Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kehanet Bakımları hakkında fikir önerisi

Burada bu uygulama var mı bilmiyorum bakındığımda göremedim ancak bazı spiritüelizmle ilgilenen sitelerde karşılıklı kehanetler bakmak için bir bölüm var, buraya da eğer yoksa böyle bir şeyin gelmesi belki güzel olabilir sonuç olarak biz bizi anlıyoruz ve bu tarz konularda daha rahat yorum yapıp yardım edebiliriz gibi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

Bu pek tasvip ettiğim bir şey değil; anladığım kadarıyla bazı Tarot sitelerindeki "Günlük Tarot Falınıza Bakın!" şeklindeki yazılardan söz ediyorsunuz. Bu şeyler tamamen dijital şekilde seçilir ve mantıklı bir enerji okuması sunmazlar. Açıkçası ben bir süre internetten yapılan Tarot okuma seanslarını da garipsedim; mesela siz bana mesaj atıyorsunuz ve ben o an için sizin Tarot falınıza bakıyorum, bu durumu da garipsedim. Halen daha internetten Tarot bakma konusunda tam ikna olmuş değilim fakat dijital anlamda olan şey saçma, tamamen algoritma üzerine işleyen bir sistem.

Bir de Tarot açılımı yaptıysanız bunu en düzgün siz yorumlayabilirsiniz; çünkü bu sadece kart anlamlarını ezberden okuma sanatı değil, anlık enerjiye odaklanıp onu görme Sanatıdır. Bu konuda ustalaştıkça bazen o denli kesin sonuçlar görürsünüz ki delirmenize ramak kaldığını hissedersiniz; çok ama çok yakın bir zamanda ben de bunu yaşadım, kişisel hayatımla ilgili üç adet konuyu Tarot ile analiz ettim ve hepsi aynı anda aşırı ani cereyan eden bir olay sayesinde birbirleriyle bağlantılı olarak gerçekleşti. Üstelik bu yaptığım üç açılımı bir yakınıma anlatıp açıkladığım için tüm bu olaylar cereyan ettiğinde yemediğim damga kalmadı, ben de özellikle yakın çevreme bu konularda asla yardım etmemeye karar verdim. Demem o ki bir noktadan sonra yorumlarınız o denli isabetli olacak ki bu konuda başkalarına ihtiyacınız bile kalmayacak, onlar sadece 'yük' gibi hissettirecek.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back