Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

HPHC gerçekten o kadar güçlü mü?

“Gelişmiş İnsan” - Yüksek güçlere sahip, ruhsal olarak gerçekten uyanmış [bu hayal edilen veya öyle olduğu sanılan bir uyanıklık değildir] insanlar. Henüz Kahraman ya da Demon değillerdir, ancak aşağıdan ziyade yukarıya doğru gitme eğilimleri vardır. Demonların gerçek güçlerinin çoğuna sahiptirler.
Bu duyuruyu okumak size genel olarak bir anlayış kazandıracaktır.

Evet, Sonne beyin dediğine ek olaraktan;

"Pek çok antik yüce insan" Bunların çoğunluğu Yüksek Rahiplerimiz, yüksek Rahibelerimiz, oluyor.

Bir keresinde Yüksek Rahibe Lydia ile meditasyon yapmıştım...

Muazzam bir enerjiydi. Gerçekten anlatılmaz, Yaşanır.

"Demon kadar güçlü" değil, "Neredeyse Demon kadar güçlü". Mesela biz ruhani olarak hata yapabiliriz, yukarı aşağı gidebiliriz; keza aynısını Yüksek Rahipler de yapabilir fakat biz 60 yukarı 40 aşağı gidiyorsak onlar 90 yukarı 10 aşağı gidiyorlar. Bu küçümsenecek bir şey değil, çünkü kişi yukarı gittikçe aşağı gitme ihtimali de azalır; gücü de artar. HPHC dünya üzerindeki en güçlü insanlardan birisi, 'Tanrılığa Yükselme' kavramına da hepimizden daha yakın. Ayrıca unutmayın, bir kaç sene düzenli ruhani pratik yapmış bir SS bile inanılmaz güçlüdür; HPHC de çok uzun zamandır bu yolda. Bu aşamada HPHC'ye tapmalıyız, o bizim kurtarıcımız gibi absürt düşüncelere kapılmamalı ve onu örnek almalıyız: çünkü unutmamak gerekir ki yola sadık kalan herkes o seviyeye gelebilir ki er ya da geç hepimiz o seviyeye geleceğiz. Elbette o zamana kadar HPHC'de, Şeytan Babamızı takip eden herkes gibi çok daha yükseklerde olacak.

Nasıl birlikte meditasyon yaptınız?yüksek rahiple buluşmak yasak değilmi? SS ler görüşmüyorlar, yanına mı gittiniz?
Hahaha yok yok.

Burada bir proje vardı. O projeye girerken, Yüksek rahibe Lydia oradaydı, Onla meditasyon yaptık.

Ne biliyim belki dedim, tanışıyorsunuzdur.Olurya öyle beraber adadananlar olluyor.Yabanci forum da , çok görüyorum yazanları, evlenen bile varmış.....

Ben o kadar önemli yada şanslı biri değilim.
Onunla o uygulamada meditasyon yapmak bile bir onurdur.

Ayrıca bir gün herkes SS olacağı için, Yada SS bir kişi hayatımıza gireceği için...
Herkesin bir zamana ihtiyacı var.. Her şeyin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back