Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

oruç, otofaji, detoks

Perla

Member
Düşman programlarının insanlara aç klarak ibadet etirmesi mantığını anlayamıyorum. Tmm duygu düşünce yoluylada besliyorlar yahweyi, aç kalmada nasıl bir sistem çalışıyor olabilir. sabah ve akşam çatlayıncaya kadar yemek yiyip tüm gün aç ve susuz durduklarında ne oluyor. gördüğüm kadarıyla insanlarda sinirlilik, suzursuzluk, tahammülsüzlük oluyor. mide yanması reflü, ağız kokusu gibi şeyler oluyor, ilaç vb. çeşitli insalarda farklı rahatsızlık olarak ortaya çıkabilir diye düşünüyorum. Hatta ilaç kullanımı vs. yaşlılıktan dolayı ölende oluyor, söylenmiyor. Gördüm çünkü.

orucu desteklemek için dünya genelinde okadar kitap yazı varki, sağlık açısından söyle iyi böyle iyi, mesela aydın salihin kitabı gibi çok var. şu kadar gün aç kalırsa birçok hastalık vb. kanser hücresi filan yok oluyor diyorlar.
Bence aç kalmak neysede çünkü açlık öldürmüyor, susuz kalmak aşırı sakıncalı bir durum, su içilmesi lazım.

Peki ruhaniyete nasıl bir etkisi vardır? Düşman tarfaında gelemiyor düyaya peki kendi insanlarıyla nasıl iletişim kurdu?
Hisdistan tafalarında çok oruç yapan oluyor, hatta deli arap bile mağada aç susuz haldığı içinmi bişeyler oldu, kundalinisi uyandırdı. cibril göründü filan olayı, bu işlerin aslı nedir ki? Böyle bişey varsa bile birisi kıl vermiş olmalı, kısa yol yöntemleri için.

Esenlikler,

Bu tarz çilekeşleri Satürn yönetir. Satürn, insanı insanlığa zincirleyen enerjiler ve ölümle ilgilidir. Yani muhtemelen bu da enerji yükseltiyor. Ayrıca şans eseri birisi iyiye gidecekse oruç tutarak Satürn enerjisini arttırıyor olabilir, yani hayatlarımızın kötüde kalışına da yıllık garanti olabilir.

İyi akşamlar.

Perla said:
Düşman programlarının insanlara aç klarak ibadet etirmesi mantığını anlayamıyorum. Tmm duygu düşünce yoluylada besliyorlar yahweyi, aç kalmada nasıl bir sistem çalışıyor olabilir. sabah ve akşam çatlayıncaya kadar yemek yiyip tüm gün aç ve susuz durduklarında ne oluyor. gördüğüm kadarıyla insanlarda sinirlilik, suzursuzluk, tahammülsüzlük oluyor. mide yanması reflü, ağız kokusu gibi şeyler oluyor, ilaç vb. çeşitli insalarda farklı rahatsızlık olarak ortaya çıkabilir diye düşünüyorum. Hatta ilaç kullanımı vs. yaşlılıktan dolayı ölende oluyor, söylenmiyor. Gördüm çünkü.

orucu desteklemek için dünya genelinde okadar kitap yazı varki, sağlık açısından söyle iyi böyle iyi, mesela aydın salihin kitabı gibi çok var. şu kadar gün aç kalırsa birçok hastalık vb. kanser hücresi filan yok oluyor diyorlar.
Bence aç kalmak neysede çünkü açlık öldürmüyor, susuz kalmak aşırı sakıncalı bir durum, su içilmesi lazım.

Peki ruhaniyete nasıl bir etkisi vardır? Düşman tarfaında gelemiyor düyaya peki kendi insanlarıyla nasıl iletişim kurdu?
Hisdistan tafalarında çok oruç yapan oluyor, hatta deli arap bile mağada aç susuz haldığı içinmi bişeyler oldu, kundalinisi uyandırdı. cibril göründü filan olayı, bu işlerin aslı nedir ki? Böyle bişey varsa bile birisi kıl vermiş olmalı, kısa yol yöntemleri için.

Oruç sağlıklı değil diyet sağlıklı. oruç islamik bir ibadet olduğu için diyet olamaz ibadet oluyor.

Yani orucun mantığıyla gün doğumundan birkaç saat önce yemek yiyip sonrasında yemeyi içmeyi kesip akşama kadar bekleyip akşamdan sonra yerseniz diyet yapmış oluyorsunuz ama oruçta diyet yapmak gibi bir amaç yok ibadet etmek için var daha sonrasında bu bir süre aç ve sussuz kalıp sonrasıbda kendini doyurma işleminde bir yağ yakımı kilo kontrol'ü olduğunu fark ettiklerindeyse "bak oruç sağlıklı kafir bizim ibadetlerimiz çok yararlı" diye kendi inançlarını zorlamaya çalışıyorlar.

Şahsen ben diyetisyenlerin diyetlerini de önermiyorum çünkü sürekli yemek yiyen bir insana hemen bir günde öğünlerini sıfırlayıp daha sonrasında ona göre yemek programı yapmak bence çok yanlış yani en azında bir günde öğünlerini yerine yavaş yavaş alıştıra porsiyonlar azaltılıp sonrasında ona göre düzenli beslenme programı hazırlanabilir. Kendinizi aç bırakmak veya hiç yememek kilo ve yağ kaybı için uygun bir seçenek değildir.

Bright Truth, cevabı ben anlamadım heralde. yani düşman tüm insanların mevcut durumlarının devam etmesi veya daha kötüye gitmesi içinmi oruç tutmalarını istiyor, enerjisel olarakta küpe enerji akıyormu bu şekilde?

Bende bu zamana kadar çok hızlı kilo vermek için belli araklıklarla veya hala su oruçları yapıyorum. Bu şekilde çok hızlı kilo veriliyor. ve açken kendimi kötü hissetmiyorum hafif halsizlik oluyor. Kendimi çok sakin dingin iyi hissediyorum. ama su olmazsa gerçekten tehlike alarmları çalar.
ve :? sık sık yemek yemek yedikten sonra çıkarıyorum. Bu döngü yıllardır, bitmiyor. Ben istediğim kiloya ulaşana kadar bitmeyecek. :cry:

ve çeşitli hastalıkları iyileştiriyor diyolar, otofaji 10 günden sonra oluyormuş sanırım. Tmm kilo veriliyorda, iyi geliyormu gelmiyor mu ben bişi anlamadım, Ben gerçeği öğrenmek istiyorum. Mide yanması, reflü gibi ağız kokusu yapıyor kesin.

Perla said:
Bright Truth, cevabı ben anlamadım heralde. yani düşman tüm insanların mevcut durumlarının devam etmesi veya daha kötüye gitmesi içinmi oruç tutmalarını istiyor, enerjisel olarakta küpe enerji akıyormu bu şekilde?

...

Esenlikler,

Evet, kendi tahminim bu yönde. Oruç gibi şeyler Satürn enerjisiyle alakalı olduğu için ve Yehova da bir nevi Satürn ve Neptün harmanlaması olduğu için bunlar olabilir.

Ayrıca materyal olan şey ruha da yansır. Yani örneğin birisi Mars enerjileriyle ilişkili olan hızlı, hareketli veya dövüşe dayalı bir spor gerçekleştirdiğinde günün sonunda vücuduna Mars enerjisi ve ateş elementi sokmuş olur. Hatha yoga da aynı şekilde Venüs enerjileriyle ilgili genel olarak. Oruç neden Satürn enerjisini arttırmasın, benim düşüncem bu yönde.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back