Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Müzik Tavsiyeleri

JOS Türkiye'nin müziğe verdiği önemi görünce gerçekten çok mutlu oldum. 120K+ görüntüleme müziğe verilen önemin çok fazla olduğunu açıklıyor.

Rotting Christ
Non Serviam
– (İsyanın ve başkaldırının müziğe dönüşmüş hali. Klasikleşmiş bir Rotting Christ eseri.)
Grandis Spiritus Diavolos – (Solosu gerçekten büyüleyici! Canlı versiyonu daha sert ve etkileyici.)
In Yumen/Xibalba – (Maya mitolojisi ve karanlık atmosferin birleşimi. Derin bir ezoterik hava taşıyor.)
P’unchaw Kachun-Tuta Kachun – (Ritüel gibi, büyüleyici bir havası var. Bu şarkı tam bir seremoni gibi ilerliyor sarar iyidir.)
Kata Ton Daimona Eaytoy
Dub-saĝ-ta-ke – (Nakaratları efsane! anlamı sanırım lanet gibi bir şeydi bilen yazabilir.)
Demonon Vrosis – (Efsane solo! Rivayete göre gitaristi sağır bunu yazdıktan sonra sağır etmiş kendini duyduğun en güzel solo bu başla aklımda bu kalsın diye.)
Noctis Era – (Rotting Christ’in kendine has gotik havasını hissettiren güçlü parçalardan.)
You My Flesh – (Ruhsal olarak en sert hissettiren parçalardan biri.)
Sleep of the Angels – (Rotting Christ’in daha mistik ve melankolik yanını hissetmek için birebir.)
Marilyn Manson
The Death Song
– (Değeri bilinmeyen bir parça. Sonlardaki klavye dokunuşları çok iyi.)
Organ Grinder – (Enerjik ve canlı bir şarkı. Eski Manson sevenler için birebir.)
Dogma – (Benzer enerjide.)
Tourniquet – (Endüstriyel metal ile gotik öğelerin güzel bir birleşimi. Farklı bir aşk şarkısı.)
Minute of Decay – (Açıkça çürümenin her dakikasını anlatıyor. Demo versiyonunda Manson’un ağladığı söyleniyor. Depresyonda iken hep dinlerdim)
The Reflecting God – (Ağır ve serttir )
Great Big White World – (Daha hafif ama etkileyici.)
The Dope Show – (Rock tarihine geçmiş bir parça. )
Rock is Dead – (Nietzsche’nin "Tanrı öldü" sözüne selam çakan, harika bir enerjiye sahip parça.)
The Speed of Pain – (Duygusal ve düşük tempolu.)
The Last Day on Earth – (Melankolik bir hava isteyenler için birebir.)
User Friendly – (Deneysel ve farklı bir parça.)
Coma White / Coma Black – (İkisi de çok derin anlamlar içeriyor. Birlikte dinlenmesi gereken kardeş şarkılar.)
Disposable Teens – (Asi ve sert bir giriş başı harikadır..)
The Fight Song – (Güçlü, enerjik ama uzun vadede sıkabilir.)
The Nobodies – (Benzersiz bir havası var. Manson’un en underrated şarkılarından.{milyon dinlenmiş ama olsun})
Leave a Scar – (Akıcı ve dinlenesi.)
Into the Fire – (Daha yumuşak bir tarza sahip.)
Eat Me, Drink Me – (Manson sevenlerin çok beğendiği ama herkesin favorisi olmayan bir parça.)
Deep Six – (Mükemmel ötesi)
Third Day of a Seven Day Bing – (Yavaş ama etkileyici.)
The Mephistopheles of Los Angeles – (İsmi bile cezbedici. Akıcı ve güçlü.)
Tattooed in Reverse – (Modern sound sevenler için güzel bir öneri.)
Heaven Upside Down – (Dengeli ve tatmin edici bir sound.)
As Sick As The Secrets Within – (Yeni ama dinlemeye değer, ilginç bir havası var.)
Powerwolf
Saturday Satan
– (Power metal seviyorsanız bayılacağınız, şeytani referanslarla dolu bir parça.)
We Drink Your Blood – (En bilinen parçalardan biri.)
Resurrection by Erection – (İsminden bile anlaşılıyor, klasik Powerwolf eğlencesi ve enerjisi!)
Sanctified with Dynamite – (Güçlü ve epik bir atmosfer.)
Demons Are a Girl’s Best Friend – (Powerwolf’un en popüler parçalarından biri yine.)
Dead Boys Don't Cry – (Karanlık ama akıcı.)
Armata Strigoi – (Gotik vampir havasını sevenler için muazzam.)
Blessed & Possessed – (Dinleyeni anında içine çeken bir şarkı.)

Sanırım biraz fazla öneride bulundum Neyse, sizi seviyorum! Umarım içlerinden hoşunuza gidecek parçalar çıkar. Keyifli dinlemeler

Bozkurtça Humay adlı şarkı. Yeni çıktı. Geleneksel ve mitolojik bir anlatım var.
Kadın çok güzel. Adam çok sert. Kameraman başka alemlerde.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back