Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kabalistik Kare Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

00mans0n

New member
Esenlikler

Kare çalışmasına başlamak için illaki takvimde olan günde mi başlamak lazım yoksa sadece ayın boşlukta olmaması yeter mi ? Yetiyor ise takvimdeki karenin günü neyi temsil ediyo ?

Ayrıca kare çalışması yapmadan önce başka nelere dikkat etmemiz lazım ? Başka bilmemiz gereken bilgiler varsa söylemekten çekinmeyin.

Takvimdeki güne göre başlamanız en iyisi olacaktır, Ay'ın boşlukta olmaması da önem arz etmektedir. İlişkili yazıları okuyun, sorularınızın yanıtları aşağıdaki linklerde mevcut:

Esenlikler

Kare çalışmasına başlamak için illaki takvimde olan günde mi başlamak lazım yoksa sadece ayın boşlukta olmaması yeter mi ? Yetiyor ise takvimdeki karenin günü neyi temsil ediyo ?

Ayrıca kare çalışması yapmadan önce başka nelere dikkat etmemiz lazım ? Başka bilmemiz gereken bilgiler varsa söylemekten çekinmeyin.
Esenlikler, evet her günün bir gezegensel günü vardır. Örnek vermem gerekirse cumartesi günü Satürn günü
Çarşamba günü Merkür günü veya cuma günü de Venüs günüdür. Ve bu günlerde ilgili gezegenin karesi yapılır ve evet takvime göre başlamak gerekiyor mesela bazı cuma günleri Venüs karesi için uygun değil. Takvim size yok gösterici olacaktır.

40 günlük meditasyon programınızı bitirmenizi öneririm. Ne kadar yüksek güç o kadar muhteşem etki 🔥
Ben gezegensel kareleri meditasyonuma göre ayarlıyordum yani meditasyon - yoga programımdan sonra kareye başlıyordum.

Takvimde bazı günlerde Merkür vs. yazar, ona göre hareket edebilirirsiniz. Takvim çok cömert ve esnek davranıyor bize bu konuda. Yoksa yanlış bilmiyorsam bazı çalışmalar için 1-2 yıl bile beklemek gerekiyordu, öyle bir şey okumuştum.

Sayılara çok dikkat etmelisiniz. Ne fazla, ne az titretmelisiniz. Tam sayılarda titretmeniz gerekiyor. Bu gün sayısı, ve günlük titretme sayılarıyla alakalı.

Herhangi kareye başlamadan önce tavsiyem ne kadar ağır olduğunu düşünmeniz. Eğer normalde yaptığınız çalışmalara ek olarak yapıyorsanız, tekrar sayısının yüksek olduğu günlerde belki zorluk yaşayabilirsiniz. Hepsini bir arada yüksek tekrarlı bir şekilde yapmak yorabilir. Forum yetkililerinin dediği gibi gücümüzü lazer gibi kullanmalıyız.

Takvim çok cömert ve esnek davranıyor bize bu konuda. Yoksa yanlış bilmiyorsam bazı çalışmalar için 1-2 yıl bile beklemek gerekiyordu, öyle bir şey okumuştum.
Buna takılmamı lütfen yanlış yorumlamayın, ben böyle algıladıysam başkası da benzer düşünceye kapılabilir diye yazıyorum. Takvim esnek değil aslında, ilgili meseleleri olması gerektiği gün, olabilecek en iyi zaman için gösteriyor.
Durum zaten söylediğiniz gibi, kimi çalışmalar için bir iki sene beklenmesi gerekiyor. Örneğin Jüpiter karesi, bu sene hiç yoktu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back