Baroness Blossom said:
Kondofos said:
2 ay falan oldu herhalde foruma girmiyordum. Şimdi girdim ve hâlen daha aynı mevzular; sevgilimden ayrıldım, bunalımdayım, kafama sıkacam, para lazım hangi büyüyü yapayım vs vs. Açık konuşayım: Forumda ki 1-2 kişi hariç (ki onların da nickini hatırlamıyorum. Uzun süredir aktif değiller galiba. Tek hatırladığım tarih bilgileri iyi ve erkek olduklarıydı) hiç kimseyi sevmiyorum. Aşırı laubali tavırlar. Beni bu dinden en çok soğutan şey bu forum oldu. Kısmetse olur kafasında ki aşk böcüklerinin takıldığı yer burası. (Mantıklı post'lar da var fakat rahat %50'si böyle.)
Bu anlattıklarımdan bağımsız olarak da Satanizm'den soğuma sebeplerim var. Hiç bir şey hissetmiyorum. Adandığım zaman da bir şey hissetmedim. Meditasyonlar iyi hissettiriyordu yalan yok. Ama bunlar da Satanizm'e özgü şeyler değilmiş, bunu farkettim. Boşluk meditasyonu dediğimiz olay "Mindfulness" diye internette geçiyor. Sadece bizim yaptığımız şeyler değil.
Son bir kez daha, hâlen daha gönülden inanıyorken şans vereceğim. Ama baktım ki hâlâ bi gelişme yok, Satanizm'i de reddeder ve artık Apateist bir kafayla yaşarım. İhtimal verdiğim tek inanç bu çünkü.
Esenlikler,
Aşk acıları, parasızlık vb şeyler yabancı forumlarda da konuşuluyor ve oradaki insanlar birbirlerine destek oluyor ve bir şekilde sornu çözmeye çalışıyorlar. Neden türk forumlarında konuşulunca bu sıkıntı oluyor ? Ve sadece tek sorunu bu olarak gördüğünüz bunu soruyorum. Bu forumlar ssler birbirleriyle hem ruhani hem güncel konuları hemde bazı sorunları konuşsunlar ve birbirleriyle dayanışma yapsınlar diye kuruldu ve burası her türden SS'in geldiği bir yer. Buraya katılım zorunlu değil. Bellirli kuralların dışına çıkılmadığı sürece herkesin (buraya post yazan herkesin) postu onaylanır ve eğer bazı postlar ilginizi çekmiyorsa veya sizi kızdırıyorsa cevaplamazsınız veya kaide almazsınız olur biter.
Joy of Satan içerisinde bulundurduğu materyalleri kendisinin icat ettiğini veya ilk keşfedenin kendisi olduğunu iddia etmez zaten. Dikkat ederseniz JoS içerisindeki makalelerin bazı kaynaklardan alındığını görebilirsiniz. Deneyimler konusuna gelirsek herkeste bu zaman içerisinde farklılık gösterir bu ister meditasyonlar ile kazanılan deneyimler ister bellirli ritüeller ile kazanılan deneyim olsun hiç fark etmez hepsi benzer deneyimlerde olsa az biraz farklılık göstericektir.
Bu yolda gelişimin insanlarda ya da forumda olmasını değil kendinizde olmasını istemeli ve bunun için çabalamalısınız yani "ya bu gelişmiyor o zaman yanlış bu çıkıyom ben" diye bir kafaya sahip olarak sözde mantıklı bir şekilde olan davranışınız mantıksız olacaktır. A bu arada ister reddedin ister kabul edin bu bizim düşüncemizi ve inancımızı sarsmaz zaten. bu inançta da ve bu forumlarda da sizi zorla tuttan veya başınıza silah tuttan yok. Yani ister çıkın ister kalın bu bizim için bir zarar veya kâr olmaz.
İyi günler.
Bildiğim kadarıyla yabancı forumlarda da aynı muhabbetler var. Ama beni Türk forumu ilgilendirir. Benim anlatmaya çalıştığım şey şu: üslubu bozuk ve ciddiyetsiz olan çok fazla kullanıcı var. Menfaati için tavsiye isteyen ve bu forumu da bunun için kullanan çok fazla kullanıcı var. Ben bu tiplerin hiçbirinin samimi olduğuna inanmadım ve hâlen daha inanmıyorum.
Ayrıca farkındaysan uzun süredir foruma girmediğimden bahsettim. Girdiğim zamanların sonlarına doğru da bir takım kişiler ile tartıştım (pegasus, cinnamoncake vs.) ve sohbeti kestim. Ne ben onlara bir şey yazdım, ne de onlar bana yazdı. Sen de benim tarzımdan rahatsız oluyorsan bana bir şey yazmayabilirdin. Benim fikirlerim senin için bir şey ifade etmiyorsa, "Ne diyo bu a. Oğlu" deyip post'u kapatabilirdin.
Ben buraya gelip sadece fikrimi belirttim.
İnanç konusuna gelecek olursak.
Geçen gece bu postu yazdıktan sonra verdiğim ani bir karar ile bu inanca tekrar bir şans vermekten de vazgeçtim. Artık benim için Satanizm'de yok. İnançsızım.
İlgi çekmeye falan çalışmıyorum. Histrionik kişilik bozukluğu, ilgisiz büyüyen insanlar da tezahür olan bir hastalıktır.
Benim Satanizm'i terketmem ile sizin açınızdan bir şey değişmediğinin farkındayım. Ben giderim bir başkası gelir. Kendimi bir b.k zannetmiyorum. Fakat bu konu hakkında çok fazla post açıldı, çoğu kişi bu durumdan şikayetçi; ve bu durum forumun seviyesini düşürüyor. Böyle devam ettiğiniz sürece, yeni gelen kitleyi bırak, elinizde ki kitleyi de kaybedeceksiniz. Zaten bir kısmı gitti. Eskilerden çoğu kişiyi görmüyorum artık.
Son: Artık bir inançsız olsam da hiçbir zaman Satanizm'in hiçbir değerine hakaret etmem, saygısızlık yapmam. Çünkü gerçekten zararsız (ama artık gerçek olmadığına inandığım) bir inanç. Bana faydaları oldu. Yarın bir gün bu din Dünya'ya hakim olursa, popülaritesi artarsa mutlu olurum. Çünkü ben, Satanizm ile tanışmadan önce de olduğum gibi her zaman Nazi sempatizanıydım. Yahudi sorununun da farkındaydım. Bu dinin bana bir zararı yok.
Satanizm'in, özellikle genç kitleyi etkisi altına alıp, onları "politik açıdan" uyandırmaya çalışan, Nazizm'i empoze eden bir takım kimselerin yapay bir ürünü olduğuna inanıyorum artık. Ve şâhsen bunu destekliyorum.
Size de iyi günler.
(Admin hesabı mı silebilirsin. Nasıl siliniyor bilmiyorum.)