Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Içimden geldi.

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Bu dedikleriniz anlaşılabilir, birçok kişi hayatlarında bu süreçten geçiyor.

Çizelgenizde ateş veya toprak eksikliği olabilir, bu da bir düzeni veya harekete geçmeyi zor kılabilir. 8. evinizde bir gezegen var mı? Veya 8. evinizi hangi gezegen yönetiyor? Plüton ve Mars açılarınız nelerdir? Bunlara bakarak bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

Hırsınızın olmaması, motivasyonunuzun ölmesi vs. eğer doğuştan gelmiyorsa Satürn geçişlerinden kaynaklanıyor olabilir. Eğer bir miktar motivasyonunuz varsa fırsat buldukça meditasyon yapın, ve meditasyona geçmeden öncesinde 36 tekrar Sowilo titreterek bu enerjinin sizi örneğin yarım saat veya 1 saatliğine meditasyon için şarj ettiğini, bunun için büyük bir istek verdiğini olumlayın. Koruyucu Demonunuzdan bu çalışmada yardım isteyin. Her meditasyon için hevesiniz olduğunda meditasyona geçmeden önce bunu gerçekleştirin.

Şanslısınız ki Jüpiter, Koç ile Balık arasında gidip geliyor. Bu dönemde mutluluk için yapacağınız çalışmalar oldukça etkilidir. Bir büyü yapmanıza gerek yok, Jüpiter Karesi oldukça kısadır. Koç enerjisini sizi meditasyonlarınızda motive kılması için olumlayabilirsiniz, aynı şekilde Koç ve Balık burçlarında mutluluk için kare yapabilirsiniz. Bunu Jüpiter gerilemedeyken bile yapabilirsiniz, sadece Ay'ın boşlukta olup olmadığına dikkat edin.

Buradan sonrası ise sizi Şeytan'a tekrardan bağlamak ile alakalı. Şeytan'ın Gücü Ritüeli'ni bir süreliğine meditasyonlarınızdan bile öncelikli şekilde yapmanız gerekebilir, ve Ritüelin ardından ondan sizi tekrardan bu yola bağlamasını isteyin. Eğer bu yola sıkı bir şekilde bağlanabilirseniz, meditasyonlarınız da daha kolay gerçekleşecektir.

Mührüne bol bol odaklanın, kendinizi elinizden geldiğince onun enerjilerine açın, varlığına odaklayın. Az biraz açıklığınız varsa bile enerjilerini hissetmeniz için yeterli olacaktır.

İyi geceler.

Alena666 said:

Esenlikler,

Evet, meditasyonunuz sorunsuz görünüyor. Ve evet, başlarda eğer iradenizi ve hevesinizi öldürecekse transı atlayabilirsiniz. Zamanla irade gücü ve disiplin çalışmalarıyla oturtabilirsiniz.

Aynı şekilde, zamandan tasarruf adına dhyani mudrayı kullanarak enerji çekme ve çakra döndürme çalışmalarınız sırasında hafif bir transa girebilirsiniz. Böylece zihniniz fazla iş yükü yüklüyormuşsunuz gibi algılamaz, ve aynı zamanda çalışmalarınızı eksiltmenize de gerek kalmaz, ancak bunu da yapamayacak gibiyseniz aşamalı ilerlemenizde sakınca yoktur.

Son olarak, 6 aylık programı yapmanızın bir gereği yok. Eğer daha öncesinde meditasyonları yapıp çakralarınızı belirli bir nebze açmışsanız kaldığınız yerden ilerlemeyi deneyebilirsiniz, ancak ne olursa olsun en minimal tekrarlarla başlayın ve aşırı enerji yükseltimi hissederseniz bunu bırakıp 40 günlük programa geçiş yapın.

İyi geceler.

Alena666 said:
Esenlikler,

Şeytan'ın Gücü Ritüeline baktım ve durumumla bir uyum göremedim. Toplu yapılan bir ritüel degil miydi ki? Şeytan'ın gününde yaptığımız ritüeldi çünkü.

Sonra yanlış yazdığını düşünerek standart ayine baktım, açıkçası o çok daha uyumlu gibi geldi gözüme. Tabii ki bilgine yanlış demiyorum, ki gece yarısı böyle bir başlık açan benim. Sadece onu yapmam gerektiğine emin misin?

İyi günler dilerim💖.

Esenlikler,

Hayır, bu ritüeller her gün yapılabilir ve yapılması şiddetle tavsiye edilir. Hem yapan kişiyi ilgili Tanrıya daha da açık kılar ve bağları güçlendirir, hem de insanlığı o Tanrıya daha da açar.

Normal zamanlarda bir "zorunluluk" olmasa da takvim zamanlarında sadece "zorunluluk".

