Sabah-akşam denmesi sadece örnek bir program çıkarabilmek amacıyla. Kendi programınıza uydurabilirsiniz meditasyon saatlerinizi, burada bir sorun olmayacaktır.
Sabah-akşam denmesi sadece örnek bir program çıkarabilmek amacıyla. Kendi programınıza uydurabilirsiniz meditasyon saatlerinizi, burada bir sorun olmayacaktır.
Arama moturunuza Planetary Hours yazarsanız bunun hizmetini sunan bir sürü siteyle karşılaşacaksınızdır. Kentinizi girdikten sonra o gün içinki gece ve gündüz saatleri, gezegensel saatler önünüzde belirecektir. Ben bu siteyi kullanıyorum ve öneriyorum. Basit ve kullanışlı.
Ben Merkür karesi yaparken uyuya kaldım ve 7 gibi uyandım birden bire saate baktığımda güneşin doğmasına bir saat vardı ama Jüpiter günü başlamış Jüpiter saatine gelinmişti şimdi gün kaçırmış sayılıyor muyum ?
Ben Merkür karesi yaparken uyuya kaldım ve 7 gibi uyandım birden bire saate baktığımda güneşin doğmasına bir saat vardı ama Jüpiter günü başlamış Jüpiter saatine gelinmişti şimdi gün kaçırmış sayılıyor muyum ?
Yeniden başlamak için bir sonra ki kare 2 ay sonrasını gösteriyor o kadar bekliyecek miyim ? Vaktim yok hemen bir şeyler yapmam lazım altarnatif ne yapabilirim ?
Ya hayır paushsjdhwidhwkdhwkdhhsekhf
Kare yaparken değil, 6. Günde falandım yarım saat sonra falan yaparım ya deyip uzandım yatağa ve o yorgunlukla uyumuşum.