PoSEidON04
New member
Pur și simplu renunț, nu am puterea să continui o salvare pentru mine este o viață nouă
Mi-am trădat rasa și strămoșii pentru niște zei care pretind că îmi dau lucruri dacă fac diverse ritualuri și meditez, dar nu o fac.
a fi dedicat nu este o afacere bună și, în plus, dacă zeii nu oferă atunci nici eu.
viitorul este anticipat Voi avea acces la mințile a sute sau mii de oameni, adolescenți, copii și oameni, din cauza muzicii pe care o creez mulți mă vor idolatriza.
Dacă ar fi totul real, aș face reclamă și aș suna cât mai mulți oameni pe drum, dar nimic nu este adevărat.
Am momente de crize nervoase, tristete etc pe care le controlez
mâinile și picioarele mele lucrează pentru a avea bani
niciun zeu nu coboară din cer și îți dă acei bani pentru a supraviețui.
Trebuie să rup aceste lanțuri pentru a fi cu adevărat liber.
acești zei rămân în zona lor și îi binecuvântăm. pentru bătăliile pe care le câștigăm, cred că le dăm viață și le dăm energie
Mi-am trădat rasa și strămoșii pentru niște zei care pretind că îmi dau lucruri dacă fac diverse ritualuri și meditez, dar nu o fac.
a fi dedicat nu este o afacere bună și, în plus, dacă zeii nu oferă atunci nici eu.
viitorul este anticipat Voi avea acces la mințile a sute sau mii de oameni, adolescenți, copii și oameni, din cauza muzicii pe care o creez mulți mă vor idolatriza.
Dacă ar fi totul real, aș face reclamă și aș suna cât mai mulți oameni pe drum, dar nimic nu este adevărat.
Am momente de crize nervoase, tristete etc pe care le controlez
mâinile și picioarele mele lucrează pentru a avea bani
niciun zeu nu coboară din cer și îți dă acei bani pentru a supraviețui.
Trebuie să rup aceste lanțuri pentru a fi cu adevărat liber.
acești zei rămân în zona lor și îi binecuvântăm. pentru bătăliile pe care le câștigăm, cred că le dăm viață și le dăm energie