Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

LGBT

Sorgucu

Member
LGBT yi desteklemiyoruz bunun sebebleri sactiklari ideolojiler bunların listesi var mı ve trans olmak diye bir şey aslında yok mu anladığım kadarıyla erkek dişi ve bisexsuel yani iki cinsiyetten de hoşlanan kişileri kabul ediyorsunuz. Eşcinsel karşıtı da değilsiniz galiba. Peki başka neler var ? Soruyorum çünkü LGBT de aşırı aşırı fazla cinsel yönelim var ve bir çoğu saçmalık nasıl bu kadar fazla yönelim üretmişler onu da anlamış değilim büyük başarı.

Cinsiyet ve cinsel yönelim ruha işlenmiştir.

Bazı insanlar tek eşli, bazıları çok eşli; bazıları eşcinsel, bazıları heteroseksüel, bazıları biseksüel olabilir. Pedofili, bestiality, ensest gibi hastalıklı durumlar hariç, herkesin rızası olduğu sürece cinsel yönelim kişinin tercihine ve ruhuna bağlı.

İki tane cinsiyet var. Eril ve dişil. Yin Yang. Shiva Shakti. 3. cinsiyet, hermafroditlik, sınıflanmaya katılmayacak derecede nadir bir durum. Non-binary ve diğer tüm LGBT+ ürünü cinsiyet türevleri gerçek dünyada karşılığı olmayan şeyler. Yani kendine agender de dese transgender olarak da tanımlasa üçüncü bir enerji türü ortaya çıkıp yeni bir cinsiyet oluşmuyor.

HP Hoodedcobra'nın İlahi Erkeklik ve Kadınlar ile Tanrıçalar Üzerine yazısı:
https://ancient-forums.com/viewtopi...hilit=soul+name+spirit+name+real+name#p290808

Türkçe forumlarda zaten açılmış LGBT başlıkları:
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=29&t=64848
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=29&t=68079

Baroness Blossom said:
Pammy said:

Kardeş pammy bu yönelimler ruha işlendiğinden fiziksel bedenimizdeki hormonlara yansımaz dimi ?

Soruyu anlamadım. Ruhunuz kadınsa bedeniniz ve ikincil eşey karakteristikleriniz de bir kadına ait oluyor. Mesela bir erkekteki ve bir kadındaki testosteron seviyeleri çok farklı. Ortalama erkeğin testosteron seviyesi ortalama kadının yaklaşık yirmi katı.

''Assigned at birth'' XY kromozomlu bir erkeğin testosteron seviyesi kadınlardan çok daha yüksek ve bu durum gerek kas ve iskelet sisteminin gerekse zihin yapısına yansıyor. O XY kromozomlu kendini kadın olarak tanımlasa, penisini kestirse, testosteronunu baskılamak için ilaçlar ve kadınlarda baskın olan hormonların takviyesini alsa bile ilaçları bıraktığı an testosteron artarak bedenini düzeltmeye çalışacaktır.

Bir kadının ruhu da kadın. Doğum haritası ruhun haritası. Eğer doğum haritasında dişil özellikler için zararlı yerleşimler varsa kadınlıkla, hormonlarıyla, regl döngüsüyle, doğurganlıkla veya benzeri bir şeyle ilgili sorun yaşayabilir. Yani sanırım sorunuzun cevabı hayır, yansır. Eğer okumadıysanız HPS Shannon'un Menstrüasyon ve Hormonlar adlı yazısına göz atmanızı öneririm.

Pammy said:
Baroness Blossom said:
Pammy said:

Kardeş pammy bu yönelimler ruha işlendiğinden fiziksel bedenimizdeki hormonlara yansımaz dimi ?

Soruyu anlamadım. Ruhunuz kadınsa bedeniniz ve ikincil eşey karakteristikleriniz de bir kadına ait oluyor. Mesela bir erkekteki ve bir kadındaki testosteron seviyeleri çok farklı. Ortalama erkeğin testosteron seviyesi ortalama kadının yaklaşık yirmi katı.

''Assigned at birth'' XY kromozomlu bir erkeğin testosteron seviyesi kadınlardan çok daha yüksek ve bu durum gerek kas ve iskelet sisteminin gerekse zihin yapısına yansıyor. O XY kromozomlu kendini kadın olarak tanımlasa, penisini kestirse, testosteronunu baskılamak için ilaçlar ve kadınlarda baskın olan hormonların takviyesini alsa bile ilaçları bıraktığı an testosteron artarak bedenini düzeltmeye çalışacaktır.

Bir kadının ruhu da kadın. Doğum haritası ruhun haritası. Eğer doğum haritasında dişil özellikler için zararlı yerleşimler varsa kadınlıkla, hormonlarıyla, regl döngüsüyle, doğurganlıkla veya benzeri bir şeyle ilgili sorun yaşayabilir. Yani sanırım sorunuzun cevabı hayır, yansır. Eğer okumadıysanız HPS Shannon'un Menstrüasyon ve Hormonlar adlı yazısına göz atmanızı öneririm.

Hayır ruhum erkek bende aynı şekilde nickimi değiştirmeliydim baron blossom olarak ve bunu hp'e de söyledim ama sanırım meşgul olduğundan cevaplayamadı

Thersthara said:
Baroness Blossom said:
Pammy said:

Fiziksel beden ruha göre form alır diye biliyorum. Ruhumuz erkek olmasına rağmen Feminen enerjisi bol ise, (Güçsüz mars ve ön planda Ay ve Venüs vurgusu ile mesela.) İster istemez bedenimiz de bu şartlara göre form alır.

Ruh bedenin taslak çizimi gibidir, genlerimiz ise bedenimizin yapı taşıdır. İkisi birleşir ve kusursuz uyum ile fiziksel bedenimiz form alır.

Tamam anladım sanırım

Baroness Blossom said:

Hayır, bunun sizi herhangi bir şekilde etkileyeceğini sanmıyorum. Sadece diğer insanlar yanlış anlayabilir, bunu da imzanıza ekleyeceğiniz birkaç kelimeyle önleyebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back