DarkOrDark said:
Help me please
Bak simdi beni cidden cok iyi dinle.
Bende 17 yasındayken gercekten cok zor zamanlardan geçtiğim için sana bunu anadilimizde yazıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın. Sana su an yardım edebilmek benim icin onemli.
Benimlede okulda dalga geçerlerdi surekli yanlarından gectigimde bazı insanların arkamdan konustuklarını duyardım ama pek bisey diyemeden yanlarından gecip giderdim duymaıs gibi yapardım cunku olay kavgaya donusurse kendimi koruyamamkatan korkardım. Zaten kendimi kotu hissedıyorum ustune bide pataklanırsam iyice igrenc hissederim diye hic yanasmazdım.. Simdi sana cok onemli bisey soyliycem eger bu cocuklara karsı koymassan ilerde buyuyunce ve bi az ozguvenin kendine gelince keske agızlarına vursaydım bi tane diyceksin.
İlerde bunu yapmadıgın icin pisman olucaksın cunku sana garanti veriyorum; seninle dalga gecen insanlarla kavgaya girmek sonuncu ne olursa olsun hic girmemekten cok daha iyi bi hikaye.
Seninde farkında oldugun bi gercegi soyliyim Turkiyede erkeklerin BAZEN ne yazıkki anladıkları tek dil siddet. Bu bir gercek; islam yuzunden yasadıgımız zamanlar bunlar. Turkiyedeki bazı erkeklerin akıllari gercekten maymunlarla yarışıyo.
1-SPOR YAP - Okul asagı yukarı 4- 4:30 gibi bitse 5.30 gibi ustune degistirsen uyuyana kadar yinede en az
5/6 saatin var. Kesinlikle spor hayatına yavas yavas koymaya basla. En baslarsa 1-2 yapıp sonra salıcaksın falan bunlara takılma kendi kafanda yine bunada başlayıp bitiremedim deme onemli olan yine başlaman. Erkekler etrafındaki diger erkeklerin genelde testestoran seviyesini hissedebiliyolar ve seninde spor sayesine bu artmaya başlayınca ilk bulaştıkları insan sen olmıycaksın.
2-HERSEYI COK KISISEL ALGILAMA benim okulda yaptıgım en buyuk hayatlardan biri, bana bisey dediklerinde direk cok ustume alınırdım ama gercek su ki; ordan baska biri karambole gecse aslında ona laf atıcaklardı. Erkekler ozellikle bizim okul sistemimize canları sıkılıyolar ve birininden cıkarmak istiyolar ve ince kollu korkak bi tipin varsa( benim lisede oldugum gibi) sana bulaşıcaklar. Yinede burda spor yapmak sonuc.
3-O KADAR INSANIN ICINDEN SADECE SEN SATANISIMI BULDUN - Bu asla kucumsenicek bisey degil. Sen su an secilmis ruhlardan bi tanesisin ve sen kendin goremesende gercekten cok degerlisin. Kendini olurmek ASLA bi secenek degil, cunku (onların) istedikleri sey bu. Ben burayı 20'lerimde buldum ve sen daha 17sin emin ol zor oldugunu biliyorum ama bi yandanda elinde su an Willy Wonkanın altin bileti var dostum. Dusunsene su an kendine bakmaya başlarsan beni 20 yasına deldiginde(ki bu gercek dunyanin 1. yaşı gibi) Kendini 3 yıldır geliştirmis olucaksın. Bi Mukemmel ve etrafındaki SENDEN BASKA KIMSEDE olmayan bi avantaj. Degerini unutma
4- SATANDAN VEYA GARDIYANINDAN YARDIM ISTEMEKTEN UTANMA- Dedikasyon rituelini yaptın mı? Bu adım cok onemli. Eger bunu yaptıysan sadece gozunu kapa ve SATAN'ın bi parcasının senin icinde oldugunu unutma. Ve içindeki bi parçaya odaklan
5-ZAMAN ZAMAN ZAMAN Spirituel gelişim sonu olan bisey degil. 1-2 ayda bisey hissetmediysen sıkıntı degil sonuca 6pack ler bazen 1-2 Yila kadar cıkmıyo oyle dusun.
6- Benim için pozitif ve sağluklı şekildei SU AN ve SONSUZA KADAR fiziksel,spirituel ve mental olarak; sağlıklı guclu ve koruma altındayım.
Bunu kullan mesela AUMx9 -soyledigim sey-AUMx9 ufak ve guzel bir baslangıc. Satanama veya güneş mantrası SURYA daha iyi olabilir. Senin seviyeni bilmedigim için en basitten basladım sen kendine gore ayarla
7-Uniye gecince butun sorunların bi anda yok olmıycak, lisede yasadıgın bazı seylerin seni takip ettiğini cunku aslında bazı sorunların sende oldugunu fark ediceksin ne yazıkki bana da oldu. O yuzden başta da dedigim gibi 17 hala çok çok çok genc ve vaktin var merak etme. 3 yıl boyunca spor/yoga/meditasyon yaparsan dunyanin en taşaklı insanına donusursun. 23 oldugunda (ki oda hala cok genc) düşünsene bunu 6 yıldır yapıo olucaksın!!! Insanlar 23 yasında salak salak sarhos olup kusarlarken senin onunde inanılmaz bi gelicek olucak ve seninle dalga geen herkes agzı acık bi şekilde senin arkandan bakıcaklar. Bunu unutma!
8- Olum bak bide soyle bi gercek var, sen anti depresanda kullanıyosan elinde inanılmaz bi bahede var. Seni EN cok kıl eden insanı fark et. Eger 1 tane altın yumrugun olsa kime harcardın? Mayıs Agustosa kadar hala 4-5 ay var. Yaz a kadar spor yap. Medisyon ve Runeları kullanarak enerjini toplamaya ve guclendirmeye basla. Zaten bi enerji icinde birikmeye baslayınca birak yumruk atmaktan utanmaya bisey olsada birinin agzına vursam diye bekliyceksin. Bu guzel bi his, ama asla !!!! yanlış veya hakketmeyen birine patlama yoksa seninle dalga gecen insanlardan daha iyi biri olmassın.
A-)Yılın bu donemlerinde herkesin ortasında gercekten sesini COK yukselterek olum bak- kisinin adı- benimle ugrasıyosun bi gün fena bozuşucaz de. Soyle bi gırtlagından bağır rahatla etrafında ogretmenler varken yap bunu ki onlarda duysunlar. Eger bu insanlar senin gercek arkadaşlarınsa zaten bi adım geri atıp olum iyimisin noldu bi sadece kakara kikiri yapıyoduk derler. Eger gercek bullylerse ve baktın olaya kavgaya donusucek, kendini hazır hissetmıyosan onlara fırsat vermeden cık git ordan
B-) Yaz a kadar spor yaptın. Rune'larla kendini guclendirdin. E ustune herkes bagırdıgında duydu? Ee ustune bide mukemmel bahenende var(anti depresan kullanmış olman) Hala bu sorun devam ediyosa bi gun hic beklemiyoke git o cocuguyun yanına. Bu zamana kadar sana hissettirdigi butun negatif enerjileri hisset. Vicudundan koluna ordanda eline indigini hissetmeye calış ve butun sinirini/uzuntunu/ sana yapılan yanlısları toplayıp o cocugun migdesine veya yuzune yumruk at. Soyle bi gercek var, sen dayakta yesen bi daha sana bulaşmazlar cunku erkekler aslında kavgra aramıyolar sadece eglence arıyolar. Seni dovselerde sonra ustune noldu lan iste dayagını yedin oturdun da deseler içten içe hep bi az senden korkucaklar.