Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasyonal Sosyalizm ve Holocaust

Elite

Well-known member
Esenlikler,

1- Evet, ideolojik olarak öyleydi. Ekonomik modelleri vs. de vardı tabii.

2- Evet, git gide sayıları düşüren "belgeler". 6 milyonla başladı, baktılar tutmuyor 4.5'a indirdiler, en son 1.5 diyorlardı. Yüksekten at, baktın tutmuyor "Ya oldu ama biz abartmışız." diye aşağıya çek. Ortada sizce güvenilir ve gerçek belgeler olsaydı git gide azaltırlar mıydı?

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
2- Evet, git gide sayıları düşüren "belgeler". 6 milyonla başladı, baktılar tutmuyor 4.5'a indirdiler, en son 1.5 diyorlardı. Yüksekten at, baktın tutmuyor "Ya oldu ama biz abartmışız." diye aşağıya çek. Ortada sizce güvenilir ve gerçek belgeler olsaydı git gide azaltırlar mıydı?

Şey gibi bu "fazla yukarıdan attık tutmadı biraz aşağıda atalım belki tutar" gibi fjthtjfjfji cidden sinir bozucu ve güldürücüler bu arada

Aratosbung said:
Ama ideolojiyi tanımlayan bir şeye rastlamadım ben, siz nereden bakıyorsunuz?

Esenlikler,

Nazi Almanyası tarihine ve Tanrıların dediklerine bakarsanız zaten tanımını görebilirsiniz. Benim bildiğim, dediğiniz gibi bir manifesto yok. Tek bildiğim ekonomide devlet ve girişimci işbirliği olduğu, otoriter bir rejime sahip olduğu, milliyetçi bir tutum sergilediği.

Ayrıca diğer ırklara saygı duyduğu da Türkistan lejyonlarından, Afrikalı askerlerden görülebilir. Hitler'in ayrıca Romanya'nın, Finlandiya'nın uğradığı zulme ve Sovyet baskısına karşı konuşması da vardı. Çin'le de görüşmeler yaptığı biliniyor.

Yani dediğim gibi, benim bildiğim bir manifesto yok ancak Hitler'in ve diğer üst düzey kişilerin ve ideologların (Herr Himmler, Herr Bormann, Herr Göbbels, Herr Günther gibi) sözlerine ve kitaplarına bakabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
O halde İnternette gezen belgeler de yanlış, sitelerde belgeler var ya.

Esenlikler,

Hangi belgelerden bahsediyorsunuz?

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Aratosbung said:
Ama ideolojiyi tanımlayan bir şeye rastlamadım ben, siz nereden bakıyorsunuz?

Esenlikler,

Nazi Almanyası tarihine ve Tanrıların dediklerine bakarsanız zaten tanımını görebilirsiniz. Benim bildiğim, dediğiniz gibi bir manifesto yok. Tek bildiğim ekonomide devlet ve girişimci işbirliği olduğu, otoriter bir rejime sahip olduğu, milliyetçi bir tutum sergilediği.

Ayrıca diğer ırklara saygı duyduğu da Türkistan lejyonlarından, Afrikalı askerlerden görülebilir. Hitler'in ayrıca Romanya'nın, Finlandiya'nın uğradığı zulme ve Sovyet baskısına karşı konuşması da vardı. Çin'le de görüşmeler yaptığı biliniyor.

Yani dediğim gibi, benim bildiğim bir manifesto yok ancak Hitler'in ve diğer üst düzey kişilerin ve ideologların (Herr Himmler, Herr Bormann, Herr Göbbels, Herr Günther gibi) sözlerine ve kitaplarına bakabilirsiniz.

İyi akşamlar.
Esenlikler,

Hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım.

Altın Çağ tekrar geldiğinde ve tüm dünya tekrar Nazi olduğunda, faşizm gibi bir anlayış mı olacak, yoksa bütün milletler birbirleriyle bir dayanışma halinde mi olacak?

İyi geceler.

Aratosbung said:
Peki, anladım.

Hitler'in vejetaryen olup olmadığını nereden biliyoruz? Biraz fazla sordum ama az kaldı, sorum olmayacak.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Bunun hakkında bir bilgim yok.

İyi geceler.

Aratosbung said:
http://darkthrone85.org/exposing-joy-of-satan/

Esenlikler,

Ufak bir göz attığımda JoS'u yalanladıklarını gördüm. Yani iddialarını bilmiyorum ancak diğer tonla siteden farklı olarak hakikati söyleyeceklerini düşünmüyorum, çünkü hakikat biziz.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Bir de yüksek ihtimalle kimse hiçbir Yahudinin ölmediğini iddia etmiyor, çoğumuz 300.000 kadarını kabul ediyoruzdur.

