Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Klonlama

Sorgucu

Member
Klonlanma mümkün mü ? Eğer mümkünse Tanrılar kendilerini kulanlayıp bilinçlerini de bölüp bu klonların hepsine aktarabilir mi ? Başka bir soru, iki Tanrı aynı anda astral projeksiyon yapıp birbirlerinin bedenlerine girebilir mi ? Yahudiler eskiden centil miydi yoksa hep mi yahudilerdi ?

Esenlikler,

1- Dünya üzerindeki bilimden bile bildiğimiz üzere mümkün. Ancak dediğiniz gibi bir şeyi Tanrıların yapacağını sanmıyorum. Çünkü onlar her zaman doğal yoldan ilerliyorlar. Daha önce de bahsetmiştim, teknolojileri bile sadece kendi fiziksel kapasitelerini arttıracak yönde, doğalarına aykırı bir şey yok.

2- Olabilir ancak bu sorunuzun arkasındaki mantığı anlamadım. Neden böyle bir şey yapsınlar?

3- Hep Yahudilerdi.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Sadece merak.

Sanki reptilianlar dünyadan bazı centilleri alıp kendi genleriyle değiştirip geri yolladılar diye bir şey okumuştum

Yakın zamanlar da forumlarda sorduğum diğer sorulara kısa da olsa yanıt verir misiniz iyice pekiştirmek için.

İyi akşamlar.

Kahin said:
Esenlikler,

Sadece merak.

Sanki reptilianlar dünyadan bazı centilleri alıp kendi genleriyle değiştirip geri yolladılar diye bir şey okumuştum

Yakın zamanlar da forumlarda sorduğum diğer sorulara kısa da olsa yanıt verir misiniz iyice pekiştirmek için.

İyi akşamlar.

Bildiğim kadarıyla yahudiler, reptilyanların üzerlerinde genetik çalışmalar yaptığı centillerden oluşuyordu. Doğruluğu hakkında kesin bir fikrim yok ama ben böyle biliyorum.

Ποσειδών666 said:
Kahin said:
Esenlikler,

Sadece merak.

İyi akşamlar.

Bildiğim kadarıyla yahudiler, reptilyanların üzerlerinde genetik çalışmalar yaptığı centillerden oluşuyordu. Doğruluğu hakkında kesin bir fikrim yok ama ben böyle biliyorum.

Ben böyle olduğunu düşünmüyorum Lordumuz Babamız Şeytan "Onlar Benim Halkım Değil" demiştir e
Öyle önceden centil olsalardı böyle demezdi bence

Baroness Blossom said:
Ποσειδών666 said:
Kahin said:
Esenlikler,

Sadece merak.

İyi akşamlar.

Ben böyle olduğunu düşünmüyorum Lordumuz Babamız Şeytan "Onlar Benim Halkım Değil" demiştir e
Öyle önceden centil olsalardı böyle demezdi bence

Daha önce okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla, Reptilyanlar dünyayı işgal ettiklerinde kendi kolonilerini kurmak için bazı centiller üzerinde genetik oynamalar yapıp kendi genetiklerini vermişlerdi. Hal böyle olunca, bu centiller şeytanın halkı olmaktan tamamen çıkıyor.

Ayrıca şöyle bir denklem de yapabilirsiniz. Eğer bir Yahudi ile evlenip o kişiden çocuk yaparsanız, siz centil olsanız dahi çocuğunuz yahudi olur ve şeytanın halkından olmaz. Yani çocukta centil ata olmasına rağmen şeytanın halkı olmaktan çıkıyor.

Gibi gibi.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back