Sedi said:
Trol olmadığımı daha önçe şöyledim laf anlamamakta neden bu kadar ısrarçısınız? Affedersiniz demonlarınızı alıb bir yerinize sokabilirmisiniz?
Ztn artık j*S a katılmak istemiyorum, ve yahudi de değilmişim ztn, umarım arkamda benim için "yahudi" demezsiniz depresyondayım sizle ve şifosren maxine ile uğraşamam nasıl konuşacağımda sizi ilgilendirmez
Malum zihinsel hastaliklarınızla sizi baş başa bırakacağım umarım bu yeterince iyi olmuştur trole benzemiyorumdur. Neden yanıma demon göndermiyorsunuz ya da bana büyü yapmıyorsunuz? belkide ikna olurum. Sözum onlara "tanrılarınız" ne zaman gelmeyi planlıyor dünyaya? geldikleri zaman beni bu sözlerim için nasıl çezalandıriçaklar? Dünyayı ne zaman kurtaracaksınız? Bütün ülke açlıktan ölüyor.
Umarım bunun farkındasınızdır. Ve ayrıça son 20 yılda ne olduysa bu sizin RTRleriniz yüzünden olmadı büyük ölçüde İnternet yüzünden oldu, kendi şaçma New age dininizi alıb gidebilirsiniz du'at a ya da şhambala' ya artık çanınız hangisini isterse
Yazdığım her şeyide silmeyin forumlarda joS hakkında kötü bir şey ve ya işinise gelmeyen birşeyyazindaistediğiniz gibi siliyorsunuz. Bu insanları daha çok joSdan soğutuyor ztn.
Adolf hitlerınizla hirlikde istediğiniz kadar halay çekebilirsiniz.
Ve son olarak bir şey ßöylemeliyim istediğiniz kaynakları ve bilimsel verileri ve spiritüel,okült teknikleri kabül Edib diğerlerini bunlar yahudilere hizmet ediyor diyerek reddeçin de bir şeyler kanıtlamıyirsunuz, başka spiritüel ve okült teknikler daha başka bir deneyim sunabilir bu deneyimlerede "YANILDIÇI" deyib atamazsınız
joS daki pratikte teknikler v.s. gerçekdende etkileyiçi ama bu doğru olduğunu göstermez ve insanlar geri kalan teknileride deneyebilir ritüelleride uygulaya bilir
Nereden bilebilirsin joS un YANILTIÇI olmadığını? Umarım yanlış anlamazsınız bunu yazarken biraz sinirliydim ben açıkçası joS a katılamayacağım sadeçe içindeki şeyleri uygulayacağım ve metidayonları yapacağım.
Esenlikler,
1- Düşünce formu göndersek bile siz algılamazsınız. Diğer konuda da neden oturup büyü yapalım?
2- Bu konuda 6666666666. açıklamamızı geçiyorum:
Evrenin kendince bir sistemi var, tüm canlılar buna bir ölçüde uymak zorundadırlar. Dünya, bir nevi bataklık gibi. Bataklıkta sadece mikroplar yaşayabilir, sağlıklı bir insan oradan sağlam ayrılamaz. Tanrıların çok altında bir sevideyiz ve bu, Dünya'yı da kendimizle birlikte düşük bir boyutun negatifliğine hapsediyor. Bizden üst düzey canlılar burada hayatta kalamaz.
Londra'nın nezih semtlerinden birinde doğmuş bir beyefendi, Amazon'da nasıl hayatta kalabilir? Böyle düşünün.
3- Evet, büyük oyunu bozdunuz. Teşekkür ederiz. Biz aslında Türk gençlerini kandırıp onların ana misyonu olan ülkeyi kurtarmalarına engel oluyoruz(!)
RTR'lar sadece Yahudilere zarar verebilir ve daha da güç pozisyonlarına yapışmalarına engel olabilir, aynı zamanda zaten güç pozisyonunda bulunan veya çıkacak olanların akıllarına girmelerine "bir nebze" engel olabilir, ancak sabah uyandığınızda yepyeni bakanlarla sizi tanıştıramaz.
Büyünün ve dünyanın bir işleyişi vardır. Para gökten yağamaz, ancak ülkeyi düzeltme yetisine sahip kişiler zamanla Yahudilerin uzaklaştırılmasıyla bu konumlara geçebilir. Örneğin hakimler zamanla akıllanabilir, bilinçli nesiller yetişebilir ve öncüllerinin yerlerini alabilir.
4- İnternet de kitaplar, televizyonlar, radyolar gibi bir iletişim/bilgi aktarma aracıdır. Bunun yaşananlarla ne kadar ilgisi var? JoS'un ve gerçek bilginin yayılmasından bahsediyorsanız evet, oldukça yararlıydı.
