Saulo said:
unforgiven said:
Esenlikler,
Çokta sıcak baktığım söylenemez, kılıç zoruyla insanları islama zorlar, hristiyan ve yahudilere kucak açar ve tonla geri kafalı hareket yapardı. Gelişimlere islam yüzünden açık değillerdi. Kısacası güçlü fakat saygı duyduğum bir İmparatorluk değil.
İyi günler.
Sende sanırım biraz "milli şuur" eksik. Türk tarihi o saygı duymak zorundasın. Osmanlı'nın silindiğinde Türkiye'nin bile olamayacağını unutma.
Bunları Osmanlı'yı sevmeyen biri olarak söylüyorum.
Kimse hiç bir şeye saygı duymak zorunda falan değil, duymuyorsa kendi duymuyor. Türklerin ''beyaz Arap'' diye anılmasına neden olmuş, tamamiyle yahudi yönetimine sahip bir imparatorluktur. Türklük ile bağdaştırılmaları bile kutsal ve yüce ismimize aynı zamanda kanımıza küfür ve lekedir.
Osmanlının hanedan ailesinin bile centil olduğunu düşünmüyorum, malum haremlerine elini kolunu sallayan girip çıkabiliyor. Sizce binlerce kadının hepsi de centil olabilir miydi? Tabiki hayır. Bir zahmet de olmasın. Centil bir devlete yakışır şeyler yapmadılar. Düşman dedikleri insanların çocuklarını kaçırıp köle olarak askerleştirmeleri zaten ne kadar sorunlu bir düzenleri olduğunu açıklıyor.
Osmanlıyı ''gerçek Türk tarihi'' olarak görmemek, milli şuursuzluk değil, direkt milliyetçilik ile alakasızdır. Osmanlı dediğimiz devlet, yahudilerin yönettiği türk halkıdır ve gerçek öz Pagan değerlini korumuş centil yönetime sahip bir Türk halkı değildir. Türk tarihine bıraktıkları bu lekeyi ''milliyet'' olarak bile kabul etmememiz gerektiğini düşünüyorum.
Ancak yine de Osmanlı imparatorluğu olmasa başka bir isme sahip başka bir yahudi imparatorluğu gelecekti. O nedenle burada sorun Osmanlı diye bakmak doğru olmadığı gibi Osmanlı suçsuz diye bakmak da doğru değildir.
Ayrıca, milli şuursuz dediğiniz kişi bir çevirmendir. Yabancı dil bilmeyen türk kardeşlerimiz için çalışan insanlarla daha saygılı konuşmaya özen gösterin lütfen.