ThanaReal said:
ddiafol said:
Artık kafayı gerçekten yemek üzereyim . hiç bir konuda şanslı değilim hayatım ellerimden kayıp gidiyor sanki hergün . yalnızım, param yok şuanki kapitalizm sistemindede hiçbir yere ait değilim . tanrılardan yardımda isteyemiyorum iletişime geçemediğim için . ekonomik sorunlarımdan dolayı hergün moralim ve motivasyonum dahada geriliyor ve gelişemiyorum spiritüel açıdan . yakın zamandada evden atılıcakmış gibi hissediyorum çok kötü bir çıkmazın içindeyim benim için hiçbir umut yokmuş gibi hissediyorum uzun süredir bu haldeyim .
Esenlikler,
Tanrılarla iletişim kurabilirsiniz, onlar sizi duyar ama siz onları duymazsınız ve çoğu insan zaten tanrıların mesajlarını net bir biçimde alamaz. Fakat her halükârda yardım isteyebilirsiniz, 15 ömür yaşamış olun ve şu an ki ömrünüz ve diğer 14 ömrünüzde bile meditasyon yapmamış olsanız da yardım isteyebilirsiniz. Yeter ki kuru kuru yardım istemeyin, RTR'den haber verin
Yardım almak istediğiniz
Demon'ı çağırın ve yardım isteyin. Onlar sizi her halükârda duyar. Sizin duymanıza gerek yok, RTR vermenize gerek var sadece.
İyi akşamlar.
Eğer Şeytan'dan veya diğer Tanrılarımızdan yardım almayı, RTR ticareti olarak görüyorsanız, o zaman düşünce sürecinizde büyük bir problem var demektir ve Tanrılara yardımları karşılığı minnettarlık olarak sunduğumuz şeylerin ifade ettikleri manevi anlamdan öte, işin maddiyetine çok fazla odaklanıyorsunuz.
Bu böyle bir şey olmadı ve olmayacak da. Şaka yollu söylediyseniz dahi, daha yeni kardeşlerimiz tarafından yanlış anlaşılmaya çok açık ve açıkça yardıma ihtiyacı olduğu için duygusal olarak kararsız birine söylenmemesi gereken bir şey söylüyorsunuz.
Tanrılar ihtiyacımız olduğunda yanımızdadırlar ve zaten birçok konuda, bizim haberimiz olmadan dahi bize rehber oluyorlar, bizi koruyorlar ve bizi varoluşun daha yüksek seviyelerine çıkmamız için destekliyorlar. Ancak ilişkiler iki taraflıdır ve karşı tarafı, bu durumda Tanrılarımızı, sadece tüketmeyi istemek, parazit zihniyetidir ve doğrudan düşmana aittir.
Onlara ihtiyacım olduğu zamanlar oldu, mesela şifacıların şifacısı, düşündüğümde dahi sevinç ve huzur getiren Lord Valefor'dan, sevdiğim birisini iyileştirmesi için yardım istemiştim. Düşlerin efendisi, uykularıma rüyaların esen dokunuşunu getiren Lord Klepoth'dan, bir rüya konusunda yardım istemiştim. Bu durumlarda "Ver bana yardımı, al sana RTR." tarzı bir durum olmadı. Valefor'a içten bir seslenişte bulundum. Klepoth için ise tüm samimiyetimle bir şiir yazdım.
Bu anlaması zor bir şey değildir ancak düşman, ilişkilere olan bakış açımızı yozlaştırmıştır ve bu hasarı tamir etmek için kişinin bunun üzerine düşünmesi ve gerek sevdikleriyle, gerekse Tanrılarımızla uygun bir ilişki kurması gerekir.