Ancak siz sanırım insanlığı rasyonalitede zirveye oturmuş bir tür olarak görüyorsunuz, ancak çoğu insan tepesindeki Yahudi lanetlerinin ve gezegen etkilerinin kölesidir. Bana inanmıyor musunuz? Pekâlâ, kesin kanıt niteliği taşıyan herhangi bir konudaki birkaç belgeyi alın ve birisinin fikrini değiştirmeye çalışın. İnternette siz bunu yapmaya çalışırken bol şanslar diliyorum.
5- Hiçbir zaman saygıyla gelen birisini geri çevirmedik. İnsanların kafasında şüpheler olabilir, doğaldır; buradaki herkes de bunları cevaplamaya çalışır. Ancak kendi küçük zekâlarıyla trollemeye veya internet jargonuyla konuşursam "raid" atmaya gelmiş bir avuç fikri zaten değişmeyecek aptalı burada oturtup kendimize hakaret mi ettireceğiz?
Madem böyle bir iddianız var, kanıtlayın madem kimi susturmuşuz. Trol olduğundan şüphelenmediğimiz veya emin olmadığımız hiç kimseyi banlamadık.
6- Pekâlâ, edin. Zararı size, bize değil.
Seçicilik konusundaysa bu bir öğreti. Gerçeği yaymaya adanmış bir din. Burada sözde "objektif" özde koşer bilgilerin yayılmasına tabii ki izin vermeyiz. Eğer yanlış bir düşünce varsa buna yanlış deyip kendi kardeşlerimizi korumak Babamızdan gelen görevimiz.
Bir ebeveyn nasıl deneyimsiz küçük çocuğunu korumak istiyorsa, biz de kardeşlerimizi korumak istiyoruz. Ancak hiç kimse küçük bir çocuk değil, zararı da bize değil. Herkes istediğini yapmakta özgür, ancak bu koşer bilgilerinin yayılma yeri burası da değil.
Biz emin olmadığımız bir konu hakkında konuşmuyoruz. Yanlışa bir inanç meselesi olarak yaklaşamayız. Yanlışa yanlış deriz, bu kadar da basittir.
Bilim konusundaysa yine belirteyim, biz "bildiğimiz" bir konu üzerinden konuşuyoruz. Dr. Steinberg'in uyuşturucu çekip makalesinde "büyü vardır" dediğinden sonraki gün "Bilimsel araştırmalar yaptık bulamadık, goy. Kusura bakma, senin cebinden çaldığım paralarla biraz fazla 200000 IQ beynimi dumanlamışım." gibi ifadeleri bizim için hiçbir anlam taşımaz.
Evet, bilimsel gerçekleri gösteriyoruz ve bu gösterdiğimiz araştırmaların dışında kalan ve apaçık yalandan oluşan kısımlara da "yalan" diyoruz, çünkü bu bilimin manipülasyonundan başka bir şey değil. Bilim maskesi altında sözde 9999 kat koruyan aşılar üretildi, bunun hakkındaki gerçekleri göz önüne serdik, kanıtlarıyla birlikte paylaştık ancak yine de "Oooyy veeeyyyyyy, Şeytan bilimden yanadıır, siz nasıl inkâr edersiniz" diyen ahmaklar çıktı.
Şimdi, biz bu insanlara ne kadarını anlatalım? Bu adamlar zaten bize iflah olmaz materyalistler olarak geliyorlar, bir de "Aaa goy, bak evet bu makale ve deneyler açıkça gösteriyor ancak Dr. Oppenübergoldberg'in son araştırmasını gördün mü? Biz çok objektifiz, o yüzden sana bunu da göstermek istiyoruz. Tabii ki bunun ardından senin kafanı iyice karıştırıp aslında ikinci makalenin neden yanlış olduğunu 100 sayfalık metin eşliğinde açıklamamız gerekecek ancak dert etme, bunun için sonsuz sayıda vaktimiz var."
Bu arada söylemeyi unuttum, kusura bakmayın. Über Haham Şimon Şekelberg size lanetler atarken Dr. Oppenübergoldberg de size nasıl kendi argümanlarının doğru olduğunu ve geri kalanının pis Nazi komplo teorisyenlerine ait olduğunu söylüyor, fakat tabii ki bu önemli değil. Biz zaten lanetler atılıyorken, insanlar yanlış mentalitelere sahipken size Dr. Oppenübergoldberg'in de fikirlerinden bahsetmeliyiz(!)
İyi geceler.