Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kendinize gelin

Aeonn

New member
Esenlikler,

Farkında mısınız bilmiyorum ama son zamanlarda her beş başlığın birisinde tartışma çıkıyor. Eskiden de forumda tartışmalar oluyordu ancak bu kadar saçma sebeplerden tartışmalar çıktığını ilk defa görüyorum. Bu ne rezillik? Bu ne fesatlık? Bu ne saçmalık? Böyle seviyesiz tartışmalarda bulunup kendinize nasıl Spiritüel Satanist diyebiliyorsunuz? Yahu sen dişi dedin diye tartışma çıkarmak ne demek? Böyle bi rezilliği ömrüm boyunca görmedim ben. Spiritüel Satanist olmayan herhangi birisi araştırma yapmak için foruma gelse tartışma dışında bir şey göremeyecek. İşiniz gücünüz yok mu sizin? Kendinizi geliştirmeye ayırabileceğiniz vakti burada millete nasıl laf sallayabilirim, milletin canını nasıl sıkabilirim diye düşünerek mi harcıyorsunuz? Tanrı/çaların dünyayı emanet ettiği kişilere bakın. Düşman ile savaşmak yerine birbirinize saldırmaya devam edin. Gerçekten utanç vericisiniz.

Yetkililerden ricam lütfen şu kaos sevicilere gerekeni yapın. Değerli vaktinizi bunun gibi boş insanlara harcayarak kaybetmeyin. Gereksiz yere tartışma çıkarıp ortamın kalitesini bozanlara burada yer olmamalı. Yukarıda ''Bu forum ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyenler içindir'' yazıyor. ''Her fırsatta birbirine sallayan akıl yaşı geri insanlar içindir'' yazmıyor.

İyi günler.

Sinirlenen kişi Kara Güneş'in Askeriydi. Dişi denilmesinden rahatsız olan kullanıcı sadece rahatsızlığını belirtmiş. Tavsiye veren birisine küfürler yağdıran, moderatörlükten para alıp "bunlardan" yüz buluyorsunuz diyen rahatsız olan kişi de değildi. Bright Truth Bey'in dediklerine de katılıyorum. Kendinle aynı yolda olan insanlara kin beslemek hiç doğru bir davranış değil.

Esenlikler,

Bu konuyu daha fazla uzatmanın gereği olmadığını düşünüyorum. Diyeceklerimizi dedik. İsteyen insanlar bunlardan dahil olmasalar dahi ders çıkarabilirler; bu yüzden tartışmaları silmiyoruz, ancak devam ettirmenin gerekliliğini de görmüyoruz.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu konuyu daha fazla uzatmanın gereği olmadığını düşünüyorum. Diyeceklerimizi dedik. İsteyen insanlar bunlardan dahil olmasalar dahi ders çıkarabilirler; bu yüzden tartışmaları silmiyoruz, ancak devam ettirmenin gerekliliğini de görmüyoruz.

İyi akşamlar.

Amacım konuyu devam ettirmek, insanlarla çatışma içine girmek değildi. Eğer öyle gözükmüşse özür dilerim. Ben başlık sahibi kişinin bu durum hakkında dediğini yanlış bulduğumu söylemek istemiştim. Başlık sahibi kişiye de kötü niyetle bakmıyorum. O yüzden lütfen dediklerimi kendisine bir hakaret olarak almasın ve konuyu daha da tartışmayalım. Sadece tartışmayalım.

p666 said:
Amacım konuyu devam ettirmek, insanlarla çatışma içine girmek değildi. Eğer öyle gözükmüşse özür dilerim. Ben başlık sahibi kişinin bu durum hakkında dediğini yanlış bulduğumu söylemek istemiştim. Başlık sahibi kişiye de kötü niyetle bakmıyorum. O yüzden lütfen dediklerimi kendisine bir hakaret olarak almasın ve konuyu daha da tartışmayalım. Sadece tartışmayalım.

Esenlikler,

Size özel olarak söylememiştim. Genel olarak tartışmanın devam ettirilmemesi adınaydı.

İyi geceler.

Sakin olun. Uzun vadede her şey yoluna girecektir. Burada varlık mücadelesi gösteren bir forum kültürü var, yaratılmaya çalışılan bir vizyon var ve bunu yok etme yolunda ilerleyen herkes yavaşça kendini buradan uzaklaştıracaktır. Bu öyle harika bir dinamiktir ki, yönetici ekip olarak bizim hiçbir şey yapmamıza gerek kalmadan, pek çok kişi kendi kendine tek yönlü gidiş biletini kesmiştir.

Büyük işlerin gerisinde yaşanan küçük vakaların değeri pek yoktur. Bazı insanların çok sıkıcı hayatları olduğunun ve buradaki olaylara haddinden fazla tepki verdiğinin veya değer biçtiğinin farkındayız. Ancak bunu düzeltmek için yapılabilecek tek şey olmasına izin vermek ve işler kontrolden çıktığında da, tatsız meselelerin uzamasını engellemek amacıyla müdahale etmektir.

Ardından tüm bu savaşın ve kaosun ardından, kişi Kök çakrasından yükselerek sonu bitmek bilmeyen yüce bir kendini yaratma yoluna girer ve bu tarz düşük seviyelerde zuhur eden eylemlerin hiçbir önemi kalmaz. Etkisiz elemandan farkı olmaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back