Wotan's Druid said:
Pammy said:
Beyaz olmamaktansa hiç doğmamak daha iyidir dedim,evet.Bunu ben kendim için diyorum,ben beyazlığı kendim için en üstte tutuyorum.Birisi kalkıp asyalı olmamaktansa hiç doğmamak daha iyidir derse ben onu da haklı bulurum.Onun dışında,boş yaşadımı nerden çıkardın ?Beyaz olmaktan gurur duymak,onun dışında bir şeyi kabul edememek boş yaşadığım anlamına mı geliyor?Hayatımda gurur duyacağım çok şey var,ancak bunlar beyaz olmadan taşımak benim için büyük bir acı.Olay bundan ibaret.Kalkıp bundan benim boş yaşadığımı çıkarman saçma.
Bir asyalı,bir siyah kesinlikle çok önemlidir,bir beyaz kadar."""Benim için""" beyaz olmak çok daha önemli,bu kadar
Lütfen kendi değerini doğduğu ırktan başka bir yerde arayamayacak kadar boş yaşadığınız hayatınızı ve eziklik psikolojinizi yaymayı bırakın.
Esenlikler,
Ölü olmayı beyaz olmamaya yeğ tutmak, yaşamınızı yaşamaya değer kılan tek şey olduğunu söylemek, gayet de ben beyaz değilsem yaşamımın bir anlamı yok demek. Bunu ben değil, siz söylüyorsunuz. Yorum veya çıkarım yapmıyorum. Kullandığınız kelimeleri bile değiştirmiyorum. Beyaz, olmamak, doğmamak, iyidir, benim için. Beyaz değilseniz doğmuş, yaşamış, ölmüş olmanızın değeri yok. Değeri bıraktım, ''doğmamış olmak daha iyi'', beyaz değilseniz yaşadığınız hayat değer skalasında eksilere düşüyor. Sizin bakış açınızla, benim değil.
Bakın, hakaret etmeye çalışmıyorum, bunu siz söylüyorsunuz. Beyaz değilsem doğmamış olsam daha iyi diyorsunuz. Bunu kullandığınız kelimelerin ima ettiği şeyi fark etmeden yapıyorsunuz. Belki fark etmeden, kendinizi aşağılıyorsunuz. Yaptığınız her şeyi ama her şeyi, tüm çabalarınızı ve seçimlerinizi, sizin seçimlerinize bağlı olmayan bir şeyden daha değersiz görüyorsunuz. Belki de bilinçaltınızdaki bastırdığınız bir şeyden siz fark etmiyorsunuz yaptığınız şeyi.
Wotan's Druid said:
Ben bir beyazım,ırksal netlik büyüsüne de bugün başlayacağım.Baktım bir asyalıyım,ruhumu beyaz da yapamıyorum,o zaman sen sağ ben selamet
Tekrar ediyorum, bu düşünceler sağlıklı değil. Şaka bile olsa intihara meyilli, düzeltiyorum, intihara meyilli olmak hakkında şaka yapılmaz. Tabut emojisiyle olsa bile. Zihninin derinlerinde intihar düşüncesini fark etmeden besleyen biri dışında yapmaz.
unforgiven said:
Wotan's Druid said:
Böyle hissettirdiysem üzüldüm,böyle bir niyetim yok.Irkçılığa kaçan bir milliyetçiliğim yok.
Sana saldırmak amaçlı söylemedim, söylediğin sözler yanlış anlaşılmaya çok müsaitti, bende haberin olsun diye söylemek istedim. Üzülmen gereken bir durum yok kanka
Söylediği şeyler yanlış anlaşılmaya müsait şeyler değil, söylediği şeyler yanlış. Kendini ifade edememekten mi yanlış yoksa gerçekten düşüncelerindeki yanlışlıktan mı yanlış onu bilemem. Söylemler kasıtsız belki ama ırkçılığa kaçmak değil, ırkıçılık. Direkt. Dolaysız. Hani woke'ların bisküvinin adını değiştirelim ırkçı olmasın ırkçılık anlayışıyla değil, direkt olarak yaşamıyor olayım ama yeter ki Asyalı olmayayım tarzında dümdüz ırkçılık. Başkasına karşı da değil, kendine karşı. Bu yüzden eziklik dedim. Aşağılamak için değil. Yahu kendi kendine ırkçılık yapıyor. Üstelik sadece bir ihtimale karşı. İlginç gerçekten.
Bu arada, ölseniz de ırkınız değişmeyecek.
İyi akşamlar.