Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hitler nasıl olur da ölmez?

Tengriken

New member
Tüm kaynaklar öldüğünü söylüyor. Nasıl olur da ölmedi deniliyor?

Daha önce de buna benzer bir cümle kurmuştunuz. "Tüm kaynaklar aksini iddia ediyor". Şeyh Said hakkında. Aslında tüm kaynakların bunu dediği falan yok. JoS tamamen yeni olan hiçbir şey demedi. Tamamen bilinmeyen hiçbir şey demedi. Büyük teorik bilgilerden bahsediyorum. Detay olarak demiş olabilir ama genel teori olarak ortaya hiç yoktan yeni bir şey atmadı. Hitler ve nazizim konusunda da aslında ölmeyip kaçtığını 60 yıl sonra JoS birden ortaya atmadı. Demek ki gerçekten kaynak araştırmamışsınız ki bunu sadece bizim söylediğimizi sanıyorsunuz. Bahsettiğiniz "tüm" o kaynaklar sizin "tüm" okuduklarınız olmasın sakın? İlgili aramalarla çok kolay olarak başka kaynaklarda da bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu bahsettiğiniz "tüm kaynaklar" tanrılarımızın gerçek olmadığını söylüyor. Aynı şekilde Yahudilerin de insan olduğunu söylüyorlar. Filistindeki çocukların canavar. Türklerin barbar. Hristiyanların yüce medeni insanlar olduğunu söylüyorlar. Aynı kaynaklar 250 yıl önce dünyanın düz olduğunu da söylüyorlardı. Bunu kibar bir şekilde ifade etmeye dilim varmıyor, bahsettiğiniz kaynaklar Yahudilerin kıçıdır.

Gerçeğe ise objektif şekilde bakarsak elimizde pek çok soru işareti kalıyor. Onca Alman askeri nereye gitti? Hitler kayıp? Öldüğüne dair gerçek anlamda hiç bir kanıt yok. Ölmediğini Stalin bile biliyor ki yıllarca Hitleri ve kaybolan Nazi ordusunu aradılar. Yahudiler günümüze kadar her yıl Hitler için farklı ölüm sebepleri uydurdular. The New York Times Gazeteleri ile bir zaman yolculuğuna çıkarsanız eğer her yıl Hitler'in farklı bir sebepten öldüğünü göreceksiniz.

Oysa biz mantıklı düşünebilen insanlar olarak bu gizemlerin ne olduğunu görebiliyoruz. Nazilerin UFO araştırmaları Yahudiler tarafından bile kabul edilen bir gerçek. Anlayabileceğiniz üzere doğru tarihi araştırmalar ile Hitler'in ölmediğini görememek imkansızdır.

Hitler, Tanrılar, Şeytan vs sadece JoS içi bilgi var, JoS dışı tam aksi düşünüyor.

Hitler, Tanrılar, Şeytan vs sadece JoS içi bilgi var, JoS dışı tam aksi düşünüyor.
"JoS dışına" fazla tapıyorsunuz, bu yüzden bizim de sizin gibi JoS'a taptığımızı düşünüyorsunuz fakat biz kaynağa değil gerçeğe önem veriyoruz. Biz JoS'a değil, gerçeğe tapıyoruz. JoS dışında kaynak sunmuyor olmamız JoS'a taptığımız için değil, gerçekleri yansıttığı içindir.

Bahsedilen tüm konularda bazı kaynaklar neredeyse JoS'u birebir tekrarlıyor. Aksini söyleyenlerde var ancak bu hepsini kaplamıyor. JoS öğretilerini doğrulayan çok fazla kaynak var. Ne JoS'u ne de JoS dışını düzgün araştırmadığınız için bunu söylüyorsunuz. Size doğrudan kaynakları sıralamamamın tek sebebi gidip kendi araştırmanızı yapmamı istemem. Göreceksiniz, JoS'un aslında bir örümcek ağının orta yeri olduğunu.

Neden Lord Hitlerin cesedini bulamadılar, öldüğüne dair bir tane bile kanıt yok, yok efendim litrerelerce benzinle kendini yaptırmış, önce intihar etmiş sevgilisiyle beraber sonra yardımcısına demişki, cesedimi yakın litrelerce benzinle böyle bir söylenti var, ama kanıt yok, yani ruslar berline girince sığınağına kadar, yaklaşınca bu olaylar olmuş, bırakın öldüğüne dair kanıtı Lord Hitlerin özel eşyalarını bile bulamadılar, yani şu gömleği üniforması, şu tabancası vs hiç bir iz yok, varsa söyleyin arkadaşlar Kayre SATAN !

