Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kehanet görmeyi engelleme

×666

New member
Merhabalarr
Fal/Kehanet hakkında hiç bir bilgim yok yakın bı arkadaşım konu üzerine bana bişey(ler) sordu bende size soruyorum😄

Arkadaşımın samimi olmayan bir arkadaşı Tarot destesi almış.Arkadasimin haberi olmadan o kişi arkadaşımının falına bakabilir mi?Arkadaşım hakkında kehanette bulunabilir mi?
Eğer cevap evet ise bunu nasıl engelleyebilir?

Esenlikler,

Yorumlama eylemi genel olarak Neptün ve sağ beyinle ilişkilidir, eğer bu kişi spiritüel olarak gelişmiş bir ruha sahip değilse (en azından bariz bir ruhani Neptün yerleşimi yoksa) tarotu da yorumlaması kolay olmayacaktır.

Tabii yine de engellemek istiyorsanız Isa rününü kullanabilirsiniz. Ancak enerjilerini kontrol etmesi kolay değildir. Kullanmadan önce arkaşınız enerjisini güzelce yükseltsin ve yine aynı şekilde büyü bitince sağlam bir temizlikten geçsin.

Olumlama kısmında "benim için pozitif ve sağlıklı olarak" desin. "Benim için" kısmı önemli çünkü engellemek işi genel olarak pozitif bir iş değildir enerjik doğası nedeniyle, o yüzden biraz daha pozitif ve sağlıklı kısmını daraltması iyi olacaktır. Büyü 40 güne tamamlanılacaksa, "kalıcı olarak" kısmı da eklenebilir olumlamaya.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back