Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Karma var mı? Yok mu?

Esenlikler,

Karma vardır ancak modern olarak yansıtıldığı şekilde değildir. Üç kat yasası, beş kat yasası, birisi sana vurduysa öbür yanağını da çevir, "evren onu cezalandıracak", "İsa Mesih onu cezalandıracak" gibi bir şey bulunmuyor.

Evet, bir kötülük işlerseniz doğal olarak karmik tepkimesi de olacaktır ancak bu kişinin ruhuna ve aurasına da bağlıdır. Yahudiler bu yüzden hayatlarına dertsiz tasasız devam edebiliyorlar, yüksek bir enerji örgüsüyle kendilerini koruyorlar.

Tabii ki Yahudi gibi davranın, veya "kötülük" işleyin diye demiyoruz, ki etik kurallarına ve devletlerin yasalarına sıkı sıkıya bağlıyız ancak basit bir intikam büyüsünü bile "kötülük" olarak nitelendirebilecek, öfke ve nefret gibi duyguları reddedecek kesimler de olduğu için açıklık getirmek adına altını çizmek istedim.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Karma vardır ancak modern olarak yansıtıldığı şekilde değildir. Üç kat yasası, beş kat yasası, birisi sana vurduysa öbür yanağını da çevir, "evren onu cezalandıracak", "İsa Mesih onu cezalandıracak" gibi bir şey bulunmuyor.

Evet, bir kötülük işlerseniz doğal olarak karmik tepkimesi de olacaktır ancak bu kişinin ruhuna ve aurasına da bağlıdır. Yahudiler bu yüzden hayatlarına dertsiz tasasız devam edebiliyorlar, yüksek bir enerji örgüsüyle kendilerini koruyorlar.

Tabii ki Yahudi gibi davranın, veya "kötülük" işleyin diye demiyoruz, ki etik kurallarına ve devletlerin yasalarına sıkı sıkıya bağlıyız ancak basit bir intikam büyüsünü bile "kötülük" olarak nitelendirebilecek, öfke ve nefret gibi duyguları reddedecek kesimler de olduğu için açıklık getirmek adına altını çizmek istedim.

İyi akşamlar.

yanliz etrafta konusulan karma bu degil. Dedenin dedesi bir halt yiyor torunundan cikiyor gibi birsey. Ben cok sacma ve cok haksizca buluyorum. Bu konu hakkinda görüsleriniz ya da baz aldiginiiz kaynak nedir?

Aile dizilimi denen sey hakkinda ne düsünüyorsunuz peki? bana safsata geliyor da bilemedim, arastirmadim sadece mantiksal bir yaklasim bneijmkisi

yldzyhyp said:
yanliz etrafta konusulan karma bu degil. Dedenin dedesi bir halt yiyor torunundan cikiyor gibi birsey. Ben cok sacma ve cok haksizca buluyorum. Bu konu hakkinda görüsleriniz ya da baz aldiginiiz kaynak nedir?

Aile dizilimi denen sey hakkinda ne düsünüyorsunuz peki? bana safsata geliyor da bilemedim, arastirmadim sadece mantiksal bir yaklasim bneijmkisi

Esenlikler,

Böyle uzun uzadıya giden bir karma sistemi yok. Bir çocuk doğduğu zaman karmasının yarısını ebeveynlerinden, kalanını da geçmiş hayatlarından alır. Atasal miras diye bir şey var ancak böyle bir karmik cezalandırma, tepkime yok.

Örnek vermek gerekirse, astrolojik olarak 4. ev yerleşimlerine bakarak ailenizden size geçebilecek bir yeteneği veya kötücül bir kaderi görebilirsiniz ancak bu her nesilde yaşanan bir şey de değil. Sonuç olarak her insanın hayatında sayısız özelliği, yeteneği ve geçirmişliği oluyor, ancak hepsi de çocuğa geçmiyor. Çocuk ayrı bir birey. Tabii ki ailesinden miras aldığı şeyler var ancak bunun negatif bir şey olması da gerekmiyor.

Ruhani yetenek bile ebeveynden çocuğa geçebilir. Sanatsal yetenek, zekâ vb. şeyler de buna dahildir.

İyi günler.

TheDarknessInLight666 said:
spiritüel satanizm.org da büyü makalesinde karmanın olmadığı yazıyordu. Fakat forumdaki bazi yorumlarda karmadan söz ediliyor anlayamadım. Var mı? Yok mu?

Aslında kulağa garip gelecek ama öyle evren içinde dolanıp herkese "FBI open the door" diyen bir polis yok ban kalırsa, fakat şöyle bir olay var ki birisine kötü bir şey yaparsan o da sana öfkelenir, basit mantık. Öfke de zaten karşıdaki kişinin başına bir şey gelmesini istemek, veya en azından intikam arzusu değil mi? Bu bile kişinin enerjisini yanlışlıkla da olsa sana yönlendirip başına kötü şey getirmesine sebep. Ama büyüyü düşün, birisine büyü yaparsan deneyimli bir satanist değilse "Aa bu bana büyü yapmış bak hastalandım inş*llah ölür" falan diyemez. Zaten deneyimli satanistse hiç bulaşma ikinize de zarar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back