Neden Lord Hitlerin cesedini bulamadılar, öldüğüne dair bir tane bile kanıt yok, yok efendim litrerelerce benzinle kendini yaptırmış, önce intihar etmiş sevgilisiyle beraber sonra yardımcısına demişki, cesedimi yakın litrelerce benzinle böyle bir söylenti var, ama kanıt yok, yani ruslar berline girince sığınağına kadar, yaklaşınca bu olaylar olmuş, bırakın öldüğüne dair kanıtı Lord Hitlerin özel eşyalarını bile bulamadılar, yani şu gömleği üniforması, şu tabancası vs hiç bir iz yok, varsa söyleyin arkadaşlar Kayre SATAN !
Bunlar planlı. Çok öncesinden olası durumlara karşı plan yapıldı. (Yanlışım varsa doğrusunu söyleyin) Hitler kendine bilerek o şekilde bir ölüm süsü verdi çünkü ortada bir ceset yok. Cesedin kül olduğuna ikna etmeye çalıştı ancak buna rağmen bu söylentiler çıktı. Bu söylentileri başta Stalin çıkardı yani düşman bile bunu gizleyemedi. Yıldan yıla Hitler'in cesedi hakkında yeni "bulgular" keşfediliyor. En son geçen sene mi ne yine ceset bulmuşlardı sanırsam. Aradan 80 sene geçmese iyiydi. Ceset varsa da kalmamıştır artık bu zamana.

Lord Hitler neden bunu gizlesin ki ? TANRI olduğunu SS olduğunu ? Bence gizlemeseydi insanları daha çok uyaracaktı insanlar diyecektiki he bak mutlak güç sahibi bir tanrı yokmuş, bu jewslerin uyduruğu, ve insanlar daha çok SS olacaktı, bu benim düşüncem, Lord Hitler neden böyle birşey planlasınki gerek yok, neyse o antartikada piramitlerden felan bahsediyorlar, bu antartikada birşeyler var sanki, imkanımız olsada gidip baksak, kendimiz bizatihi araştırsak

Lord Hitler neden bunu gizlesin ki ? TANRI olduğunu SS olduğunu ? Bence gizlemeseydi insanları daha çok uyaracaktı insanlar diyecektiki he bak mutlak güç sahibi bir tanrı yokmuş, bu jewslerin uyduruğu, ve insanlar daha çok SS olacaktı, bu benim düşüncem, Lord Hitler neden böyle birşey planlasınki gerek yok, neyse o antartikada piramitlerden felan bahsediyorlar, bu antartikada birşeyler var sanki, imkanımız olsada gidip baksak, kendimiz bizatihi araştırsak
Hayır dediğiniz olmazdı çünkü mantıksız.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen Hitleri bizden başka seven var mı ki ? büyük ihtimal SS yolunu dünyaya gösterseydi belki bizden daha çok nefret ederdi dünya
Kendi halkı bile sevmiyor Lord Hitleri çok enteresan ama bir kaç soru işareti var kafamda
Mesela hitler planlarını gerçekleştirdiği için mi Magnum Opus'a ulaştı yoksa Ruhunu geliştirdiği için mi ? ve Amerikaya neden savaş açtı ?

Yanlışım varsa düzeltin lütfen Hitleri bizden başka seven var mı ki ? büyük ihtimal SS yolunu dünyaya gösterseydi belki bizden daha çok nefret ederdi dünya
Kendi halkı bile sevmiyor Lord Hitleri çok enteresan ama bir kaç soru işareti var kafamda
Mesela hitler planlarını gerçekleştirdiği için mi Magnum Opus'a ulaştı yoksa Ruhunu geliştirdiği için mi ? ve Amerikaya neden savaş açtı ?
Lord Hitler ruhunu geliştirdi, sigara içmezdi alkol kullanmazdı, ben kavgam kitabını okudum, bakın ozamanki ülke liderlerine 940 yılındaki, liderlere hepsi puro sigara alkol kullanıyor Hitler bunların hiç birini kullanmıyor, disiplinli olduğu ordan anlaşılıyor, yani demem o ki ruhunu geliştirdi

Hayır dediğiniz olmazdı çünkü mantıksız.
Niye abi mantıksız, niye böyle kuytu köşelerde inancımızı yaşayacaz, bizimde hakkımız yokmu, elimizi kolumuzu sallayarak, tapinaklarimizda toplanmak, internet olmasaydı sen ben SS olabilecekmiydik ? tamam Hitleri tanıyordum lakin SS olduğunu bilmiyordum, bizim yegane sorunumuz şu gizlilik sorunu, açıkçası sinir oluyorum, ben niye dinimi serbestçe yaşıyamıyorum elinizi vicdanınıza koyun kardeşler haksızmıyım?

