Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

kan karşılığı anlaşma

mobehku

New member
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda bu dine geçmek istiyorum. fakat nasıl geçeceğimi yada nasıl kan karşılığı anlaşma yapacağımı bilmiyorum sizden ricam nasıl yapacağımı bana öğretirmisiniz yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Esenlikler,

"Kan karşılığı anlaşma" diye bir şey yok. Şeytan ya da diğer tanrılar, bizden bu tarz şeyleri istemez, bunlar acizlik göstergesidir ve onlar aciz değildirler.

Onlar bizden sadece gelişmemizi ve Dünyamız için savaşmamızı isterler. Bu savaş, ruhani bir savaştır.

Sitemizi okuyun ve sonrasında da emin olduktan sonra adanın. Adanmadan önce meditasyonlara başlamanızda fayda vardır.

Şeytan, Yahudilerin ölüm tarikatlarında sunulduğu gibi kötülüğün efendisi gibi bir şey değildir. Kendisi, Yahudiler bu ölüm tarikatlarını getirmeden önce hüküm süren Paganların gerçek tanrısıdır, bizlere tanrılığa giden yolu gösterir ve bizlerin yaratıcı babasıdır.

Yahudiler onu kötülemişlerdir ve olduğundan farklı göstermişlerdir. Kendisi insanlığın yaratıcı babası, yol göstericisi ve tanrılığa erişmiş ilk canlıdır. Allah/Yehova diye bir şey de sonradan icat edilmiş bir enerji deposudur, diğer sözde "Satanistlerin" iddia ettiği gibi biz böyle iyiyle kötünün savaşı gibi bir şeyi iddia etmiyoruz.

Düşmanımız evet vardır ancak bu, Şeytan'a kafa tutabilecek bir "ilahi" varlık değildir; bir avuç kertenkele sürüsüdür. Bizden alınanı geri almak ve Tanrıları onurlandırmak; kendimizi geliştirmek; bilgeliğin ve evrenin gizlerinin kapılarını aralamak için çabalıyoruz.

İyi geceler.

BAŞLIĞI DEĞİŞTİREBİLİR MİSİN? Kan karşılığı anlaşma yapmıyorsun gerçekten istiyorsan ayrılmayacaksan inisiye oluyorsun. İnisiye kanla anlaşma değildir.

mobehku said:
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda bu dine geçmek istiyorum. fakat nasıl geçeceğimi yada nasıl kan karşılığı anlaşma yapacağımı bilmiyorum sizden ricam nasıl yapacağımı bana öğretirmisiniz yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle dinimizi düzgünce öğrenin.https://spirituelsatanizm.org/satanizm-nedir-seytan-kimdir/ bu yazıyı düzgünce kavrayarak okuyun.Yeni adanmak isteyen arkadaşlarımız genel olarak tam kavrayamadan SS olmak istiyorlar fakat bu çok yanlış.Gönderdiğim linkteki yazıyı okuduktan sonra sorularınızı sorabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back