Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hitler'in intihar edip etmemesi

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Eğer yanlış hatırlamıyorsam Hitler'in bedenine ulaşılamadığına dair CIA raporları vardı.

Ve bir SS tabii ki ölebilir. Magnum Opus tamamlanmadan zaten ölüm, doğal bir şey. Magnum Opus ise bu doğa güçlerinin üstüne çıkmak, etki edemeyeceği konuma varmak. Ancak o konumda olmadığımız için, vakti gelince ölüm, doğanın bir gereği olarak bizim kapımızı da çalacak.

İyi günler.

İkinci dünya savaşının derleme tarihi 2. Dünya savaşından 25-30 yıl sonra yazılmış, o da o dönem soğuk savaş olduğundan "kötü nazilerden dünyayı kurtaran kahraman amerika" temalı yazılmış. Bu propagandavari hikayeyi film ve kitaplardan da çokça gördük ve okuduk.
Berlin'e girişi doğu cephesinden Ruslar gerçekleştirdi. (Yani CIA'in elinde buna dair bir rapor olup olmaması bir anlam ifade etmiyor) ama üstte yazdığım nedenden dolayı doğu cephesinde gerçekten neler yaşandı asla öğrenemedik, asla popüler kültüre yansımadı dolayısıyla alışkın değiliz. Bazı şeylerin üstü yeni yeni kazılmaya başlandı, örneğin hitler'in doğu cephesinde sovyet yanlısı generallerinin olduğu, aynı zamanda doğu almanya ordusunun kurulmasında etkili oldukları vesaire. Bu 2020'ye kadar İkinci dünya savaşı tarihi açısından bilinmeyen bir detaydı. Tarihçiler tarafından kabul görmeye layık akademik görüş, Stalin tarafından gizlendiği ve naaşının nerede olduğunu koz olarak kullandığını savunan bir görüş ancak o da tamamen muallak. Yani JoS'a inanan biri olarak Tanrı olduğunu savunman dalga geçilecek bir şey değil. Çünkü kabul gören akademik tarihte de kendisine ne olduğu sadece rivayetler üzerinden tahmin edilebiliyor.

Aratosbung said:
Sizin hiç başınızın etini yemiyor mu bu düşünce? Örnek bir SS'in ölebilme ihtimali sizi rahatsız etmiyor mu?

Hitler ve Nazi'lerin akıbeti hakkında şöyle bir yazı var, benim bayağı ilgimi çekmişti.

https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=19847

Canidae said:
Aratosbung said:
Sizin hiç başınızın etini yemiyor mu bu düşünce? Örnek bir SS'in ölebilme ihtimali sizi rahatsız etmiyor mu?

Hitler ve Nazi'lerin akıbeti hakkında şöyle bir yazı var, benim bayağı ilgimi çekmişti.

https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=19847

Ben çocukluğumdan beri iflah olmaz bir star wars hayranıyımdır. Bir anlamı varmış demek ki.

Aratosbung said:

Esenlikler,

Hitler'in ölmediği kesin bir olgu haline gelmiş bir biçimde diye düşünüyorum, CIA bir ara arşivlerini halka açmıştı hatırlarsanız. Içinde Hitler'in 55-60'lardaki bir fotoğrafı bile vardı, hatta bu konu Türkçe yayın yapan haber kanallarında bile paylaşıldı. Biraz araştırırsanız bulursunuz, şu an biraz meşgul olduğum için linkini kopyalayıp atamadım ama arama motorunuza yazarsanız bulursunuz.

Iyi günler.

Orion's Son said:
Aratosbung said:

Esenlikler,

Hitler'in ölmediği kesin bir olgu haline gelmiş bir biçimde diye düşünüyorum, CIA bir ara arşivlerini halka açmıştı hatırlarsanız. Içinde Hitler'in 55-60'lardaki bir fotoğrafı bile vardı, hatta bu konu Türkçe yayın yapan haber kanallarında bile paylaşıldı. Biraz araştırırsanız bulursunuz, şu an biraz meşgul olduğum için linkini kopyalayıp atamadım ama arama motorunuza yazarsanız bulursunuz.

