C cobyqq New member Joined Aug 25, 2024 Messages 1 Aug 25, 2024 #1 Bu forumu yeni keşfettim ve birsürü türk olması beni şaşırttı bu forum sadece satanizmle mi alakalı yoksa bir neonazi grubu tarzı birşey mi bazı postlarda birbirlerine SS kardeşlerim diye hitap edildiğini gördüğüm için soruyorum
Bu forumu yeni keşfettim ve birsürü türk olması beni şaşırttı bu forum sadece satanizmle mi alakalı yoksa bir neonazi grubu tarzı birşey mi bazı postlarda birbirlerine SS kardeşlerim diye hitap edildiğini gördüğüm için soruyorum
_PotestasDea_ Member Joined Jul 15, 2024 Messages 350 Aug 25, 2024 #2 Spiritüel satanizm içindir. Bizler Naziyiz. "SS kardeşlerimiz" dememizin sebebi ise bir "Aile" olmamızdır.
Spiritüel satanizm içindir. Bizler Naziyiz. "SS kardeşlerimiz" dememizin sebebi ise bir "Aile" olmamızdır.
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 1,004 Aug 25, 2024 #3 Neo-Nazi değiliz, bir grup manyağın yaptığı yasadışı saçmalıkları desteklemiyoruz. Bu gönderiyi okuyabilirsiniz.
Neo-Nazi değiliz, bir grup manyağın yaptığı yasadışı saçmalıkları desteklemiyoruz. Bu gönderiyi okuyabilirsiniz.