Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Maria Orsic ve Bildiğimiz yaşayan SS ler

PlatonFX

New member
Esenlikler, Maria Orsic hakkında bilgi verebilirsiniz JOS ta yazı varsa direkt buraya linkini atabilirsiniz.
Şuanda yaşayan toplumca tanınan,ünlü, bir SS var mı?
varsa kim? (sadece merak)
Teşekkürler.

Şuanda yoktur prosedürler gereği kimse söylemez ss olduğunu. Ama benim bildiğim yunan ss ler son bizans imparatoru ss diyorlardı.
Esenliklerle

Şuanda yoktur prosedürler gereği kimse söylemez ss olduğunu. Ama benim bildiğim yunan ss ler son bizans imparatoru ss diyorlardı.
Esenliklerle
O zaman Fatih Sultan Mehmet'e bir SS kaybetmiş oluyor. Nasıl olurda kaybedebilir? Üstelik Fatih Sultan Mehmet genç yaşında imkansızı başardı.

O zaman Fatih Sultan Mehmet'e bir SS kaybetmiş oluyor. Nasıl olurda kaybedebilir? Üstelik Fatih Sultan Mehmet genç yaşında imkansızı başardı.
Savaşı onurlu bir şekilde (savaşırken) kaybetti diyebiliriz . Yetenekli bir asker olduğunu da duymuştum. SS olup olmadığı konusunda yeterli bir bilgiye sahip değilim fakat bu durumun savaşı kaybetmesi ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.

Geçmişi hakkında pek bir şey bilinmediği için archive sitesinde yazan pek çok kaynağa güvenim yok yine de okumak isterseniz sitede ismini ve Thule Cemiyeti'ni aratın.

Başka bir şey varsa belki Mercury Wisdom size yardımcı olabilir.

Esenlikler, Maria Orsic hakkında bilgi verebilirsiniz JOS ta yazı varsa direkt buraya linkini atabilirsiniz.
Şuanda yaşayan toplumca tanınan,ünlü, bir SS var mı?
varsa kim? (sadece merak)
Teşekkürler.
Bu tür sorular bence sıkıntıya yol açabilir. Düşman siteyi gözetliyor, doğrudan bir kişiyi ismiyle SS olarak söylememek daha iyi olacaktır.

Ben sadece salem burkeyi
Bu tür sorular bence sıkıntıya yol açabilir. Düşman siteyi gözetliyor, doğrudan bir kişiyi ismiyle SS olarak söylememek daha iyi olacaktır.
Bu dünyadan göçmüş düşman ne yapabilecekki ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back