Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasıl buldu?

unforgiven

Member
Esenlikler,

Gece aklıma bir soru takıldı, HP Maxine Dietrich, JoS'ın kurucusu. Fakat daha JoS gibi bir site yokken ve ruhani olarak gelişmemişken, HPMD nasıl Şeytanı öğrendi ve bu siteyi kurdu?

unforgiven said:
Esenlikler,

Gece aklıma bir soru takıldı, HP Maxine Dietrich, JoS'ın kurucusu. Fakat daha JoS gibi bir site yokken ve ruhani olarak gelişmemişken, HPMD nasıl Şeytanı öğrendi ve bu siteyi kurdu?

Yüksek Rahibe Satanist olmadan önce de okült ile ilgileniyordu ve önceki hayatlarda gelişmiş ruhani açıklığı vardı. Vaazlarında ara ara bilgiler veriyor, ateistik Satanizm’i araştırması ve birinin onunla iletişim kurmaya çalıştığını hissetmesi. Önce bir tür hayalet veya başka varlık sanması vs. JoS sayfasında HPS’nin bazı vaazları PDF halinde var, o PDF’leri okumanızı öneririm.

unforgiven said:
Esenlikler,

Farkındalığı sayesinde olduğunu düşünüyorum.İlginç gelebilir fakat bende 7-8 yaşında Hatha Yoga ve temel meditasyonları yapıyordum bunlar da benim farkındalığım sayesinde.Sizin JoS u bulmanız da farkındalığınız sayesinde.Şeytanın magnum opusa ulaşması da farkındalığı sayesinde.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back