Sayı net olmayabilir mi? Azaltıp yukarı çıkartmalarının sebebi bu olabilir mi?

Esenlikler,

Öldürülen varsa bile bu savaşta olmuştur. Nazilerin kötü adam gülüşü eşliğinde 80 yaşındaki yatalak Yahudi'yi infaz edeceğine gram ihtimal vermiyorum. Savaşan kişilerse ırk fark etmeksizin ölebilir, savaşın doğası budur sonuç olarak.

İyi geceler.

unforgiven said:
Esenlikler,

Altın Çağ tekrar geldiğinde ve tüm dünya tekrar Nazi olduğunda, faşizm gibi bir anlayış mı olacak, yoksa bütün milletler birbirleriyle bir dayanışma halinde mi olacak?

İyi geceler.

Esenlikler,

Nasyonal Sosyalist yönetim modelinin tüm dünyada hakim olacağını sanmıyorum. Yine bazı uluslar cumhuriyeti, bazıları monarşiyi isteyecektir.

Ancak evet, dediğiniz gibi, bir yardımlaşma yaşanacaktır. Antik Çağlarda, Yunan bilim adamları Mısır'a gidip orada Mısırlılarla birlikte ortak araştırmalar yürütürdü.

İyi geceler.

Bright Truth said:
unforgiven said:
Esenlikler,

İyi geceler.

Esenlikler,

Nasyonal Sosyalist yönetim modelinin tüm dünyada hakim olacağını sanmıyorum. Yine bazı uluslar cumhuriyeti, bazıları monarşiyi isteyecektir.

Ancak evet, dediğiniz gibi, bir yardımlaşma yaşanacaktır. Antik Çağlarda, Yunan bilim adamları Mısır'a gidip orada Mısırlılarla birlikte ortak araştırmalar yürütürdü.

İyi geceler.
Esenlikler,

Bütün dünyada Nazi yönetim modeli hakim olsa çokta mantıklı olmazdı, tekdüze yönetim halklarda sorun çıkarırdı.

İyi günler.

Aratosbung said:
Holocaust olmadı demiştik. Peki bunu neden sadece bizler görüyoruz? İlber Ortaylı gibi Celal Şengör gibi insanlar bizim gördüklerimizi göremiyor mu?

Esenlikler,

Kavrayış sağ beyinin, mantık da sol beyinin araçlarıdır. Tesla örneğin, elinde kesin veri olmadan bile evrenin yapısını çözmüştü. Peki ne oldu? Bugün materyalist Evrim Ağacı bile "Evrenin başının, sonunun olmasını söylemek saçmalıktır." diyor. Büyük Patlama'ya başka kılıflar getiriliyor.

Artık yalanlar saklanamıyor. 100 sene önce denilen geç de olsa anlaşılıyor.

İlber Ortaylı dediğiniz kişi, belki tarih alanında iyi olabilir ancak açıklığını ve kavrayışını "Afganlar, ülkeye gelsin. Ekonomiye katkı sağlarlar." sözünden anlayabilirsiniz.

Sadece sol beyin ortaya çıkınca böyle şeyler yaşanabiliyor. Örneğin sözde aşılar konusunda da biz açıklamalar yaptık, veriler ortaya çıktı ve paylaşıldı. E peki bunların hepsine bir kişi "komplo teorisi" diyorsa veya "Ama şurada da farklı deniyor, ben oraya inanacağım." diyorsa elimizden ne gelebilir?

Ya peki bu gündemin, yeni gündemle birlikte değiştirilmesi? Bunları insanlar algılayamıyorsa, önlerine serilse bile kabul etmiyorsa burada tam olarak neyi tartışabiliriz Aratosbung Bey?

Yani "Bu kişiler neden böyle demiyor?" sorunuz, açıkçası benden "Allah büyüktür." dememi beklemeniz gibi kalıyor. O yüzden ne yorum getirsem boşa olacaktır bu sorunuz hakkında.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Holocaust olmadı demiştik. Peki bunu neden sadece bizler görüyoruz? İlber Ortaylı gibi Celal Şengör gibi insanlar bizim gördüklerimizi göremiyor mu?

Geçen seneki tarih öğretmenimde holocaust'un söylemişti ve adam müslümandı. Yani sadece biz söylemiyoruz. Ayrıca alın size bizim dışında holocaust'un yalan olduğunu söyleyen site. Bizim dışımızda söylmesini istediğiniz isteler ya da toplumlar vs varsa onlara söylemesini isteyin ya da bilimsel açıklama yapıcak tarihçilere.

