Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Milliyetçilik

lucifer.666seth

New member
Hem ss olup hem milliyetçi olmak zorunda mıyız?
Avrupa milliyetçiliği mantıklı geliyor, onlar; teknolojik,ekonomik, teknik bir çok konu da ilerdeler ama türkler o kadar gelişmemiş bir toplum ve fenotip olarakta güzel değiller türk milliyetçiliği bence doğru değil. Siz neden Türkçüsünüz?

lucifer.666seth said:
Avrupa milliyetçiliği mantıklı geliyor, onlar; teknolojik,ekonomik, teknik bir çok konu da ilerdeler ama türkler o kadar gelişmemiş bir toplum ve fenotip olarakta güzel değiller türk milliyetçiliği bence doğru değil. Siz neden Türkçüsünüz?

Türk milliyetçiliğine karşı gelmenin sebebi fenotip olarak sana hitap etmemesi mi? Dostum sen asimile olmuşsun. SS olmak kendi milletini öncülemektir, bir Türk SS olarak tabii ki Türk Milliyetçisi olacaksın lâkin bu milliyetçilik diğer ırkları aşağı görüp ezmek değil, aksine onların aidiyetini kabul edip kendi milletini yüceltmektir. Bırak Avrupa milliyetçiliğini Avrupalı yapsın sen kendi milletini geliştir.

lucifer.666seth said:

Türklerin fenotip olarak güzel olmamasının (!) objektifliğini bir kenara bırakıyorum, öjeninin gerektiği birkaç yer var diyorum sadece. Onun dışında Türklerin fiziki olarak eksiği yok, fazlası var.

Sen avrupalı değilsin, oranın kültürüne doğup yetişmedin, sadece izliyorsun, dahil olmadığın bir toplumun neden ideolojisini, milliyetçiliğini savunacaksın? Hiç fenotipim benziyor deme, ben balkan göçmeniyim, ailem batı avrupada doğmuş yetişmiş, buz gibi Türküz.

Diğer milletler bizden ileride, bizde kendi milletimizi yetiştirip yükseltelim; bu amaç için varolalım demek varken, bizden ileride onlanların ideolojisini savunalım demek tamamen aşağılık kompleksidir.

Türk milliyetçiliğinin doğru olmamasının sebeplerine verdiğiniz örnekler hiç gerçekçi, mantıklı ve "doğru" değil.

Ben kendimi Türkçü, milliyetçi olarak tanımlamıyorum ama düşüncelerim paralel. Herkes kendi kültürünü, dilini, ülkesini benimsemeli. İçine doğduğunuz toplumu reddetmek kendinizi reddetmektir. Tesadüfi olarak kimse Türkik, Slavik, Germanik, Nordik doğmaz.

Hayır, milliyetçi olmak zorunda değilsiniz, nasyonel sosyalist olmak zorunda da değilsiniz. Bunların hepsi forumlarda ve sitede yazıyor, bunları güzelce okumanızı öneririm.

Irklar arasındaki ilişkiler ve milliyetçilik, bu kadar yüzeysel konular değillerdir.

Avrupalıların (ki burada hangi anlamda kullandığınızı da tanımlamamışsınız) estetik yapılarını ya da "üstünlüklerini" kabul etmek, ırkları tanımak adına bir örnek olsa da, çıkarımlarınız oldukça yanlış.

Beyazlar, güzel göründükleri için üstün değiller. Bu bir ırksal özelliktir. Üstünlük ise ruhani eksende yer alan bir olgudur. Beyazlar tarih boyunca buna daha çok önem verdikleri ve bir sürü tanrı çıkardıkları için diğer ırklardan üstündürler. Eğer Kongo'nun cangıllarında yetişen Zukuzanba bunu yapsaydı, Zukuzanba'nın ırkı daha üstün olacaktı.

Ki bu durumda Asyalıların zekâsı ya da Beyazların güzel görüntüsü pek bir anlam ifade etmeyecekti. Fakat Beyazlar, ırksal avantajlarının yanı sıra bunu da ekledikleri için evrende daha üst düzey bir yer edinebildiler.

Evet, dediğiniz gibi, diğer ırkların özelliklerini tanımalı ve bunlar için saygı duymalıyız. Örneğin ben bir Beyaz olsam da, Asyalıların sadakatlerine ve zekâlarına saygı duyuyorum.

Milliyetçilik ise diğer üyelerin de açıkladıkları gibi, kendi milletini ileri taşıma isteğidir. Herr Hitler, Nasyonal Sosyalizm için diğer milletlere örnek oluşturabileceğini söylemişti. Yani adınız Zukuzanba da olsa, Eduardo da olsa, Hirata da olsa Almanların örneğini takip edebilir ve milletinizi ve ırkınızı ileri taşımaya çalışabilirsiniz.

Avrupalı konusuna gelecek olursak, eğer bahsettiğiniz Beyaz Irksa, Beyaz Irk, Güney Afrika'dan Şili'ye, oradan Kanada'ya ve Sibirya'ya kadar yayılmış bir ırktır.

Yani Hans ile Dimitri de bir gözükmüyor, Robert ile Periklis de bir gözükmüyor. Anadolu Türkleri de bu açıdan zaten Beyazlar, ya da sizin deyiminizle Avrupalılar. Hans gibi gözükmemize gerek yok.

Milletimizin ataları zaten medeniyete on binlerce yıl ışık tutmuşlar. Elbette İngiliz William'a da saygı duymamız gerekir, sonuçta önemli olan ırktır ve kendileri de Beyaz Irktandır, ki son asırlarda milletçe medeniyete yaptıkları katkılar yadsınamaz. Fakat Akdeniz alt grubuna ait milletlerde de sırf bu yüzden değersizlik gibi bir durum oluşmamaktadır. Unutmayın, medeniyetin altın çağı uzun süreler bu topraklardaydı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back