Aydinlikyol Active member Joined Nov 4, 2023 Messages 684 Jan 9, 2025 #2 Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ?
Thersthara Member Joined Dec 3, 2023 Messages 461 Jan 9, 2025 #3 Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası ateş elementinin kök mantrasıdır, hem enerji yükseltici hem temizleyici hem de güçlendirici bir etkisi bulunmaktadır. Ancak maalesef Lord Amon Ra ile direkt olarak bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası ateş elementinin kök mantrasıdır, hem enerji yükseltici hem temizleyici hem de güçlendirici bir etkisi bulunmaktadır. Ancak maalesef Lord Amon Ra ile direkt olarak bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Agartha Member Joined Jan 9, 2024 Messages 207 Jan 9, 2025 #5 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Efsane. Çizime gerçekten yeteneğiniz var. Bir önceki Tanrıça çiziminiz de çok güzel. Bu ayrıca bir güzel olmuş.
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Efsane. Çizime gerçekten yeteneğiniz var. Bir önceki Tanrıça çiziminiz de çok güzel. Bu ayrıca bir güzel olmuş.
NightWishSS New member Joined Jun 16, 2021 Messages 20 Jan 9, 2025 #6 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Çok güzel çizmişsiniz, ellerinize sağlık! Daha fazla çizimler görmeyi dört gözle bekliyorum!!
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Çok güzel çizmişsiniz, ellerinize sağlık! Daha fazla çizimler görmeyi dört gözle bekliyorum!!
Nicky1337s New member Joined Dec 3, 2024 Messages 57 Jan 10, 2025 #7 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Güzel çizmişsin eline sağlık Şeytan Baba seni kutsasın Last edited by a moderator: Jan 10, 2025
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Güzel çizmişsin eline sağlık Şeytan Baba seni kutsasın
St Ramiss New member Joined Nov 25, 2024 Messages 87 Jan 10, 2025 #8 Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Muhteşem bir çizim Diğer Tanrı ve Tanrıçalarımıza özel resimlerinizi de bekliyoruz!
Thersthara said: KAYRE AMON RA Click to expand... Muhteşem bir çizim Diğer Tanrı ve Tanrıçalarımıza özel resimlerinizi de bekliyoruz!
Aydinlikyol Active member Joined Nov 4, 2023 Messages 684 Jan 10, 2025 #9 Twiter dada var , bu resimler dünyanın her yerine yayılmış
Acheron New member Joined Nov 15, 2024 Messages 69 Jan 10, 2025 #10 Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası Lord Raum ile bağlantılıdır.
Aydinlikyol said: Raum titrettim şimdi aurama cakralara , Amon Ra raum mantrasiyla ilgilimi ? Click to expand... Raum mantrası Lord Raum ile bağlantılıdır.