Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

LGS - YKS

Aarti

Active member
Yarın LGS, haftaya da YKS var. Eminim bütün SS babylerimizin sınavı müko geçecek. hepinize çokça başarılar ve lovebombing💜
önemli olan mesleğiniz ne olursa olsun bütün potansiyelinizi ortaya koymanız, kendinizi ve evreni iyileştirmek. hiçbirinin sonunda ölüm yok, dünyanın sonu yok. Şeytan Babamız ve Du'at'taki ailemiz hepimizin en iyi yerlere gelmesine yardımcı olacaklarından şüpheniz olmasın.
Sınavlarla ilgili (TR derecesi olan birisi olarak) birkaç tavsiyede bulunmam gerekirse:
*bir soruda genelde ilk aklınıza gelen doğru olur, tamamen emin olmadıkça işaretlediğiniz şıkkı değiştirmeyin
*özellikle Türkçe sorularında karşınızda birisiyle diyalogda gibi okursanız daha rahat anlayacaksınızdır
*panik yapmayın, eğer bir soru üzerinde fazladan süre harcadıysanız bırakın ve diğerlerine geçin
Şimdiden tekrar hepinize bolca başarılar🩷🩷🩷

Düzeliyorum yavaş yavaş 2 ayda 2. Ve 3. Soru kitabını bitirip son ay deneme çözsem nasıl olur? 2024 başından beri çalışıyorum. Kpss.

Düzeliyorum yavaş yavaş 2 ayda 2. Ve 3. Soru kitabını bitirip son ay deneme çözsem nasıl olur? 2024 başından beri çalışıyorum. Kpss.
güzel gözüküyor

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back