Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kareye başlamak

Baron Hope Von Blossom

Well-known member
Esenlikler,

Yarın akademik hayatım için Merkür karesine başlamayı planlıyorum ama tam olarak nasıl yapılacağını anlamadım yani günlük tekrar sayısını bittirdikten sonra olumlama yapılmalı mı ? Ve olumlamın tekrar sayısı ne kadar olmalı? Ve akademik hayat olucağı için maddesel olan olmalı dimi ?
(Emin olmak için soruyorum)

İyi günler.

Thersthara said:
Esenlikler,

Akademik başarı için maddesel kare kullanılabilir. Zeka ve Dersleri daha iyi anlama kabiliyeti için Ruhani.

Diyelim ki o günün tekrar sayısı 15. O halde 15 kere Merkür mantrası titretip sonrasında afirmasyon tekrarlamanız gerekmektedir.

10x ''Merkür'ün enerjileri, Pozitif sağlıklı ve kalıcı olarak Akademik başarılarımı her yönden arttırıyor'' Tarzı, konu ile alakalı bir afirmasyonu, o günün tekrar sayıları bittiğinde ''10'' defa tekrarlamalısınız.

8 ve 9 da kullanabilirsiniz sayı olarak. 10, maddesel başarılar için etkili, Güneş' bağlı bir sayıdır. Hangisiniz seçerseniz seçin, bu sayıları 1 eksik veya fazla tutmak çalışmayı bozmayacaktır. Sadece çalışmanın etkisini arttıracaktır. Siz yine de düzeni bozmadan her gün aynı sayıda afirme etmeye çalışın.

Merkürün enerjilerini ''Sarı'' imgelemenizi öneririm.

İyi günler.

Esenlikler,

Cevapladığın için teşekkürler.^^

8 tekrar iyi olucaktır. 64 Merkür sayısı ve onun katı olan 8 idial olucaktır diye düşünüyorum.

Yüksek deneme ve test sonuçlarını alırken auramı sarı imgelemek işe yarayacaktır diye düşünüyorum.

Ve ilk karem olucağı için heycanlıyım umarım bol bereketli sonuçlar alırım hayatımda.^^

Bu kare bittikten sonra dersleri anlama ve hafıza içinde maddesel kare yapıcam.

İyi günler.^^

Pegasus666 said:
Esenlikler

Karede afirmasyon işe yarar ama şart değil diye biliyorum. Doğru mudur?

İyi geceler.

Esenlikler,

Olumlama olmadan enerjinin yönlenmesi zor olur. Evet, enerji yükselir ve sadece iradeyle bir miktar yönelir, ancak sözlere dökmeden iradenizi bu yöne odaklamak zordur.

İyi akşamlar.

Pegasus666 said:
Bright bey, konu dışı ama bir şey söylemek istiyorum, yüksek rahip kobra'ya iki kez forumda yazdım umursamadı, benim bir fikrim var, yabancı forumda bu işte usta olanlardan bir tırnak içinde "hacker team" meydana getirip JoS'a maddi ve manevi anlamda zarar veren siteleri, yayınları vesaire tek tek patlatalım diyorum. JoS'un içinden olmasına da gerek yok bağışlar var bitcoin zengini olanlar var üyelerden, onların biraz emekleriyle bu hack işinde kabiliyetli insanlar kiralanabilir.

Bunu neden dedim, çok güzel savunma yapıyoruz fakat karşılık vermede zayıf olduğumuzu düşünüyorum. Exposing exposing JoS diye bir site var mesela fikir güzel ama aşırı basit bana göre. O fikri ortadan kaldırmak yerine okuyucuya yine seçim şansı bırakıyoruz. Bu tarz bir işle aynı zamanda sadece "masa başında" değil o tarz işlerde de elimiz olduğunu haterlarımıza kanıtlamış oluruz, propaganda aracı olarak da kullanırız. Derinlikte savunma güzel ama kesin sonuç da lazım bazen diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Esenlikler,

Bunun yasal olduğunu düşünmüyorum.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back