İyi günler.

Hayır faydasız ve değersiz değilsin saçmalama hem zamanında bana da çok yardımcı olmuştun. Sadece aşman gereken bir üşengeçlik ve boş vermişlik durumun var gibi o kadar. Hallolmayacak şeyler değil. Yine de intiharı düşünme her ne olursa olsun yapma bunu. Ben kendim kaç kere düşünsem de asla yapamazdım, yapamadım da.

Sürekli bir umutla yaşamaya çalışıyorum, içimde çok fazla şey dönüyor ve çoğu zaman bu beni uyutmuyor. Buraya ait olmama hissi, bu uyumsuzluk ve dışlanmışlık, yalnızlık. Hayat hep böyle miydi diyorum. Başka yerden gelmişim gibi sanki. Hatta rüyalarıma bile yansımıştı bu. Benim aklıma hayat diyince ütopya geliyor, ama gerçekliğimizin bundan çok uzak olması.. Böyle olmak zorunda değildi, yanlış çok şey var..

Esenlikler,

Öncelikle belirtmek isterim ki böyle şeyler dönemdir, geçicidir. Ben de sizinle benzer şeyler yaşadım ki zamanla atlattım, sizin de atlatabileceğinizi biliyorum, size yapabileceğiniz, zamanla anladığım iki şey söyleyeceğim, bunları yaparsanız iyi hissedeceğinize ve bütün bunlardan kurtulmak için gereken enerjiye erişeceğinize söz veriyorum.

Kendinizden umudu kesmiş olabilir, kendinizi sevmeyebilirsiniz lâkin Tanrılarımız sizden umudu kesmedi, sizi hâlâ seviyor ve önemsiyorlar, bu sevgiyi hak ettiğinizi unutmayın, çünkü siz onların çocuğusunuz, Şeytan'dansınız. Bütün bunları aşmaya yetecek gücünüz, iradeniz var, bu nedenle lütfen kendiniz hakkında böyle düşünmeyin. Kalbinizi zamanla Tanrılara açacaksınız, eskiden hissettiğiniz saf sadakati ve sevgiyi tekrar hissedeceksiniz, bütün bunları aşacaksınız, bir de bakmışsınız, problemleriniz kuş olup uçuvermiş.

Bazı zamanlar insan bırakın başkalarını, kendisini, ne hissettiğini anlayamaz, anlamlandıramaz. Ben küçüklüğümde yeterince sevgi ve ilgi görmedim, o duyguları bir anda yaşamaya başladığımda ise ne olduğunu anlayamadım, kabullenemedim, kendime yalan söyledim... Kalbimi zamanla Tanrılara açtım, şimdi ise o zamanlardaki problemlerim birer toz gibi geliyor. Kimse sizi şu anki durumunuzdan dolayı eleştirip hor görmeyecek, sadece zamana ihtiyacınız var.

İyi akşamlar.

satou said:
Hayır faydasız ve değersiz değilsin saçmalama hem zamanında bana da çok yardımcı olmuştun. Sadece aşman gereken bir üşengeçlik ve boş vermişlik durumun var gibi o kadar. Hallolmayacak şeyler değil. Yine de intiharı düşünme her ne olursa olsun yapma bunu. Ben kendim kaç kere düşünsem de asla yapamazdım, yapamadım da.

Sürekli bir umutla yaşamaya çalışıyorum, içimde çok fazla şey dönüyor ve çoğu zaman bu beni uyutmuyor. Buraya ait olmama hissi, bu uyumsuzluk ve dışlanmışlık, yalnızlık. Hayat hep böyle miydi diyorum. Başka yerden gelmişim gibi sanki. Hatta rüyalarıma bile yansımıştı bu. Benim aklıma hayat diyince ütopya geliyor, ama gerçekliğimizin bundan çok uzak olması.. Böyle olmak zorunda değildi, yanlış çok şey var..

Esenlikler,

Hayat, aslında nereden baktığınız ile ilgili, ne yazık ki insan yorulduğunda iyi şeyleri görememeye başlıyor. Eğer, dertleşmek isterseniz protonmailimden bana ulaşabilirsiniz.

[email protected]

İyi akşamlar.

Alena666 said:
Esenlikler,

Himm anladım. O zaman "biz" diye geçen kısımları "ben" diye çeviriyorum. Ayrica SATANAS dışında ki satya, sat, satanama'ları vs. tek nefeste okuyorum.

Teşekkürler ederim.

Iyi geceler.

Esenlikler,

Hayır, ritüeldeki hiçbir olumlamayı değiştirmeyin. Bu ritüeller kişinin inisiyatifinde oynama yapılabilecek veya yaratılabilecek şeyler değiller.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back