Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasıl kendimi adarım ?

rehector

New member
Merhaba, aile evinde yaşadığım için çoğu ritüeli yapmakta zorlanıyorum. Yazılımla ilgileniyorum. Hayatta başarılı olmak, hayalimdeki işi kurmak istiyorum. Bunun için her şeyi vermeye hazırım. Bunu yapabileceğim bir yol varsa lütfen bana yardım edin. Kuracağım her işte, her aktivitemde şeytanı temsil etmeye hazırım.

Depresyonla mücadele ediyorum, anksiyetem de var. Her şeye rağmen hayatta her türlü çabayı göstermeme rağmen doğru fırsatlara ulaşamıyorum. Ne zaman bir şeyi başaracak gibi olsam bir şey engelliyor. Yardım bekliyorum

Adanma ayinini gerçekleştirdiniz mi? Başlığınızın ismi ve yazdıklarınız durumunuz hakkında kesin bir çıkarım yapmayı zorlaştırıyor.

Eğer gerçekleştirdiyseniz çoğu ritüeli yapamıyor olmanız, bu yola kendinizi adamadığınız anlamına gelmez. Çoğu Satanist'in hayatında, zorlandığı ve yapmak istediklerini yapamadığı dönemler oluyor; bu zaten olması gereken bir durum.

Yapmanız gereken tek şey ilerlemeye devam etmek. Diğer Satanistler gibi kendinizi sürekli geliştirmeye ve daha iyiye ulaşmaya çalışmalısınız. Bu en dipte olduğunuz zamanda da geçerli, en tepede olduğunuz zamanda da.

Eğer gerçekleştirmediyseniz forumdaki ve diğer sitelerdeki yazılanları takip etmenizi öneriyorum. Bu takip sürecinden sonra dilerseniz adanma ayinini gerçekleştirebilirsiniz. Şeytan Baba'nın yolundayken negatif olan her şeyin pozitife, kötü olan her şeyin de yavaş yavaş iyiye dönüştüğünü göreceksiniz.

Adanma ayinini gerçekleştirdiniz mi? Başlığınızın ismi ve yazdıklarınız durumunuz hakkında kesin bir çıkarım yapmayı zorlaştırıyor.

Eğer gerçekleştirdiyseniz çoğu ritüeli yapamıyor olmanız, bu yola kendinizi adamadığınız anlamına gelmez. Çoğu Satanist'in hayatında, zorlandığı ve yapmak istediklerini yapamadığı dönemler oluyor; bu zaten olması gereken bir durum.

Yapmanız gereken tek şey ilerlemeye devam etmek. Diğer Satanistler gibi kendinizi sürekli geliştirmeye ve daha iyiye ulaşmaya çalışmalısınız. Bu en dipte olduğunuz zamanda da geçerli, en tepede olduğunuz zamanda da.

Eğer gerçekleştirmediyseniz forumdaki ve diğer sitelerdeki yazılanları takip etmenizi öneriyorum. Bu takip sürecinden sonra dilerseniz adanma ayinini gerçekleştirebilirsiniz. Şeytan Baba'nın yolundayken negatif olan her şeyin pozitife, kötü olan her şeyin de yavaş yavaş iyiye dönüştüğünü göreceksiniz.
Adanma aynini de tam olarak eksiksiz gerçekleştiremedim sanıyorum ki bu yüzden adanmış değilim kabul edilmemiş olabilirim. İnternette birkaç yerde insanlar gündelik hayatına devam ederken bazı kişilerin gelip onları bu yola davet ettiği gibi şeyler duymuştum fakat benim çevremde satanist yok, diğer satanistlerle iletişimde olmadan ya da bir fiziksel kuruluşa bağlı olmadan nasıl gerçek bir satanist olabilirim pek bilmiyorum. Değerli bilgi ve fikirlerinizi rica ediyorum

Adanma ayinindeki gereksinimleri samimi duygularla karşılamaya çalıştıysanız, kabul edilmemiş olmanız için hiçbir sebep yok. Ancak hala kötü hissediyorsanız, ayini tekrar yapabilirsiniz.

Doğru bir Satanist olmak istiyorsanız da daha önce dediğim gibi: kendinizi geliştirmeye ve daha iyiye ulaşmaya odaklanmalısınız.

Merhaba, aile evinde yaşadığım için çoğu ritüeli yapmakta zorlanıyorum. Yazılımla ilgileniyorum. Hayatta başarılı olmak, hayalimdeki işi kurmak istiyorum. Bunun için her şeyi vermeye hazırım. Bunu yapabileceğim bir yol varsa lütfen bana yardım edin. Kuracağım her işte, her aktivitemde şeytanı temsil etmeye hazırım.
Merhaba, bana mail atabilirsiniz.

Telegramınız var mı ? Oradan ulaşsam olur mu mümkünse ?
Şeytan'ın Sevinci olarak, güvenlik endişeleri nedeniyle bu tür sosyal medya platformlarının kullanımına karşıyız. Lütfen yalnızca forumun mesajlaşma özelliğini veya Protonmail'i kullanın.

Telegramınız var mı ? Oradan ulaşsam olur mu mümkünse ?
Kullanmıyorum, ayrıca söylenildiği gibi güvenlik ile alakalı sebeplerden dolayı bunun için forumları kullanmak ya da mailleşmek daha uygun. Forum içi size mesaj atamıyorum ama siz atabilirsiniz.

Kullanmıyorum, ayrıca söylenildiği gibi güvenlik ile alakalı sebeplerden dolayı bunun için forumları kullanmak ya da mailleşmek daha uygun. Forum içi size mesaj atamıyorum ama siz atabilirsiniz.
Mesaj kutunuz kapalı, ben açtım. Lütfen bana ulaşın

Adanma aynini de tam olarak eksiksiz gerçekleştiremedim sanıyorum ki bu yüzden adanmış değilim kabul edilmemiş olabilirim. İnternette birkaç yerde insanlar gündelik hayatına devam ederken bazı kişilerin gelip onları bu yola davet ettiği gibi şeyler duymuştum fakat benim çevremde satanist yok, diğer satanistlerle iletişimde olmadan ya da bir fiziksel kuruluşa bağlı olmadan nasıl gerçek bir satanist olabilirim pek bilmiyorum. Değerli bilgi ve fikirlerinizi rica ediyorum
Joy of Satan Ministries, yani Şeytan'ın Sevinci Bakanlığı olarak bizler Satanizm/Paganizm'in tek gerçek formu olan Spiritüel Satanizm'i takip ediyoruz. Sokakta insanları bu yola çevirmeye çalışan kişiler bizden değildir, biz gizliliğe ve hür iradeye önem veririz. Şeytan'a gelmek isteyen kişi yolu kendisi seçer. Ek olarak Şeytan Babamız bize Al-Jilwa'da gizliliğe önem vermemizi söyler, bunun sebebi Satanist olduğumuzu açıkça söylemenin bizi tehlikeli durumlara sokabilme ihtimalidir. Bu sebepten forumlarda kendi isimlerimizi kullanmayız ve kişisel bilgiler paylaşmayız.
Aynı bu sebepten dolayı fiziksel bir tapınagımız veya dini merkezimiz yoktur.
Doğru bir SS (Spiritüel Satanist) olmak isteyen kişi araştırmalı, okumalı ve meditasyon, yoga ve büyü yoluyla ruhunu tanrısallığa (Magnum Opus) ulaştırmalıdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back