Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasıl anlarız

Gece666

New member
Yakın ilişki kurduğmuz insanların yahudi olup olmadığnı nasıl anlayabiliriz?kendimiz için RTR lerde ölüyorumuş gibi hissedersek yahudi olabiliriz evet . Belirli bazı özellikler olasılıklı olur ama farklılıkta gösterebilir kesin değil.Yakın ilişki kuracağmız insanların yahudi olduğnu nasıl anlarız mesela biriyle evleneceğiz ama ya yahudiyse ve bilmiyorsak .Yahudi biriyle bağların zararları nelerdir? Evlilik,cinsellik veya bir çocuğunun olması ondan gibi yönlerden yani .Bilemeyebiliriz yahudi olduğnu ve ona anlamayacağı şekilde RTR yaptıramayacağmıza göre ne yapabiliriz?

Gece666 said:
Yakın ilişki kurduğmuz insanların yahudi olup olmadığnı nasıl anlayabiliriz?kendimiz için RTR lerde ölüyorumuş gibi hissedersek yahudi olabiliriz evet . Belirli bazı özellikler olasılıklı olur ama farklılıkta gösterebilir kesin değil.Yakın ilişki kuracağmız insanların yahudi olduğnu nasıl anlarız mesela biriyle evleneceğiz ama ya yahudiyse ve bilmiyorsak .Yahudi biriyle bağların zararları nelerdir? Evlilik,cinsellik veya bir çocuğunun olması ondan gibi yönlerden yani .Bilemeyebiliriz yahudi olduğnu ve ona anlamayacağı şekilde RTR yaptıramayacağmıza göre ne yapabiliriz?

Eğer bu kişi yakın ilişki kurduğunuz biriyse zaten Yahudi olup olmadığını söylerdi herhalde? Yani, siz arkadaşlarınıza nereli olduğunuzu söylemiyor musunuz?

Yahudi biriyle evlenme aşamasına zaten gelemezsiniz diye düşünüyorum. Oldu ya, tanıştınız ve o kişinin yahudi olduğunu bilmeden samimi oldunuz diyelim, koruyucunuz sizi uyaracaktır büyük ihtimalle.

Bir yahudiden çocuk sahibi olmak, çocuğunuzun da yahudi olacağı anlamına gelir. Çocuğunuzun yaşamını direktmen çöpe atmış oluyorsunuz. Çünkü Şeytan bir yahudiyi asla kabul etmez, bir yahudi asla Magnum Opus'a ulaşamaz. Fakat sizin açınızdan da bu çok zararlıdır çünkü cinsel ilişki esnasında ruhlar da kaynaşır. Yani kendi ruhunuza bir yahudinin ruhunu bulaştırmak istemezsiniz.

Rtr'leri, yahudi olduğunu öğrenmek istediğiniz kişiye yönelik yapmak belki yardımcı olabilir, emin değilim. Birkaç gün o kişiye doğru Rtr yapın, eğer o kişi sakat kalırsa, hastalanırsa, fenalaşırsa vesaire muhtemelen yahudidir. Veya tanrılara da sorabilirsiniz, onların yardımcı olacağını düşünüyorum.

Gece666 said:
Yahudiyken başka inanca geçmiş olabilir

"Yahudilik" kavramı bir ırkı niteler, Musevilik ise Yahudilerin dinidir. Anlayacağınız olay dini değil, ırkı. Bir Yahudi dinini değiştirse bile yaratıcısı olan Reptilianların genini taşımaya devam eder. Onların varoluş amacı centillere kötülük yapmaktır, buna programlılar.

Orion's Son said:
Gece666 said:

"Yahudilik" kavramı bir ırkı niteler, Musevilik ise Yahudilerin dinidir. Anlayacağınız olay dini değil, ırkı. Bir Yahudi dinini değiştirse bile yaratıcısı olan Reptilianların genini taşımaya devam eder. Onların varoluş amacı centillere kötülük yapmaktır, buna programlılar.

Peki diyelim kişi yahudi, lakin büyük büyük büyük dedesi/ninesi yahudi, ve kendisi de artık bundan habersiz, zira nesiller önce bahsi geçen dedesi/ninesi hristiyan/müslüman ya da hindu oldu, böyle bir durumda kişi kendi ırkına yahudi geni karışıp karışmadığından nasıl emin olacak?

lodoshurricane said:
Orion's Son said:
Gece666 said:

Peki diyelim kişi yahudi, lakin büyük büyük büyük dedesi/ninesi yahudi, ve kendisi de artık bundan habersiz, zira nesiller önce bahsi geçen dedesi/ninesi hristiyan/müslüman ya da hindu oldu, böyle bir durumda kişi kendi ırkına yahudi geni karışıp karışmadığından nasıl emin olacak?

