Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kareler

Sorgucu

Member
Merkür karesi yapıyorum da şöyle bir afirmasyon var elimde : Pozitif ve sağlıklı bir şekilde Merkür'ün enerjileri beni muazzam biçimde zekileştiriyor ve tüm sınavlarımı yüksek notlarla geçiyorum.

Merkür'ün diğer özellikleri azda olsa otomatik olarak geçer mi ? Sadece olumlama da dediklerime bakarak kendimi mi kısıtlıyorum ? Başka ne yapar yaptığım karenin faydası aynı zamanda 6. Çakramıda güçlendirmiş olur muyum yoksa olumlama ile belirtmem mi gerek ? Kısaca sorum bana faydası olan tek şey olumlama da dediklerime mi sınırlı oluyor.

Esenlikler,

Olumlamanızla sınırlı oluyor. Kareleri geniş amaçlar için kullanmak istiyorsanız ruhunuzdaki etkisini süblimleştirmek için kullanabilirsiniz. Böyle yaparsanız muhtemelen enerji, eksik yönlerini kapamaya koyulacaktır.

İyi günler.

Kahin said:
Onu nasıl yapabilirim ? Olumlama yapmayarak mı ?

Esenlikler,

Hayır, enerjiyi bu amaç doğrultusunda olumlayarak.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Olumlamanızla sınırlı oluyor. Kareleri geniş amaçlar için kullanmak istiyorsanız ruhunuzdaki etkisini süblimleştirmek için kullanabilirsiniz. Böyle yaparsanız muhtemelen enerji, eksik yönlerini kapamaya koyulacaktır.

İyi günler.

Esenlikler,
Herhangi bir kareyi yaparken(mesela jüpiter) olumlama olarak "Jüpiter karesinin tüm özelliklerinden fevkalade şekilde faydalanıyor, yararlanıyorum."gibi bir olumlama kullansak, nasıl olur?

moonellazelal said:
Esenlikler,
Herhangi bir kareyi yaparken(mesela jüpiter) olumlama olarak "Jüpiter karesinin tüm özelliklerinden fevkalade şekilde faydalanıyor, yararlanıyorum."gibi bir olumlama kullansak, nasıl olur?

Esenlikler,

Böyle yapmak, enerjiyi oldukça bölecektir. Jüpiter'in iyi yönlerinden faydalanabilirsiniz ancak günün sonunda hiçbir özellikte fark yaratacak artış gerçekleşmeyecektir. Doğumsal çizelgenizdeki Jüpiter'i süblimleştirmek için yaparsanız en azından enerji, en düzgün şekilde sizdeki Jüpiter enerjisinin eksik yanlarını kapayacaktır.

İyi geceler.

Doğumsal çizelgede ki derken ? Eksik kalmış gezegenleri bulup bunlara kare yaparken eksik güçsüz kalan özelliklerimi güçlendiriyor ve pozitifleştiriyorum gibi bir şey mi söylememiz gerekiyor doğru mu anladım ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back