Iyi günler.

O bir (((false flag)))

Stonesofwisdom said:
Orion's Son said:
Aratosbung said:

Esenlikler,

Iyi günler.

O bir (((false flag)))

Esenlikler,

Kaynak nedir? Bizzat CIA kendi sitesinden paylaşmıştı diye hatırlıyorum.

İyi geceler.

Orion's Son said:
Esenlikler,

İyi geceler.

Esenlikler,

Kastî yanlış istihbarattan bahsediliyor. Dediğiniz gibi Hitler'in 1945'ten sonra fotoğrafının çekilmesi garip olurdu çünkü MOSSAD, zaten Nazileri arıyor. Kendisi tanrılar tarafından bizzat korunuyor ve Güney Amerika'da tanrılığa ulaşıyor.

Kendisinin bulunup da bunu yapabilmesi imkânsız. Yani 1945'ten sonra kendisinden haber alınamıyor, alındığı söylenen haberler de yanlış. CIA burada bir dezenformasyona gitmiş.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Orion's Son said:
Esenlikler,

İyi geceler.

Esenlikler,

Kastî yanlış istihbarattan bahsediliyor. Dediğiniz gibi Hitler'in 1945'ten sonra fotoğrafının çekilmesi garip olurdu çünkü MOSSAD, zaten Nazileri arıyor. Kendisi tanrılar tarafından bizzat korunuyor ve Güney Amerika'da tanrılığa ulaşıyor.

Kendisinin bulunup da bunu yapabilmesi imkânsız. Yani 1945'ten sonra kendisinden haber alınamıyor, alındığı söylenen haberler de yanlış. CIA burada bir dezenformasyona gitmiş.

İyi geceler.

Alman halkını Kızılordunun merhametine bırakıp kaçmış oluyor aslında bu durumda, etik olup olmadığı tartışılabilir, sen ne düşünüyorsun bu konuda.

Stonesofwisdom said:
Alman halkını Kızılordunun merhametine bırakıp kaçmış oluyor aslında bu durumda, etik olup olmadığı tartışılabilir, sen ne düşünüyorsun bu konuda.

Esenlikler,

İntihar etmenin veya etmemenin etiklikle ilgisi nedir, anlayamadım? Savaşlar kazanılır ve kaybedilir. Hitler, Berlin'de dursa idi Alman halkı daha az mı zararlı çıkacaktı? Kaldı ki kendisi bildiğim kadarıyla Batı'ya teslim olunmasını ileterek gitti. Çünkü en azından tecavüz gibi olaylar Batı'da yoktu ve bu kadar yozlaşmış değillerdi.

Kendisi Alman halkı için yaşadı, gecesini gündüzüne katıp Almanya'yı yüceltti. Tanrıların davası için çok büyük işler başardı ancak tanrı olması neden etik olmasın? Bu savaşı kaybetmesi kendi beceriksizliğinden, hırsından, şusundan busundan ziyade düşmanın şeref yoksunu oluşundandı. Kardeşi kardeşe kırdırdılar.

Adolf Hitler'e dair Yahudi Kim Jong-un benzeri imaj yarattıklarını biliyorum ancak birisi halkını açlığa boğarken kendisini yemeğe boğuyor, diğeri ise kendi zamanından, emeğinden, uykusundan feda edip Almanya'yı kalkındırıyor. Bir savaşı kaybedip intihar etmemesi bu açıdan etiklikle bağdaştırılamaz. O dönemki Almanların fedakarlıkları sayesinde bugün JoS kurulabildi, biz daha özgürüz.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Stonesofwisdom said:

Esenlikler,

İntihar etmenin veya etmemenin etiklikle ilgisi nedir, anlayamadım? Savaşlar kazanılır ve kaybedilir. Hitler, Berlin'de dursa idi Alman halkı daha az mı zararlı çıkacaktı? Kaldı ki kendisi bildiğim kadarıyla Batı'ya teslim olunmasını ileterek gitti. Çünkü en azından tecavüz gibi olaylar Batı'da yoktu ve bu kadar yozlaşmış değillerdi.