Niye abi mantıksız, niye böyle kuytu köşelerde inancımızı yaşayacaz, bizimde hakkımız yokmu, elimizi kolumuzu sallayarak, tapinaklarimizda toplanmak, internet olmasaydı sen ben SS olabilecekmiydik ? tamam Hitleri tanıyordum lakin SS olduğunu bilmiyordum, bizim yegane sorunumuz şu gizlilik sorunu, açıkçası sinir oluyorum, ben niye dinimi serbestçe yaşıyamıyorum elinizi vicdanınıza koyun kardeşler haksızmıyım?
Haklısınız abi fakat dünyanın bu halde olmasının sebebi korkak olduklarından dolayı yanacaklarına inanıyorlar mesela araplar cehennemi sıcak bir yer olarak gösteriyor ateşle dolu bir yer
İskandinavya da ise cehennem buzdan oluşan soğuk bir yer çok kolay manipüle olabiliyor bunlar
Thermopylae muharebesi gibi bizim savaşımız bir avuç insan tüm dünyanın önünde kalkan gibi duruyor

İbrahimi dinlerin hepsi çöküşte, Türkiye'de herkes ya dinsiz ya da dinini değiştirmiş şekilde, Müslüman kesimin zeka seviyesini zaten biliyorsunuz. Zamanı geldiğinde Spiritüel Satanistler de tamamen özgür olacaklardır. Türkiye için de spiritüel satanist bir lider lazım aynı eskiden Almanya'nın olduğu gibi.

Paganizm açıkçası Türkiye'de yükselişte. Spiritüel Satanizme katılanların sayısı diğer ülkelere oranla çok daha fazla. Bana da katılmam için Tengri yol gösterdi. Tengri gerçekten de Türkleri önemsiyor. Ne de olsa atalarımızın tanrısıydı ve halkını doğru dinin üyeleri olarak görmek istiyor.

Kendi döneminde Hitler'i kendi halkı seviyor ve destekliyordu. Herkes kendi ruhunu geliştirerek Magnum Opus'u tamamlar. Amerika bize sonradan savaşın sonlarına doğru savaş açtı.
Hakkımız var elbet. Fakat şartlar el vermiyor. Tanıdığın herkese satanist olduğunu söylesen sana düşman kesilirler. Bu ülkede 5 yıl öncesine kadar insanlar ben inanmıyorum demeye bile korkar, çekinirlerdi. Hala çevresi ve ailesinden dolayı ateist/agnostik olduğunu saklayanlar var. Korkusundan aslında düşünce yapısını kendine bile itiraf edemeyenler var ki bu en kötüsü.

Evet internet olmasa da ruhani satanistler SS olabilirdi. Binyıllarca olduğu gibi tıpkı. Gizlilik olmazsa sonuçların nasıl şekilleneceği ortada. Çokta kalmadı aslında sabredin belki 10 yıl sonra şimdiki kadar kendimizi gizlemek zorunda kalmayacağız. Altın çağ yaklaşıyor sonuçta.

Paganizm açıkçası Türkiye'de yükselişte. Spiritüel Satanizme katılanların sayısı diğer ülkelere oranla çok daha fazla. Bana da katılmam için Tengri yol gösterdi. Tengri gerçekten de Türkleri önemsiyor. Ne de olsa atalarımızın tanrısıydı ve halkını doğru dinin üyeleri olarak görmek istiyor.
Bizden 5 kişi çıkıyor düşmandan 50 kişi
Din değiştirenler genelde ateist ya da agnostik oluyor gerçi çok zor bir şeyde değil bunun Disney masalı olduğunu anlamak ben çok erken yaşta çıkmıştım o dinden ve deist olmuştum sonra kendimi burda buldum nasıl oldu hatırlamıyorum bile

Kendi döneminde Hitler'i kendi halkı seviyor ve destekliyordu. Herkes kendi ruhunu geliştirerek Magnum Opus'u tamamlar. Amerika bize sonradan savaşın sonlarına doğru savaş açtı.
Evet kendi döneminde seviyordu halkı ve galiba yanlış biliyor muşum ben japonyaya destek vermek istediği için Amerikaya savaş ilan etti sandım acaba Pearl harbor saldırısı olmasa girerler miydi savaşa 🫠
forum sayesinde bir çok şey yerine oturdu ben eskiden Hitlerin 1. Dünya savaşı yenilgisini kabullenemediği için savaşıyor sanıyordum teorim buydu
Ve sanırım fransızların almanlara barış imzalattıkları trende Hitler paris kuşatmasında aynı trende Fransızlara imzalatmıştı tekliflerini

Evet kendi döneminde seviyordu halkı ve galiba yanlış biliyor muşum ben japonyaya destek vermek istediği için Amerikaya savaş ilan etti sandım acaba Pearl harbor saldırısı olmasa girerler miydi savaşa 🫠
forum sayesinde bir çok şey yerine oturdu ben eskiden Hitlerin 1. Dünya savaşı yenilgisini kabullenemediği için savaşıyor sanıyordum teorim buydu
Savaşın tek bir nedeni yok. Saydıklarınız tamamen doğrudur veya tamamen yanlıştır diyemem. Ancak şunu kesin olarak söyleyebilirim: savaş Hitler resim okuluna kabul edilmedi diye patlak vermedi.

