Haber biraz eski. Bağlandığı sonucu bilmiyordum, teşekkürler.
Aynı şekilde, sıçan suratlı Fauci'yi de Biden, görev süresi sonlanmadan önce bütün suçlarından dolayı affetti ve bildiğim kadarıyla tekrardan yargılamak mümkün değil.
Mark Zuckerberg ve hatta ADL'nin de şu anda Trump ve Elon Musk'a (genel olarak Cumhuriyetçilere) yanladıkları düşünülürse, umuyorum ki bu sadece kendilerini kısıtlamalarıyla kalır.
Lakin Trump, çıkmak için can attığı Orta Doğudan ayrılma isteğini belirtip Türkiye ile ilişkileri geliştirme ve F35 gibi sözleri yerine getirme ifadeleri kullanırken, kabinesinden birisinin çıkıp "YPG'yi bırakmadık!" diye Türkiye'yi tehdit etmesi, açıkçası ortada birleşen bir takım tavizleri düşündürmüyor değil. Seçimlerden önce birkaç haber okuyup kabinesinin pek sağlam olmadığına dair şeyler görmüştüm, yine de en fazla bu kadarı beklenebilir. Her ne kadar Yahudi damadını bu sefer saf dışı tutsa da, bir şekilde bir yerlerden kendilerine yarayacak insanlar çıkıyor.
Kısacası, ne olursa olsun, Yahudi yine kendi parazitliğini yapacak ve var olan şeyi değiştiremiyorsa faydalanmaya bakacak. Yine de umuyorum ki ileride tam anlamıyla bütün Uluslar, bu haşereleri üstlerinden silker ve kendi yönetim iradelerini ellerine alırlar.