Kendisi Alman halkı için yaşadı, gecesini gündüzüne katıp Almanya'yı yüceltti. Tanrıların davası için çok büyük işler başardı ancak tanrı olması neden etik olmasın? Bu savaşı kaybetmesi kendi beceriksizliğinden, hırsından, şusundan busundan ziyade düşmanın şeref yoksunu oluşundandı. Kardeşi kardeşe kırdırdılar.

Adolf Hitler'e dair Yahudi Kim Jong-un benzeri imaj yarattıklarını biliyorum ancak birisi halkını açlığa boğarken kendisini yemeğe boğuyor, diğeri ise kendi zamanından, emeğinden, uykusundan feda edip Almanya'yı kalkındırıyor. Bir savaşı kaybedip intihar etmemesi bu açıdan etiklikle bağdaştırılamaz. O dönemki Almanların fedakarlıkları sayesinde bugün JoS kurulabildi, biz daha özgürüz.

İyi geceler.

Esenlikler

Son kısım için yazıyorum, Adolf Hitler benim gözümde asla öbür katil diktatörlerle denk olmadı. Medyada böyle bir imaj çiziliyor evet fakat biz Satanistler olarak neyin ne olduğunun farkındayız. Kendisi de gerek Barbarossa'da gerek Berlin savunmasında elinden geleni yaptı ve gitti. Kendisinin yenilmesinde hain generallerinin de rolü var. Bir onbaşı için fazla yetenekli askeri dehaya sahip ve neden böyle olduğunu da biz zaten biliyoruz. İstenilen "goals" kadar sonuç alamasa da uzun vadede iyi zaman kazandırdı.

Teşekkür ederim.

Stonesofwisdom said:
Esenlikler

Son kısım için yazıyorum, Adolf Hitler benim gözümde asla öbür katil diktatörlerle denk olmadı. Medyada böyle bir imaj çiziliyor evet fakat biz Satanistler olarak neyin ne olduğunun farkındayız. Kendisi de gerek Barbarossa'da gerek Berlin savunmasında elinden geleni yaptı ve gitti. Kendisinin yenilmesinde hain generallerinin de rolü var. Bir onbaşı için fazla yetenekli askeri dehaya sahip ve neden böyle olduğunu da biz zaten biliyoruz. İstenilen "goals" kadar sonuç alamasa da uzun vadede iyi zaman kazandırdı.

Teşekkür ederim.

Esenlikler,

Anladım. Şunu diyeyim; Hitler, eğer intihar etseydi zaten bu eylemi, davamıza veya Almanya'ya bir katkı sağlamamış olacaktı. Şimdi ise tanrı ve davamıza hâlâ destek veriyor. Yani aslında yaşıyor olması bile yine Alman halkının yararına.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Stonesofwisdom said:
Esenlikler

Teşekkür ederim.

Esenlikler,

Anladım. Şunu diyeyim; Hitler, eğer intihar etseydi zaten bu eylemi, davamıza veya Almanya'ya bir katkı sağlamamış olacaktı. Şimdi ise tanrı ve davamıza hâlâ destek veriyor. Yani aslında yaşıyor olması bile yine Alman halkının yararına.

İyi geceler.

Esenlikler

Protonmailin var mı acaba? Seninle özel olarak iletişimde kalmak istiyorum.

Stonesofwisdom said:
Esenlikler

Esenlikler,

E-postamı kişisel tercihim olarak sadece JoS ile ilişkili işler için kullanıyorum.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Stonesofwisdom said:
Esenlikler

Esenlikler,

E-postamı kişisel tercihim olarak sadece JoS ile ilişkili işler için kullanıyorum.

İyi geceler.

JoS ile ilişkili derken? Ben de JoS mensubuyum olmuyor mu? Pegasus ben.