Ve sanırım fransızların almanlara barış imzalattıkları trende Hitler paris kuşatmasında aynı trende Fransızlara imzalatmıştı tekliflerini
Tam anlayamadım, demek istediğinizi biraz daha açar mısınız?

Tam anlayamadım, demek istediğinizi biraz daha açar mısınız?
1. Dünya savaşında fransızlar almanlara kayıtsız şartsız teslim olmayı bir vagonda imzalattılar önceki mesajda tren demişim pardon daha sonra 2. Dünya savaşında Hitler bu durumu unutmayıp Fransa işgalinde o vagonu arayıp buluyor ve aynı vagon içinde aynı anlaşmayı fransızlara imzalattırıyor

Hitler’in cesedi hiçbir zaman bulunamadı, bunu Stalin ve Eisenhower bile biliyordu ve bu konuda açıkça yorum yaptılar. Hitler’in sığınağında, güvenli bir şekilde hareket edebilmek için Berlin’in altında inşa ettikleri yeraltı metrolarına çıkan merdivenlerin bulunduğu gizli bir geçit buldular. Hitler ve Eva Braun dahil olmak üzere pek çok kişi, bu şekilde kaçmıştır.

Sizin bu söyleminiz oldukça mantıksızdır. Bir Müslümana gidip "Allah yok" dediğinizde, o kişi inancını bırakmaz; aksine, bunu bir hakaret olarak algılayıp sizinle tartışmaya ya da kavga etmeye çalışabilir. İnsanların inançları, çoğunlukla kimliklerinin ve duygusal bağlılıklarının bir parçasıdır; bu tür yaklaşımlar genelde karşılıklı anlayışı değil, çatışmayı körükler.

Hitler, her şeyden önce bir politikacıydı ve bu kimliğine uygun şekilde hareket etmek zorundaydı. Hristiyanlık karşıtı görüşlerini, ancak iktidarı ele geçirip gücünü pekiştirdikten sonra açıklayarak bu doğrultuda adımlar atmaya başlamıştır.

Ayrıca Magnum Opus'u savaşın sonlarına doğru Almanya'yı terk ettikten sonra tamamladı.

Antarktika’ya gitmeyi öneriyorsunuz; ancak bu yolculuğu gerçekleştirmek için hangi araçlarla, hangi yöntemlerle ilerleyeceksiniz? Böylesine zorlu bir keşif için gerekli bütçeyi sağlamış durumda mısınız? Antarktika’nın ekstrem koşullarına uyum sağlayabilecek donanıma, bilgiye ve tecrübeye sahip misiniz? Dahası, bölgenin uluslararası düzenlemeleri ve hükümetlerin gözetimi çerçevesinde bu girişimi nasıl gerçekleştirmeyi planlıyorsunuz?

Gerçekten çok yüzeysel bir şekilde değerlendiriyorsunuz ve ezbere ifadelerle yaklaşıyorsunuz.

Yine, hiçbir somut bilgiye dayanmadan varsayımlar üzerinden yorum yapıyorsunuz. Halkının kendisini sevmediğini iddia ediyorsanız, bunu destekleyen bir video veya başka bir kanıt paylaşabilir misiniz? Aksine, eski konuşmalarını izlediğimde halkın sevinç ve heyecanla karşıladığını görüyorum. Ayrıca, çocuklarla çekilmiş sayısız fotoğrafı ve geçmişte kendisini olumlu şekilde anan birçok emekli asker mevcut. Bu durum, söylediklerinizle çelişiyor.

Mesela hitler planlarını gerçekleştirdiği için mi Magnum Opus'a ulaştı yoksa Ruhunu geliştirdiği için mi ?
Ruhunu güçlendirmemiş olsaydı, Magnum Opus’u zaten tamamlaması mümkün olmazdı. O'nun ruhu, bu dönüşüm için gerekli olgunluğa ve hazırlığa çoktan ulaşmıştı. Bu yaşamında kendisine verilen görevi yerine getirirken, aynı zamanda ruhsal gelişimine derin bir şekilde odaklanıyordu.

Amerikaya neden savaş açtı ?
Pearl Harbor, Amerika'nın savaşa girme bahanesi oluyor. Suçu Japonlara attılar. Hitler, Batı ile savaşmak istemediği tarihsel olarak birçok kez dile getirmiştir. Rudolf Hess’in barış görüşmeleri için İngiltere’ye gönderilmesi de bu niyetin bir göstergesiydi.

Gerçek dünyada bir olayın adil olup olmaması, sonuçlar üzerindeki etkisinin yanında görece daha az önem taşır. Önemli olan, mevcut durum ve bu durumun doğurduğu sonuçlardır. Bu sonuçlar, farklı kesimleri farklı biçimlerde etkiler.

