Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Karabasan Hakkında

Bengi

New member
Esenlikler dileyerek konuya başlıyorum.
Bir ikizim var, kendisiyle şu anda farklı şehirlerdeyiz. Şu anda tek başına yaşıyor. Yakın zamanda kardeşimle telefon konuşması yaptığımda gece uykusunda karabasan geldiğinden bahsetti ve bu ilk defa başına gelmiyor. İki yıl kadar önce doğum günümüzü kutladıktan sonra uyurken ilk defa böyle bir olay yaşadı. Anlattığına göre bir varlık gördüğünü ve ayaklarının ucunda durup kendisine baktığından bahsetti. Bazı uzuvları görünmüyor ama bir bütün gibi duruyordu dedi.
O zamanlar ayaklarını yatağa koyduğu yerin önünde kitaplık ve üzerinde kuran vardı. Sabah bana olayı anlattığında dalga geçtik ve kurandan kaynaklı olabilir vesaire diyerek gülüştük. Kardeşime etrafında parlak ışık saçan küçük güneşler imgelemesini ve güneşlerden çıkan parlak ışıkların etrafını sararak kendisini koruduğunu düşünmesini söyledim. Kuranı kaldırmadım, çünkü salonda da bir tane vardı. Odayı satanik mavi alevlerle temizledim ve konu kapandı.
İkinci karabasan olayı geçen yılki doğum günü gecemizde yaşanmış. Yine aynı yerde ve bu sefer karabasanın bütün uzuvlarını yerinde görmüş kardeşim. Kardeşim bana anlattığında 'tesadüf olabilir mi? Üst üste bir de doğum günümüzde gerçekleşiyor' diye düşündüm. Ona dediğimi yapıp yapmadığını sordum ve bana 'evet işe yaradı, kısa bir süre sonra kendime geldim' dedi. Bu yıl da üçüncü olayında karabasanın görünüşünün gittikçe bana benzemeye başladığını söyledi. Sonrasında bir kere daha aynı olayı yaşamış.
Bir rahatsızlık olabileceği kanısındaydım ama son günlerde fikrim değişti. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Ya da neden böyle bir durumu yaşıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle karabasan dediğin șeyin bizim trans halimizle benzer etkileri olduğunu söylemek isterim, biz ss ler çeșitli faydalı amaçlar için trans haline gireriz ve bu haldeyken üzerimizde bir ağırlık var gibi hissediriz ve vücut hareketlerimiz kısıtlanır çünkü beynimizin bir kısmını devre dıșı bırakırız sanki yarı uyku halindeymișiz gibi ve bilinç altımızla etkileșime gireriz, bu durum sırasında astral varlıklara daha açık hale geliriz, ve düșman tarafından bir astral varlığın seni kardeșine kötü göstermesi gayet normal, kardeșinin hissetiği hareketsizlik hali büyük oranda vücudunun yarı uyku/trans halinde olmasıyla ilgili ve muhtemelen gördükleri ya kardesinin hayal ürünü yada en fazla kötü bir rüya olabilecek güçsüz bir parazit, çocuklar büyüyene kadar ulu babamız Șeytan tarafından korunur, pısırık ve ezik düșmandan kormanıza gercekten hic gerek yok, sen de düzenli aura temizliğine devam et ve eger yapabiliyorsan bir sekilde kardesinin de düzenli olarak aurasını temizlemesini sağla fakat cok kücükse buna gerek bile yok, genede bu konu hakkında daha fazla aristırma yap șahsi bilgim ve deneyimim yetersiz olabilir, ama emin oldugum tek şey korkacak bisey olmadığı...

Yukarıda yazılanlara ek olarak, zamanın varsa kardeşinin aurasını kendin temizleyebilir ve onun için koruma aurası yapabilirsin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back