Orion's Son said:
Esenlikler,
Bu ihtimali zamanında ben de araştırıp soruşturdum ancak gereği pek yok, özellikle de ülkemizde. Göz önüne çok fazla çıkmalarına da aldanmayın çünkü Dünya'daki nüfusları için %0.2 deniliyor hatta birkaç Satanist kardeşim nüfuslarının bundan bile az olduğunu belirtmişti. Yani anlayacağınız bu ihtimal fazlasıyla düşük, kültürlerindeki bağlılık seviyesini düşününce de kimsenin atalarında kolay kolay haberi olmadığı bir Yahudi dedesi/ninesi bulunmaz. Yabancı forumlarda da yahudi bir dedenizin üstünden 20 centil atanız geçtiyse artık genetiğiniz temizlenmiştir gibi bilgiler bulunmakta ama bunu kaynak olarak göstermek istemiyorum çünkü yüksek rahip/rahibeler böyle bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Yabancı forumlarda bu konuyu daha detaylı araştırabilirsiniz.
Iyi akşamlar.
Esenlikler,
Burada bir düzeltme yapmak istiyorum. Rahipler tarafından böyle bir şeyin denildiğini görmedim. Yani muhtemelen dediğiniz gibi bir şey yok.
Ve şu uyarıyı da genel olarak geçmek zorundayım. Yabancı forumlarda da bir sürü Yahudi ajan kol geziyor. Bunun yanı sıra belli başlı üyelerin dedikleri harici denilenlerin yanlış olma olasılığı burayla yakın. Köklü üyeler bile bazen yanlış bilgiler verebiliyor.
O yüzden bu bilgileri araştırmaktan, teyit etmekten, Rahipler tarafından söylenilmiş bir kaynağı var mı diye göz gezdirmekten çekinmeyin.
İyi akşamlar.