Stonesofwisdom said:

Esenlikler,

Kastettiğim sadece Yüksek Rahip Hoodedcobra666 ve diğer görevli kardeşlerimizle iletişimde kalmak için kullandığımdı.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Stonesofwisdom said:

Esenlikler,

Kastettiğim sadece Yüksek Rahip Hoodedcobra666 ve diğer görevli kardeşlerimizle iletişimde kalmak için kullandığımdı.

İyi geceler.

Anladım iyi geceler.

Aratosbung said:
"Eva ve Hitler, Berlin'deki yeraltı sığınağına doğru yola çıktı. Sığınağa vardıklarında Hitler bir tabanca ile sağ şakağından kendini vurdu. Eva ise bir siyanür kapsülü içerek intihar etti. İkilinin cansız bedenlerini Hitler'in yakın çevresi buldu."

Bu gibi iddialar yanlış mi şimdi? Kesin bir şey söylemez miyiz?

Esenlikler,

Evet, yanlış. Eğer bu iddiaları gerçekten SS subayları ve Lord Hitler'in yakın çevresi belirtmişse, açıkça belli ki bir planın parçası. Lord Hitler'in zaten Herr Martin Bormann'a yönetimi bırakıp gittiğini biliyoruz. Kendini intihar etmiş gibi göstermek istemişse şaşırmazdım.

İyi günler.

Aratosbung said:
https://arkeofili.com/analizlere-gore-hitler-1945-yilinda-kesin-olarak-oldu/

Motivasyonumu bozuyor bu olay.

Esenlikler,

Attığınız kaynak, ırk karıştırmayı "yararlı", "üstün gen yaratıcı" buluyor...

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Güney Amerika'da olduğunu tam olarak nereden biliyorsun? Ben de bilmek isterim. Şu an tek kafama yatmayan şey Hitler'in ölüp ölmemesi. Esen kal.

Esenlikler,

İşlem gizli olduğu için tabii ki materyal kaynaklarla kesin diyemeyiz.

Ancak Naziler üstünde birçok araştırma yapmış Alman tarihçi Joachim C. Fest, zaten Vatikan'a Reinhard Heydrich emrindeki gençlerin sızdığını söylüyor. Bu bağlantılar sayesinde birçok subay, Güney Amerika'ya kaçabildi.

Sözde çok kötü işler yapmış, öcü doktorumuz Josef Mengele de zaten kaçıyor ve MOSSAD arıyor. Güney Amerika'ya Nazilerin kaçtığı ve arandığı bilinmeyen bir şey değil. Hitler neden kaçmasın?

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Yani anladığım kadarıyla Hitler'in intihar etmeyi kafasından bile geçirmeyip tıpkı diğer kaçanlar gibi kaçtığını söylüyorsunuz. Ben de böyle bir büyük liderin intihar etmesini mantıklı bulmuyorum.

Aynı zamanda yanındaki insanların Hitler'in kafasından kan akması vb. düşüncelerin de planlı olması gerekli size göre.

Esenlikler,

Evet, büyük ihtimal planlıydı.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Diğer dediklerine bakmazsan iyi olur sadece o konu hakkında attım. Zaten o bilgileri yani dişlerin eşleşmesi direkt uzmanlar tarafından söyleniyor.

Şimdi o dişlere ne olacak? Adamlar eşleşti diyor.

Esenlikler,

Yani, her "bilimsel" araştırmanın doğru ve "bilimsel" olmadığını biliyoruz. Kısacası yalan. Harvard'lı Yahudi profesör de "Afrika'dan çıktık" diyor, hâlbuki bunun aksini ortaya koyan araştırmalar da yapıldı, Afrika'daki bir türün bir Beyaz'a evrilemeyeceğini söyleyen, genlerin uyuşmadığını söyleyen araştırmalar da vardı. Şu an detayları pek hatırlamıyorum, "Out of Africa Theory Debunked" yazsanız çıkar.

Peki şu an hangisi ders kitaplarında öğretiliyor, "bilim" çevrelerinde kabul görüyor? Bu araştırmanın arkasında paravan bir "Stein" ağı olduğuna yemin edebilirim.