Şu anda Türkiye'de bu anlamda belirgin bir değişim süreci yaşanıyor. On yıl kadar önce, toplumda "dinsizlik" kavramı neredeyse konuşulmazdı; İslam’ı takip etmek, çoğunluk tarafından en doğal durum olarak görülüyordu. Ancak zamanla, özellikle genç nesiller arasında ateizm, agnostisizm ve deizm gibi felsefi yaklaşımların benimsenmeye başladığını görüyoruz.

Son dönemlerde ise Paganizm gibi antik öğretiler insanların ilgisini çekmeye başladı, özellikle de Tengrizm gibi ırkımızın kökeninde yatan bir öğretinin yeniden yorumlanması dikkat çekici. Bununla birlikte, gelecekte Türkiye'de Spiritüel Satanizm yükselmeye başlayacak ve o zaman bu ölüm programlarının pençelerinden kurtulmuş olan milletimizin fertleri zamanla gerçeğe inisiye olmaya başlayacak.

Her dönüşüm bir süreç dahilinde gerçekleşir, bunu unutmamak gerekiyor.

Hitlerin 1. Dünya savaşı yenilgisini kabullenemediği için savaşıyor sanıyordum teorim buydu
Bu tekrardan, temelsiz ve gereksiz bir teori oluyor.

Hitler'in 1940'da söylediği bu söze bakabilirsiniz:

"This war thrusts us years back in our constructive work. It is deplorable. I have not indeed become the Chancellor of the Greater German Reich in order to conduct war!"

"Bu savaş, yapıcı çalışmalarımızda bizi yıllar öncesine geri götürüyor. İçler acısı. Doğrusu ben savaşmak için Büyük Alman İmparatorluğu'nun Şansölyesi olmadım!"

Yine, hiçbir somut bilgiye dayanmadan varsayımlar üzerinden yorum yapıyorsunuz. Halkının kendisini sevmediğini iddia ediyorsanız, bunu destekleyen bir video veya başka bir kanıt paylaşabilir misiniz? Aksine, eski konuşmalarını izlediğimde halkın sevinç ve heyecanla karşıladığını görüyorum. Ayrıca, çocuklarla çekilmiş sayısız fotoğrafı ve geçmişte kendisini olumlu şekilde anan birçok emekli asker mevcut. Bu durum, söylediklerinizle çelişiyor.
Günümüz almanyası için dedim Sonne abi
Gerçi ben belirtmedim şuan ki Almanya olduğunu ondan yanlış anlaşılma oldu
Halk hep sevinçle karşılık veriyordu ama şuan ki Almanya'da seven olduğunu sanmıyorum illa vardır belki ama az bence
Günümüz liderler gibi kağıttan konuşmuyor sözlerini kalbinle söylemesi çok hoşuma gidiyor videolar da el dilini kullanıyor çok motive edici

Çok yanlış öğretiliyor bize bazı şeyler belkide bu yüzden gurur duymak yerine utanıyorlardır şuan ki almanlar örneğin birinin Hitlerin sevgilisinin Yahudi olduğunu ve sadece terk edildiği için Yahudi soykırımı yaptığını söyleyen insanlar gördüm

Bizden 5 kişi çıkıyor düşmandan 50 kişi
Din değiştirenler genelde ateist ya da agnostik oluyor gerçi çok zor bir şeyde değil bunun Disney masalı olduğunu anlamak ben çok erken yaşta çıkmıştım o dinden ve deist olmuştum sonra kendimi burda buldum nasıl oldu hatırlamıyorum bile
Düşmandan 50 kişi çıksa bile hiçbirisi dinini bilmiyor bile buna emin olun. Bilseler zaten dinlerinde kalmazlar. Kur'an'dan bile bir haber hepsi. Ayrıca siz katılan o 5 kişinin ne büyük bir anlama geldiğini bilseniz böyle konuşmazdınız. Müslümanların hepsini toplasanız bir tane ruhsal açıdan gelişmiş spiritüel satanist edemez. Ayrıca ne kadar çok kişinin katıldığı değil, dinin gerçekten "gerçek" olması önemlidir. Ben ise şahsen kesin ve %100 şekilde Spiritüel Satanizmin gerçek din olduğunu biliyorum. Ayrıca unutmayın o 50 kişi düşmanımız değil onların beynini yıkayıp sahte ve uyduruk dine katılmalarını ya da zoraki bir şekilde dinde bulunmalarını sağlayan reptilyan ve griler bizlerin düşmanlarıdır. Yoksa ne kadar Tanrı/çalarımıza hakaret de etseler, dinimizi de kötüleseler o kişiler bizim gerçekten düşmanımız değildirler, sadece beyinleri yalan bilgilerle donatılmış, gerçekten uzak, kandırılmış ve cennete gitme ümidiyle yaşayan insanlardırlar. Düşman öyle bir sistem kurmuştur ki, bu dünyayı kötülükler diyarına çevirerek o insanların cennet ümidine kapılmalarını ister. Ayrıca düşmanlarımız zaten kendi uydurdukları bu yalan dinlere de asla itibar etmez ve inanmazlar. Bakınız Rothschild ailesine, asıl reptilyanlar onlar. Çalmaktan gözleri dönmüş. 100 Trilyondan fazla para çaldılar bu güne kadar. Hiç din kaygıları var mı, Yehova bizi cehenneme atacak diye. Yok. Çünkü zaten onlar uydurdu. Evet çalmak gerçekten de kötü bir şeydir ve asla kabul edilemez. Ancak bunu Yehova'dan öğrenip cennete gitme umuduyla yaşayan insanlar için gerçekten de üzülüyorum. Umarım bir gün insanlığın gerçek dini olan spiritüel satanizme katılırlar ve kendilerini bu ölüm programından kurtarırlar.