Şöyle şeytani enerjiler centillerde olduğu gibi yahudilerde pozitif etkiler vermez hatta çok hasta bırakabilir eğer bir yahudi şeytana adanırsa (ki bu imkansız ama diyelim öyle oldu) bu tarz sonuçlar verebilir en azından ben böyle okumuştum forumlarda .

tabi yahudi olduğunu teyit etmek için önümüze geleni şeytana mı adıyacaz ? Hayır. Fiziksel görünümündende çıkarımlarda bulanabilinir zaten bu yüzden kardeş pammy'den bu konu hakkındaki birkaç PDF'ı çevirmesini rica ettim o da kabul etti yani birkaç haftaya fln yayınlanır herhalde

lodoshurricane said:
Orion's Son said:
Gece666 said:

Esenlikler,

Bu ihtimali zamanında ben de araştırıp soruşturdum ancak gereği pek yok, özellikle de ülkemizde. Göz önüne çok fazla çıkmalarına da aldanmayın çünkü Dünya'daki nüfusları için %0.2 deniliyor hatta birkaç Satanist kardeşim nüfuslarının bundan bile az olduğunu belirtmişti. Yani anlayacağınız bu ihtimal fazlasıyla düşük, kültürlerindeki bağlılık seviyesini düşününce de kimsenin atalarında kolay kolay haberi olmadığı bir Yahudi dedesi/ninesi bulunmaz. Yabancı forumlarda da yahudi bir dedenizin üstünden 20 centil atanız geçtiyse artık genetiğiniz temizlenmiştir gibi bilgiler bulunmakta ama bunu kaynak olarak göstermek istemiyorum çünkü yüksek rahip/rahibeler böyle bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Yabancı forumlarda bu konuyu daha detaylı araştırabilirsiniz.

Iyi akşamlar.

lodoshurricane said:
Orion's Son said:
Gece666 said:

Bende bunu diyorum evet

Orion's Son said:
Gece666 said:

Şey yani evet biliyorum ırkı yahudi ama bunu bilmeyip başka dinden olabilir o zaman nası anlarız demek istedim ben yani birisine yahudi misin sorunca "hayır" demesi bunun evet olduğnu değiştirmiyor zaten mesela dedesi yahudi olur ama kendisi öyle mi bilemez veya yahudi sanar kendini dedesi vs. yahudi olunca ama değildir biz nası tesbit edicez

Orion's Son said:
Esenlikler,

Bu ihtimali zamanında ben de araştırıp soruşturdum ancak gereği pek yok, özellikle de ülkemizde. Göz önüne çok fazla çıkmalarına da aldanmayın çünkü Dünya'daki nüfusları için %0.2 deniliyor hatta birkaç Satanist kardeşim nüfuslarının bundan bile az olduğunu belirtmişti. Yani anlayacağınız bu ihtimal fazlasıyla düşük, kültürlerindeki bağlılık seviyesini düşününce de kimsenin atalarında kolay kolay haberi olmadığı bir Yahudi dedesi/ninesi bulunmaz. Yabancı forumlarda da yahudi bir dedenizin üstünden 20 centil atanız geçtiyse artık genetiğiniz temizlenmiştir gibi bilgiler bulunmakta ama bunu kaynak olarak göstermek istemiyorum çünkü yüksek rahip/rahibeler böyle bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Yabancı forumlarda bu konuyu daha detaylı araştırabilirsiniz.

Iyi akşamlar.

Esenlikler,

Burada bir düzeltme yapmak istiyorum. Rahipler tarafından böyle bir şeyin denildiğini görmedim. Yani muhtemelen dediğiniz gibi bir şey yok.

Ve şu uyarıyı da genel olarak geçmek zorundayım. Yabancı forumlarda da bir sürü Yahudi ajan kol geziyor. Bunun yanı sıra belli başlı üyelerin dedikleri harici denilenlerin yanlış olma olasılığı burayla yakın. Köklü üyeler bile bazen yanlış bilgiler verebiliyor.

O yüzden bu bilgileri araştırmaktan, teyit etmekten, Rahipler tarafından söylenilmiş bir kaynağı var mı diye göz gezdirmekten çekinmeyin.

İyi akşamlar.

Gece666 said:
Orion's Son said:
Gece666 said:

Şey yani evet biliyorum ırkı yahudi ama bunu bilmeyip başka dinden olabilir o zaman nası anlarız demek istedim ben yani birisine yahudi misin sorunca "hayır" demesi bunun evet olduğnu değiştirmiyor zaten mesela dedesi yahudi olur ama kendisi öyle mi bilemez veya yahudi sanar kendini dedesi vs. yahudi olunca ama değildir biz nası tesbit edicez

Esenlikler,

Sorunuzun cevabını o yanıtımdan bir sonrakinde dolaylı olarak vermiş bulundum, bir kardeşimiz de Satanizm'in Yahudiler üzerindeki etkisinden ve fenotiplerinden bahsederek sorduğunuz soruyu yanıtlamış zaten. Ancak baktınız tıkandınız, bir kişinin Yahudi olup olmadığını çözemiyorsunuz. Böyle bir durumda iletişiminizi kesmeniz sizin için en sağlıklısı olur.

Iyi akşamlar.

Bright Truth said:
Orion's Son said:
Esenlikler,

Iyi akşamlar.

Esenlikler,

Burada bir düzeltme yapmak istiyorum. Rahipler tarafından böyle bir şeyin denildiğini görmedim. Yani muhtemelen dediğiniz gibi bir şey yok.

Ve şu uyarıyı da genel olarak geçmek zorundayım. Yabancı forumlarda da bir sürü Yahudi ajan kol geziyor. Bunun yanı sıra belli başlı üyelerin dedikleri harici denilenlerin yanlış olma olasılığı burayla yakın. Köklü üyeler bile bazen yanlış bilgiler verebiliyor.

O yüzden bu bilgileri araştırmaktan, teyit etmekten, Rahipler tarafından söylenilmiş bir kaynağı var mı diye göz gezdirmekten çekinmeyin.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Düzeltme için teşekkür ederim, kaynak olarak göstermek istememe sebebim de buydu.

Iyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back