuzu söylemeyin.

Evet bunun için sormuştum. Yalnız yine de arkadaşınız için olan o oran fazlaymış. Dikkat edin ve kimseye ss olduğunuzu söylemeyin.

Bugün biraz düşündüm, acaba yahudi olabilir mi diye? Bazı parçalar oturmaya başlıyor. Henüz lisedeyken bazen israil’i överdi, hatta komik yanı, beraber strateji oyunu oynarken bile hep israil’i alırdı. Üstüne üstlük evinde de israil bayrağı görmüştüm. Bu yahudi aşkı ona nereden geliyor diye düşünürdüm hep, ama o zaman Zevist değildim tabii. Şu ana kadar hiç negatif bir enerji ya da saygısızlığını görmedim. Tam tersi, hep eğlendiğim bir kişi oldu, ne kadar buluşamasak da çünkü artık burada yaşamıyor. Ama resmen benim klonum gibiydi, hatta bizi kardeş sanırdı hep hocalar. yahudi olsa, Zevistliği neden mantıklı bulup desteklesin ki? bilmiyorum, kafam karışık ama değildir diye düşünüyorum.

Gerçek Yahudiler bu pratikler sırasında ciddi acı çekiyorlar diye hatırlıyorum. O yüzden Neptünyen düşüncelerle kıyas kabul edemez.

Bu arada çoğu Yahudi, ırklarına dair bilinçlidirler. Yani biri Yahudiyse, gerçekten Yahudi olduğunu bilir. Bu konuda bilinçlidir ve kültürlerini bilirler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back