Düşmandan 50 kişi çıksa bile hiçbirisi dinini bilmiyor bile buna emin olun. Bilseler zaten dinlerinde kalmazlar. Kur'an'dan bile bir haber hepsi. Ayrıca siz katılan o 5 kişinin ne büyük bir anlama geldiğini bilseniz böyle konuşmazdınız. Müslümanların hepsini toplasanız bir tane ruhsal açıdan gelişmiş spiritüel satanist edemez. Ayrıca ne kadar çok kişinin katıldığı değil, dinin gerçekten "gerçek" olması önemlidir. Ben ise şahsen kesin ve %100 şekilde Spiritüel Satanizmin gerçek din olduğunu biliyorum. Ayrıca unutmayın o 50 kişi düşmanımız değil onların beynini yıkayıp sahte ve uyduruk dine katılmalarını ya da zoraki bir şekilde dinde bulunmalarını sağlayan reptilyan ve griler bizlerin düşmanlarıdır. Yoksa ne kadar Tanrı/çalarımıza hakaret de etseler, dinimizi de kötüleseler o kişiler bizim gerçekten düşmanımız değildirler, sadece beyinleri yalan bilgilerle donatılmış, gerçekten uzak, kandırılmış ve cennete gitme ümidiyle yaşayan insanlardırlar. Düşman öyle bir sistem kurmuştur ki, bu dünyayı kötülükler diyarına çevirerek o insanların cennet ümidine kapılmalarını ister. Ayrıca düşmanlarımız zaten kendi uydurdukları bu yalan dinlere de asla itibar etmez ve inanmazlar. Bakınız Rothschild ailesine, asıl reptilyanlar onlar. Çalmaktan gözleri dönmüş. 100 Trilyondan fazla para çaldılar bu güne kadar. Hiç din kaygıları var mı, Yehova bizi cehenneme atacak diye. Yok. Çünkü zaten onlar uydurdu. Evet çalmak gerçekten de kötü bir şeydir ve asla kabul edilemez. Ancak bunu Yehova'dan öğrenip cennete gitme umuduyla yaşayan insanlar için gerçekten de üzülüyorum. Umarım bir gün insanlığın gerçek dini olan spiritüel satanizme katılırlar ve kendilerini bu ölüm programından kurtarırlar.
Haklısınız fakat bu insanlar ciddi anlamda andrapod sırf ateist diye boğazına bıçak dayanan insan biliyorum bu durumdan tiksinip inadına kendimi mensup olmadığım dinlerler tanıtıyordum
Ve sırf inanmadığınız için size deccal gözüyle bakarlar sözlü taciz ederler %90 ı böyle kim neye inanıyorsa inansın cahil yaşayıp cahil hayatı sonlansın
Fakat olur mu kesinlikle hak dini onların kisi oyüzden düşman olarak görüyorum bu benim kendi düşüncem tabiki bu beyin yıkamaktan çok daha ileri seviye bir insan sırf aynı dinden değil diye idam eder mi birini çoğu orta Asya ülkesi böyle

Haklısınız fakat bu insanlar ciddi anlamda andrapod sırf ateist diye boğazına bıçak dayanan insan biliyorum bu durumdan tiksinip inadına kendimi mensup olmadığım dinlerler tanıtıyordum
Ve sırf inanmadığınız için size deccal gözüyle bakarlar sözlü taciz ederler %90 ı böyle kim neye inanıyorsa inansın cahil yaşayıp cahil hayatı sonlansın
Fakat olur mu kesinlikle hak dini onların kisi oyüzden düşman olarak görüyorum bu benim kendi düşüncem tabiki bu beyin yıkamaktan çok daha ileri seviye bir insan sırf aynı dinden değil diye idam eder mi birini çoğu orta Asya ülkesi böyle
Astral boyutta ve ruhen üstünüz
Ama fiziksel olarak onlar güçlü kalabalıklar çünkü buradaki yoldaşlarımın ismini bile bilmiyorum saklandığımız için

