Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Irksal Saflık Nasıl Belirlenir

Tüm topluluğa esenlikler,

Bir kişi ırksal saflığını nasıl belirleyebilir? Örneğin, birisi %100 safım diyorsa bunu neye dayanarak söyler?

Bu konuyu anlamama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sağlıkla kalın, iyi kalın.

Bir kişi ırksal saflığını nasıl belirleyebilir? Örneğin, birisi %100 safım diyorsa bunu neye dayanarak söyler?
İzole bir bölgede doğmuştur ve ailesinin yedi göbektir orada olduğunu biliyordur; Norveç ve İskoçya gibi yerlerde buna çok rastlarsınız. Diğer türlü de biraz sallamaya giriyor açıkçası. Mesela Yezidiler de safkandır çünkü izole kalmış ve kanlarını korumaya çalışmışlardır. Lakin Kuzey Afrika ülkeleri bildiğim kadarıyla ırksal anlamda çok karışmış kimselere sahiplik ediyor.

Yani bunu şu an belirleyecek bir DNA testi olduğunu düşünmüyorum ama yaşadığımız coğrafya genel olarak Beyazlardan oluşur. Siz güç meditasyonları yapıp ruhunuzu ve bedeninizi gelistirdikçede en saf haline doğru bir gelişim gösteriyorsunuz.

osmanlı’nın nüfus politikları vb. yüzünden türküm ben derken yunan bile çıkma ihtimaliniz var. bunlar belirsiz mevzular.

osmanlı’nın nüfus politikları vb. yüzünden türküm ben derken yunan bile çıkma ihtimaliniz var. bunlar belirsiz mevzular.
Öyle yani, insanım ya ona dua ediyorum ben, ormanda kaçan, avcıların hedefindeki bir geyik de olabilirdik.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back