Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon Yapamıyorum

Alexguardra

Member
Uzun süredir anlamlandıramadığım bir sorunum var ve bu sorun herhangi bir ritüel veya meditasyon yapmama engel oluyor ve perdormansımı düșürüyor.

Önceleri fiziksel bir sıkıntı olduğunu düșündüğüm için doktora gittim fakat vitamin eksikliği haricinde bir tanı almadım. Șöyle ki:

Arınma ihtiyacı hissettigimde her zmanki gibi meditasyona bșlıyorum fakat meditasyonun seansımın sonuna yaklaștıkça kafamda bir basınç hissi olușuyor ama korkutucu derecede yüksek bir basınç. Bu basınca odaklandığımda șiddeti artıyor sanki bir șekilde kontrol edebiliyorum ama yok edemiyorum. Bu his zinde hissetmemi ve odaklanmamı engelliyor sanki kafamın içinde majikal herhangi birșey yapmama engel olan bir tuğla var gibi oluyor. Kurtulmak için bazen buna odaklanıp kaynagını anlamaya çalıșıyorum ve bu kez büyüyüp boynuma ve vücuduma dogru yayılıyor gibi oluyor ve bir süre sonra yoruluyorum ve uyku ihtiyacı hissediyorum.

Bazen tam uykuya dalmak üzereyken farkımda olmadan bișey yapıyorum ve sanki kafamın tepe kısmında bir musluk açılıyor gibi bișey oluyor ve sanki içerde sıkıșmıș bir sıvı o musluktan boșalıyor gibi veya sanki ağzı serbes bırakılmıș bir balon gibi basınca neden olan șey boșalıyor ve kafamda inanılmaz bir hafiflik ve zindelik hissediyorum. Bir kaç gün o basıncı hissetmiyorum ama daha sonra gene geliyor ve gün boyunca sadece uyumak istiyorum.

Bazne nasıl o musluğu açtığımı anlamaya çalıșıyorum ama yapamıyorum ve gene yorulup uyuyorum. Bu sorun günden güne her türlü ruhani aktiviteme engel olmaya bașladı artık at yaparken bile sonuna gelmeden kafamda bu șișkinlik olușmaya bașlıyor.

Sorun tam olarak nedir?

Meditasyona ilk başladığımda bende de benzer birşey olmuştu. Çakra temizliği için çakralarıma ne zaman odaklansam özellikle başımda ve boğazımda basınç hissediyordum, artık daha az olmaya başladı. En azından benim tecrübem bu yönde.

Ayrıca aşırı basınç hissetmenin tıkanık çakra alameti olabileceğini de okumuştum forumda, yine de benden daha iyi bilen biri vardır mutlaka net birşey demeyeyim.

Uzun süredir anlamlandıramadığım bir sorunum var ve bu sorun herhangi bir ritüel veya meditasyon yapmama engel oluyor ve perdormansımı düșürüyor.

Önceleri fiziksel bir sıkıntı olduğunu düșündüğüm için doktora gittim fakat vitamin eksikliği haricinde bir tanı almadım. Șöyle ki:

Arınma ihtiyacı hissettigimde her zmanki gibi meditasyona bșlıyorum fakat meditasyonun seansımın sonuna yaklaștıkça kafamda bir basınç hissi olușuyor ama korkutucu derecede yüksek bir basınç. Bu basınca odaklandığımda șiddeti artıyor sanki bir șekilde kontrol edebiliyorum ama yok edemiyorum. Bu his zinde hissetmemi ve odaklanmamı engelliyor sanki kafamın içinde majikal herhangi birșey yapmama engel olan bir tuğla var gibi oluyor. Kurtulmak için bazen buna odaklanıp kaynagını anlamaya çalıșıyorum ve bu kez büyüyüp boynuma ve vücuduma dogru yayılıyor gibi oluyor ve bir süre sonra yoruluyorum ve uyku ihtiyacı hissediyorum.

Bazen tam uykuya dalmak üzereyken farkımda olmadan bișey yapıyorum ve sanki kafamın tepe kısmında bir musluk açılıyor gibi bișey oluyor ve sanki içerde sıkıșmıș bir sıvı o musluktan boșalıyor gibi veya sanki ağzı serbes bırakılmıș bir balon gibi basınca neden olan șey boșalıyor ve kafamda inanılmaz bir hafiflik ve zindelik hissediyorum. Bir kaç gün o basıncı hissetmiyorum ama daha sonra gene geliyor ve gün boyunca sadece uyumak istiyorum.

Bazne nasıl o musluğu açtığımı anlamaya çalıșıyorum ama yapamıyorum ve gene yorulup uyuyorum. Bu sorun günden güne her türlü ruhani aktiviteme engel olmaya bașladı artık at yaparken bile sonuna gelmeden kafamda bu șișkinlik olușmaya bașlıyor.

Sorun tam olarak nedir?
Nörolojiye görünmenizi tavsiye ederim. Stresten kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca vitaminler önemli. Onları da alın. Onun dışında yine devam ederse muhtemelen sorun ruhanidir ve taç çakranızda bir engel vardır. Onu tanrılara da dua ederek nazikçe enerji verin ve tıkalı çakrayı açma meditasyonunu yapın.

Ben de 2-3 sene önce benzer bir soru sormuştum. Ağrılarım pek de uzun sürmemişti.

Size verebileceğim birkaç öneri:

1) Meditasyon seansınızın süresini azaltmayı deneyin.
Meditasyon yaparken kaldıramayacağınız miktarda enerji yükseltiyor ve çakralarınızı "yakıyor" olabilirsiniz.

2) Çakralarınızı açma çalışmalarınızı aksatmayın.
Çakralarınızı temizleyin, döndürün, hizalayın, onlara birkaç nefes beyaz altın enerji soluyun ve uygun güç sözcüklerini titretin. Ağrı ve basınç hissi çakralarınızın tıkalı veya açılıyor olduğunu gösterebilir.

3) Meditasyon seanslarından önce yoga yapın.
Ben her zaman meditasyondan önce kundalini yoga yaparım. Kundalini yoga yapmak çok farklı hissettiriyor.

4) RAUM meditasyonunu deneyin.
RAUM meditasyonu bolca enerji yükseltmenizi sağlar. Ancak bunu diğer maddeleri bir süre yaptıktan sonra denemek isteyebilirsiniz. Alışık olmayanlar için fazla enerji yükseltme olasılığı olan bir çalışmadır.

5) Koruyucu Demonunuzdan yardım isteyin.

Meditasyon sürenizi bir süre -bir öneri olarak beş gün- kısaltmayı deneyin. Eğer pek işe yaramazsa çakralarınız açılıyor olabilir; belki de tıkalıdır, o yüzden ağrıyordur. Sabırla meditasyon ve yogaya devam edin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back