Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Müslümanlar

Marcus Antonius

New member
Esenlikler
Okulda allahla ilgili bikaç şaka yaptım allaha meydan okudum bu okulda yayıldı ve tehditler aldım başıma Bi çok şey geldi ateist olmamama rağmen ateist olarak görüldüm bu müslümanlar bizim sayemizde iyi bir hayat yaşıyorlar ve bize atalarımıza ve tanrılarımıza hakaretler ediyorlar ve allaha(yahudilere) köle oluyorlar müslümanlarla arkadaşlık yapmalıyım sizce bu varlıklar neden bu kadar aptal ve düzelebilirlermi

''Allah denilen koca küpü çayımda eritirim''
Peygamberine tekme atarım ossura ossura kaçar demiştim ama olsun espri anlayışınız biraz iyi

Reinhard Heydrich 666 said:
Peygamberine tekme atarım ossura ossura kaçar demiştim ama olsun espri anlayışınız biraz iyi

Esenlikler,

Çeşitli hesaplarla gelip, komik olmayan şakalar yapmanızın nedeni nedir? Forumların seviyesi açıkçası epey düşüyor, tek yaptığınız kendinizce eğlenmek...

İyi geceler.

Bright Truth said:

Esenlikler,

Çeşitli hesaplarla gelip, komik olmayan şakalar yapmanızın nedeni nedir? Forumların seviyesi açıkçası epey düşüyor, tek yaptığınız kendinizce eğlenmek...

İyi geceler.
Neden böyle dediniz

Neden böyle dediniz

Esenlikler,

Çünkü aynı döngüde devam ediyorsunuz. "Romalılar üstün ırk mıdır", "Allah'ı şöyle tuttum böyle ..." Forumlara öğrenmeye gelmişten ziyade dalga geçmeye gelmişsiniz izlenimi veriyor.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back