"Bilimin" çok bağımsız olduğunu düşünmeyin. Örneğin şu kadının açıklamalarını dinleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=mwhdf9Mb8T0

Aynı şekilde Wuhan'daki laboratuvarı Splinter Usta'yı aratmayan suratıyla Fauci'nin fonladığını biliyoruz. Bu adam ancak Amerika'da görev alıyor, sözde Çin ile rakipler.

Yine aynı şekilde aşıların mutajen olduğunu belirten doktor birinin videosu vardı YouTube'da. Kaldırmamışlarsa izleyebilirsiniz.

Şimdi, size hangisi deniyor ve asıl ortadaki hangisi bir düşünün. Kimin dedikleri ön plana çıkarılıyor ve kimin dedikleri arka planda bırakılıyor?

Şüpheci doğanızı anlıyorum ancak asıl şüphelenmeniz gereken yerleri de size belirtmek isterim.

İyi geceler.

İnternetteki bütün haberler Fransız bir bilim adamının Hitler'in ölmeden önceki röntgeniyle aynı olduğunu söylüyor. Rus olan kafatası diğer haber, en son haber bu değindiğim haber.

Saulo said:
İnternetteki bütün haberler Fransız bir bilim adamının Hitler'in ölmeden önceki röntgeniyle aynı olduğunu söylüyor. Rus olan kafatası diğer haber, en son haber bu değindiğim haber.

Esenlikler,

Aynı açıklamaları tekrar etmeye gerek görmüyorum. En son mesajımı okuyabilirsiniz.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Saulo said:

Esenlikler,

Aynı açıklamaları tekrar etmeye gerek görmüyorum. En son mesajımı okuyabilirsiniz.

İyi geceler.

İyi ama kafatası eşleştiyse eşleşir zaten. Nasıl tam tersi çıkabilir? Önceden çıkmış ama bu sefer kesin o diyorlarmış. Fransız da mı özellikle yanlış bir çalışma veriyor ya da ortada tam aksi olan dayanaklı bir şey var mı?

Saulo said:
İyi ama kafatası eşleştiyse eşleşir zaten. Nasıl tam tersi çıkabilir? Önceden çıkmış ama bu sefer kesin o diyorlarmış. Fransız da mı özellikle yanlış bir çalışma veriyor ya da ortada tam aksi olan dayanaklı bir şey var mı?

Esenlikler,

Hitler'e ait olmayan bir kafatasıyla eşleşemeyeceği için biz buna "yalan söylemek" diyoruz. Yani evet, yalan söylüyorlar.

İyi günler.

Bright Truth said:
Saulo said:

Esenlikler,

Hitler'e ait olmayan bir kafatasıyla eşleşemeyeceği için biz buna "yalan söylemek" diyoruz. Yani evet, yalan söylüyorlar.

İyi günler.

Cidden eşleşmiyor bence. Yarım yamalak bir tespit olmuş, kazanç kapısı sağlamak için.

Peki kemiklerin silah aracılığıyla yok edilmesi gibi bir şey mümkün mü? Böyle bir şey okumuştum internette.

Saulo said:
Cidden eşleşmiyor bence. Yarım yamalak bir tespit olmuş, kazanç kapısı sağlamak için.

Peki kemiklerin silah aracılığıyla yok edilmesi gibi bir şey mümkün mü? Böyle bir şey okumuştum internette.

Esenlikler,

Adolf Hitler yaşadığı için bu da mümkün değildir.

İyi geceler.

Saulo said:
Materyal kaynaklarla Hitler'in kaçtığını ve tanrı olduğunu bilemiyorsak hangi kaynaklarla biliyoruz?

Esenlikler,

Mantık ve ruhaniyet ile biliyoruz.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Saulo said:
Materyal kaynaklarla Hitler'in kaçtığını ve tanrı olduğunu bilemiyorsak hangi kaynaklarla biliyoruz?

Esenlikler,

Mantık ve ruhaniyet ile biliyoruz.

İyi akşamlar.

Gerçi zaten olay gizli olarak yapılmak zorunda. Mantık nasıl olacak?

Ama bazı askerlerin kaçtığı biliniyor, onu biliyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back