Ayrıca "bilimsel" gerçek değişebilir mesela öncesinde homoseksüellik genlere bağlı bir hastalık olduğu "bilimsel" gerçekti ama şuanda şuan pek "bilimsel" geçerliliği kalmadı. Yani lütfen "BİLİMSEL" gerçekleri gözünüzde bu kadar abartmayın rica ederim.
Biraz sert davrandıysam kusura bakmayın ama yani yani yani...

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:

Geçen seneki tarih öğretmenimde holocaust'un söylemişti ve adam müslümandı. Yani sadece biz söylemiyoruz. Ayrıca alın size bizim dışında holocaust'un yalan olduğunu söyleyen site. Bizim dışımızda söylmesini istediğiniz isteler ya da toplumlar vs varsa onlara söylemesini isteyin ya da bilimsel açıklama yapıcak tarihçilere.

Ayrıca "bilimsel" gerçek değişebilir mesela öncesinde homoseksüellik genlere bağlı bir hastalık olduğu "bilimsel" gerçekti ama şuanda şuan pek "bilimsel" geçerliliği kalmadı. Yani lütfen "BİLİMSEL" gerçekleri gözünüzde bu kadar abartmayın rica ederim.
Biraz sert davrandıysam kusura bakmayın ama yani yani yani...

Haklısınız, kesin gerçek deyince insan yöneliyor. 🙏

Fark ettiyseniz, gazetedeki çoğu haber Rabbi, yani Hahamlar tarafından yapılıyorlar. Mesela Baroness Blossom kardeşimizin attığı linkte ilk gazete haberinin en üst kısmına bakarsanız, dediğimi anlayacaksınızdır.

Aratosbung said:

Bunu demek istemediğimi zaten biliyorsun ama sana zaten "bilimsel" gerçeklerin yahudilerin elinde olduğunu söyledik. Tabiki "bak bu gerçek" diyen herkese inandırmaya çalışan islam gibi değiliz burada bright size elinden geldiğince sorularınızı cevapladı ki yine sorsanız yine hepsine cevap verir ama sizin istediğiniz "bilimsel" gerçeği öyle bir lanse ediyorsunuz ki uluslararası bir kanaldan açıklama istiyormuş yada herhangi bir kurumdan/kurumdan/topluluktan dilekçeli dosyalanmış kayıt istiyormuş gibi. Bu durumda size başka nasıl cevap vermemi bekliyor olabilirsiniz bilmiyorum. Kusura bakmayın ama biraz troll gibi davranıyorsunuz.

Bunları dememdeki amacımı kötü algılamazsanız sevenirim.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:

Bunu demek istemediğimi zaten biliyorsun ama sana zaten "bilimsel" gerçeklerin yahudilerin elinde olduğunu söyledik. Tabiki "bak bu gerçek" diyen herkese inandırmaya çalışan islam gibi değiliz burada bright size elinden geldiğince sorularınızı cevapladı ki yine sorsanız yine hepsine cevap verir ama sizin istediğiniz "bilimsel" gerçeği öyle bir lanse ediyorsunuz ki uluslararası bir kanaldan açıklama istiyormuş yada herhangi bir kurumdan/kurumdan/topluluktan dilekçeli dosyalanmış kayıt istiyormuş gibi. Bu durumda size başka nasıl cevap vermemi bekliyor olabilirsiniz bilmiyorum. Kusura bakmayın ama biraz troll gibi davranıyorsunuz.

Amacınız kötü değil ama sen böylesin sen şöylesin gibi ithamlarda bulunmamanı öneririm sonuçta JoS forumundayım. Çocuk değilim ve zamanımın bir kısmını buraya ayırıyorum, neden trol olayım? Haklı olduğunu, olayı anladığımı söylüyorum ithamda bulunuyorsun. 🤷‍♂️

Çünkü trollmüşsünüz gibi algıladım söylediğinizi kusura bakmayın lütfen rica ederim.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:

Ne kadar söylense de insan görünce şaşırıyor. Geri dönen ya da yeni görenlerin bu tarz bir düşünceye sahip olması normal.

Kesinlikle trol değilim. Sana öyle gelmiş, yanlış anlaşılmak da istemem. Zaten sorgulamamı hemen hemen bitirdim. Artık deneyimliyorum. Sorgulamamı bitirdiğim hakkında konu açmıştım.

Ayrıca bu dinin varlığını 4 senedir biliyorum. Bazı şeylerin üstünden tekrar geçtim. Sadece bu.

Esen kal.

Anlıyorum. tamamdır o zaman bunu duyduğuma çook sevindim cidden.

Hazır konu açılmışken nasyonal sosyalzm hakkında daha fazla bilgiye nerden ulaşabilirim ? Yönetim biçimi, karşı çıktıkları şeyler vb. Bide Hitler'in Rusya'ya savaşa giderken tankları donmuş bu doğru mu ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back