İnsanlar çok büyük bir yanlış içerisindeler. Eğer onların perspektifinden değerlendirmek gerekirse, onlar Deccal'i Şeytan'ın görevlendireceğine ve Şeytan'ın Dünyayı mahvettiğine inanıyorlar. Durum böyle olunca sizler de dininizin Spiritüel Satanizm olduğundan bahsettiğinizde onların gözündeki kötü figür Şeytan olarak canlanıyorsunuz ve hal böyle olunca onlar da size çok büyük bir kin güdüyorlar. Düşmanlarımız öyle bir sistem kurmuşlar ki ellerini kıpırdatmadan bu masum ve cahil insanları kullanıyorlar. Bu insanların amacı aslında kötü değil, kendilerinin Şeytan'a düşman olmasının tüm sebebi ortaya atılmış olan yalanlar ve bu uyduruk ve yalan dinler. Bu insanlar Şeytan'ı akıllarında tüm kötülüğün kaynağı olarak imgelemişler ve kötülüğü ortadan kaldırmak için ona uyanlar dahil Şeytan'ın kurmuş olduğu dine de düşman olmuşlar. Ama dediğim gibi bu insanlar gerçekten düşman değiller. Sadece cahilliğin kurbanı, kandırılmış, gerçekten uzak, beyinleri yalan bilgilerle donatılmış ve asıl düşmanlarımız Reptilyanlar ve griler tarafından kullanılan insanlarlar. Ben de eskiden henüz insanlığın gerçek dini Spiritüel Satanizm'in bir üyesi değilken Şeytan hakkında hiç iyi düşünmüyordum. Ben de reptilyanlar ve griler tarafından kullanıldım, hem de bir çok kez. Ama Tanrımız Tengri'ye sonsuz teşekkürler, beni insanlığın gerçek dininin bir üyesi yaptı. İdamlardan söz etmek gerekirse, bu idamların gerçekleşmesini isteyen hükümetlere bakarsanız çoğu zaten Yahudidir ya da Yahudiler, reptilyanlar ve griler tarafından kullanılan ya da bunların piyonu olmuş (isteyerek, ya da zoraki) kişilerdir. Öncelikle, böylesine tehlikeli durumlarda yaşayan insanlar için yalan söylemek en iyi seçenek olacaktır. Çünkü SS olduklarını belirtmek onlar için dediğiniz gibi idam anlamına gelecektir.

Kandırılmış, yalan bilgilerle donatılmış ve cahil insanlara gelirsek bu insanlara karşı tamamen sessiz kalmak önemlidir. Ne de olsa "Sessizlik altındır." İnsanlar gerçek Tanrı/çaları hakkında bilgi edinmediği ve cahil ve kandırılmış, yalan bilgilerle donatılmış olduklarından verecekleri bu tarz tepkiler tamamen normaldir.

İnsanlığın tüm bu yalanlardan kurtulduğu, reptilyanlar, griler ve Yahudilerden arındığı günler geldiğinde dinimizi açık olarak ifade etmemiz güvenli olacaktır. Ülkemizde insanlar gerçekliğe uyanıyor ve bu tüm Dünyadan daha hızlı (Belki Dünya'nın başka bölgesinde de hızlı bir uyanış vardır, gözlemlerime göre konuşuyorum). Büyük ihtimalle Tanrımız Tengri bunun gerçekleşmesini sağlıyor. Ve ben Tanrımız Tengrinin Türkleri yeniden gerçek dinin üyeleri olarak görmek istediğini düşünüyorum.

Ateistler ve Deistleri öldürmek istemelerinin sebebinin bir İslam öğretisi olduğunu düşünüyorum. Sanırım İslam'da dinden çıkanları öldürün şeklinde bir öğreti vardı. Bunu uygulamak istiyor olabilirler. Tam olarak bilgi sahibi değilim. Dilerseniz bu konuda araştırıp tamamen doğru bilgi edinebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. 🕊️

