Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

LaVey

Ludovica

New member
Esenlikler ve iyi akşamlar. Bugün tesadüfen LaVey'in çektiği fotoğraflarda, arkaplanlarda hep duran pentagram işaretinde çift çember kullandığını ve ibranice harfleri süsleyip motif olarak eklediğini gördüm.(Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama görmüşsünüzdür veya aratırsanız direkt ilk fotoğraf olarak çıkar.) Normalde pentagramın çift çemberli bir şekilde kesinlikle yapılmaması gerektiğini, çift çemberin *hele arasında ibranice motifler olan bir çember* Tanrılarımıza bir çeşit hakaret olduğunu duymuştum. LaVey'in bunu yapma sebebi bir çeşit kimlik karmaşasından kaynaklı olabilir mi veya halkın tepkisini daha az çekmek için yapmış olabilir mi?

Esenlikler,

LaVey'in görevi, Yüksek Rahibe Maxine Dietrich'in göreviyle aynı değildi. Kendisi Yahudi kanı yüzünden arada derede kalıyordu ancak hedefi de zaten "Şeytan Gerçektir" demek değildi. Satanizmin bir "Yahudi" eliyle kamuya tanıtılması gerekiyordu ve o da bunu yaptı.

Görevinde bilinçli bir ilerleyiş gerçekleştirmedi. Tanrılar onun yol haritasını çizmişti ve o da bu yoldan gidiyordu, ancak yaşarken görevinin farkında değildi.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back