Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Irkımı keşfetmek

Ankh

New member
Esenlikler SS kardeşlerim,
Ben bir sevgilim var kendisi 2 km baktığın zaman bile beyaz ırktan olabileceğini anladığın bir kız lakin ben hangi ırktan olduğuma bir türlü emin olamıyorum kendisi ile ciddi bir ilişki düşünüyorum ve gerçekten evlenip çocuklarım olsun istiyorum fakat eğer aynı ırktan değilsek çocuklarıma bu acıyı yaşatmak istemiyorum o sebeple acaba hangi ırktan olduğumu kesin olarak emin olabileceğim bir yöntem var mı ? (forumlarda aradım ama cevap bulamadım)(Dna testleri var biliyorum fakat objektif olmadıklarına dair söylentiler var ve ayrıca inanılmaz pahalı ya dolar bilmem kaç lira olmuş )

Esenlikler,

DNA şirketlerinin hepsi ya Yahudi kuruculara ya da CEO'lara sahiptir. İkisi birden olduğunu da gördüm. Buna güvenmek yerine fenotipinize bakmak daha doğru olabilir.

Aynı yönde endişeler çoğu melez insanda rastlanabiliyor. Ben kendi adıma meditasyonda ilerledikçe çözmüştüm. Emin bir şekilde o ırka ait olduğumu hissettim. Bu süreci hızlandırmak adına Odal rünüyle ırkınızı bilmek için bir çalışma başlatabilirsiniz.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

DNA şirketlerinin hepsi ya Yahudi kuruculara ya da CEO'lara sahiptir. İkisi birden olduğunu da gördüm. Buna güvenmek yerine fenotipinize bakmak daha doğru olabilir.

Aynı yönde endişeler çoğu melez insanda rastlanabiliyor. Ben kendi adıma meditasyonda ilerledikçe çözmüştüm. Emin bir şekilde o ırka ait olduğumu hissettim. Bu süreci hızlandırmak adına Odal rünüyle ırkınızı bilmek için bir çalışma başlatabilirsiniz.

İyi geceler.
Ne gibi bir çalışma önerirsiniz odal rünüyle

Thersthara said:
Esenlikler,

Odal rünü ile yapılan ırksal netlik çalışmasını atabilir misiniz? ve hangi tarihte başlamalıyım?

iyi günler.

Esenlikler,

Özel bir çalışma bulunmuyor. Büyü şemasını bildiğinizi farz ediyorum, kendiniz de oluşturabilirsiniz.

Ay, Yengeç'te iken ve büyüyorken başlayabilirsiniz.

İyi günler.

Bright Truth said:
Thersthara said:
Esenlikler,

Odal rünü ile yapılan ırksal netlik çalışmasını atabilir misiniz? ve hangi tarihte başlamalıyım?

iyi günler.

Esenlikler,

Özel bir çalışma bulunmuyor. Büyü şemasını bildiğinizi farz ediyorum, kendiniz de oluşturabilirsiniz.

Ay, Yengeç'te iken ve büyüyorken başlayabilirsiniz.

İyi günler.
Yardımların için teşekkürler kardeşim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back