İnsanlar çok büyük bir yanlış içerisindeler. Eğer onların perspektifinden değerlendirmek gerekirse, onlar Deccal'i Şeytan'ın görevlendireceğine ve Şeytan'ın Dünyayı mahvettiğine inanıyorlar. Durum böyle olunca sizler de dininizin Spiritüel Satanizm olduğundan bahsettiğinizde onların gözündeki kötü figür Şeytan olarak canlanıyorsunuz ve hal böyle olunca onlar da size çok büyük bir kin güdüyorlar. Düşmanlarımız öyle bir sistem kurmuşlar ki ellerini kıpırdatmadan bu masum ve cahil insanları kullanıyorlar. Bu insanların amacı aslında kötü değil, kendilerinin Şeytan'a düşman olmasının tüm sebebi ortaya atılmış olan yalanlar ve bu uyduruk ve yalan dinler. Bu insanlar Şeytan'ı akıllarında tüm kötülüğün kaynağı olarak imgelemişler ve kötülüğü ortadan kaldırmak için ona uyanlar dahil Şeytan'ın kurmuş olduğu dine de düşman olmuşlar. Ama dediğim gibi bu insanlar gerçekten düşman değiller. Sadece cahilliğin kurbanı, kandırılmış, gerçekten uzak, beyinleri yalan bilgilerle donatılmış ve asıl düşmanlarımız Reptilyanlar ve griler tarafından kullanılan insanlarlar. Ben de eskiden henüz insanlığın gerçek dini Spiritüel Satanizm'in bir üyesi değilken Şeytan hakkında hiç iyi düşünmüyordum. Ben de reptilyanlar ve griler tarafından kullanıldım, hem de bir çok kez. Ama Tanrımız Tengri'ye sonsuz teşekkürler, beni insanlığın gerçek dininin bir üyesi yaptı. İdamlardan söz etmek gerekirse, bu idamların gerçekleşmesini isteyen hükümetlere bakarsanız çoğu zaten Yahudidir ya da Yahudiler, reptilyanlar ve griler tarafından kullanılan ya da bunların piyonu olmuş (isteyerek, ya da zoraki) kişilerdir. Öncelikle, böylesine tehlikeli durumlarda yaşayan insanlar için yalan söylemek en iyi seçenek olacaktır. Çünkü SS olduklarını belirtmek onlar için dediğiniz gibi idam anlamına gelecektir.

Kandırılmış, yalan bilgilerle donatılmış ve cahil insanlara gelirsek bu insanlara karşı tamamen sessiz kalmak önemlidir. Ne de olsa "Sessizlik altındır." İnsanlar gerçek Tanrı/çaları hakkında bilgi edinmediği ve cahil ve kandırılmış, yalan bilgilerle donatılmış olduklarından verecekleri bu tarz tepkiler tamamen normaldir.

İnsanlığın tüm bu yalanlardan kurtulduğu, reptilyanlar, griler ve Yahudilerden arındığı günler geldiğinde dinimizi açık olarak ifade etmemiz güvenli olacaktır. Ülkemizde insanlar gerçekliğe uyanıyor ve bu tüm Dünyadan daha hızlı (Belki Dünya'nın başka bölgesinde de hızlı bir uyanış vardır, gözlemlerime göre konuşuyorum). Büyük ihtimalle Tanrımız Tengri bunun gerçekleşmesini sağlıyor. Ve ben Tanrımız Tengrinin Türkleri yeniden gerçek dinin üyeleri olarak görmek istediğini düşünüyorum.

Ateistler ve Deistleri öldürmek istemelerinin sebebinin bir İslam öğretisi olduğunu düşünüyorum. Sanırım İslam'da dinden çıkanları öldürün şeklinde bir öğreti vardı. Bunu uygulamak istiyor olabilirler. Tam olarak bilgi sahibi değilim. Dilerseniz bu konuda araştırıp tamamen doğru bilgi edinebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. 🕊️
Ben teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için 🙏 2025 yılı bizim için güzel geçsin

Ben teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için 🙏 2025 yılı bizim için güzel geçsin
Rica ederim. Evet, umarım 2025 hepimiz için güzel bir yıl olur. Ancak şunu bilmek gerekiyor ki düşman her yıl daha fazla zarar veriyor. Belki JOS bile hükümetin gözüne batabilir, biliyorsunuz hükümet de Yahudi. Her ihtimale karşı tüm ruhani bilgileri defterlerimize not almamız gerektiğini düşünüyorum.

1. Dünya savaşında fransızlar almanlara kayıtsız şartsız teslim olmayı bir vagonda imzalattılar önceki mesajda tren demişim pardon daha sonra 2. Dünya savaşında Hitler bu durumu unutmayıp Fransa işgalinde o vagonu arayıp buluyor ve aynı vagon içinde aynı anlaşmayı fransızlara imzalattırıyor
Oha vay be :D
Bunu bilmiyordum. Çok kral hareket.

chatGPT Hitler'in çene kemiğinin eşleştiğini söylüyor.
Dostum burda ki çoğu insan diyor sana internetteki bilgilerin çoğu yalan chatgpt yine aynı şekilde internetten bilgileri aratıp size sunuyor

Dostum burda ki çoğu insan diyor sana internetteki bilgilerin çoğu yalan chatgpt yine aynı şekilde internetten bilgileri aratıp size sunuyor
Hem akıl var mantık var ben lider olsam kazanma durumum %100 olsa bile yinede kaçış yeri yapardım bu eski zamanlardan beri böyle en kötü zamanda kaçabilecek kadar insan kaçsın
Bunların böyle sahte haber uydurmasının sebebi Hitlerin kaçtığını ve acı çekmediğini gördüklerinde daha fazla kudurucaktı dünya ondan sahte ceset ve haberler veriyorlar benim teorim bu yönde

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back