Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mescit

Esenlikler arkadaşlar

Şu an vaziyetim uygun değil ama meditasyonlarıma gerçekten devam etmek istiyorum. Meditasyon yapabileceğim en uygun yer (önümüzdeki 2 ay için) üniversitemin kütüphanesindeki mescit. Daha doğrusu orayı gözüme kestirdim. Çünkü berbat bir yurtta kalıyorum ve neredeyse hiç boş kalmıyor. Normalde yaptığım yer ise yazları göğü ve yıldızları izlediğim evimin terası. Sizce mescitte yapsam psişik saldırı açısından zararı olur mu? Mescidi ruhani olarak "temizleyebilir" miyim? Ve nasıl temizleyebilirim?

Teşekkür ederim.

Esenlikler,

Mescit gibi bir yeri kolayca temizleyebileceğinizi sanmıyorum. Yapılacak en iyi şey, eğer tek uygun yer orasıysa orada meditasyonunuzu yapıp sonrasında da temizlenmenizi daha sıkı tutmak olacaktır.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Mescit gibi bir yeri kolayca temizleyebileceğinizi sanmıyorum. Yapılacak en iyi şey, eğer tek uygun yer orasıysa orada meditasyonunuzu yapıp sonrasında da temizlenmenizi daha sıkı tutmak olacaktır.

İyi geceler.

Ayak kokusunu temizlemekten zor olamaz. Şimdi aklıma geldi de vazgeçtim...

Thersthara said:
Stonesofwisdom said:
Esenlikler arkadaşlar

Şu an vaziyetim uygun değil ama meditasyonlarıma gerçekten devam etmek istiyorum. Meditasyon yapabileceğim en uygun yer (önümüzdeki 2 ay için) üniversitemin kütüphanesindeki mescit. Daha doğrusu orayı gözüme kestirdim. Çünkü berbat bir yurtta kalıyorum ve neredeyse hiç boş kalmıyor. Normalde yaptığım yer ise yazları göğü ve yıldızları izlediğim evimin terası. Sizce mescitte yapsam psişik saldırı açısından zararı olur mu? Mescidi ruhani olarak "temizleyebilir" miyim? Ve nasıl temizleyebilirim?

Teşekkür ederim.

Başka bir seçeceğiniz yoksa düşman kölelik alanlarında meditasyon yapmak o kadar mantıklı olmadığı gibi başka çare yoksa o kadar sakıncılı da olmaz diye düşünüyorum.

Temizlemek için Satanik alevleri kullanın. Güneşten mantralar ile enerji çekmek de iş görebilir fakat bu tarz daha geniş ortamları, odaları vs arındırırken Satanik alevler daha etkili gibi düşünüyorum.

------------------------------SATANİK ALEVLER------------------------------

Başlamadan önce enerji yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

Satanik alevleri kullanmadan önce ben, kendi yazdığım bu duayı okuyorum. (Bu kesinlikle gerekli bir adım değildir ve ospiyoneldir.) Dediğim gibi ben bu dua ile başladığımda daha rahat hissediyorum. Size de aynı şekilde öneririm. Bir kez daha söyleyeyim bu gerekli bir adım değildir ve ospiyoneldir!

''Lordumuz ve babamız Şeytan, ebedi gerçeğin ölümsüz sureti, arzu ettiğim amaç için senin yüce ismin ile Du'at'ın alevlerini çağırıyorum. Bu alanı yakarak kutsasın ve temizlesin. Yükselsin Şeytan ve Orion'un tanrıları, yükselsin Şeytan'ın kızları ve oğluları, yaksın gökyüzünün alevleri tek dişi kalmış canavarı. Bunu Senin isminle saygı ile istiyorum Lordumuz Şeytan. Dilerim beni layık bulasın babamız. Ave Satanas.''

Büyük bir ''Şeref ve güç ebediyen Şeytan'a atfolsun!'' diyerek duayı bitiriyorum.

Ardından, yoğun çivit mavisi renklerle parıldayan bir alevin bütün odayı kapladığını ve tamamiyle içindeki negatif enerjiyi yakarak yok ettiğini ve temizlediğini imgelemeniz gerekiyor. Odanın yandığına ve ateşin sıcaklığına odaklanın ve temizlendiğini hissedin. Alevi düşüncelerinize göre şekillendirebilirsiniz, isterseniz yoğunlaştırıp istediğiniz bölgeyi daha derinden ve odaklı bir biçimde temizleyebilirsiniz.

Bu adımı birkaç dakika boyunca yapmanız en iyi etkiyi almanız için önemlidir. Enerji yönlendirmek güzel bir odak ve imgeleme ister.

--------------------------------------------------------------------------------

Satanik alevler dışında kullanabileceğiniz diğer iyi bir yöntem RTR olacaktır, düşman enerjilerini en iyi parçalama biçimi her zaman RTR'lardır. Arındırmak istediğiniz mekanda birkaç kere RTR yapmanız ve kelimeleri bulunduğunun alandaki ibrani enerjileri ters çevirdiğini bile bile söylemeniz yeterlidir.

Sağ olun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back