I made the pentagram in front of the circle. My question is.. is it considered a covenant? (Pact)
or do I have to do it again
Any advice is welcome
Om urmat toți pașii doar că nu am făcut cercul la pentagrama.multumescSalut Niku35. Pentru siguranța tuturor, recomandăm insistent membrilor să nu adauge poze cu ei înșiși pe forumurile noastre aici din cauza sensibilității forumului și, de asemenea, din motive de confidențialitate, pentru ca toți membrii să-și protejeze identitatea.
În ceea ce privește întrebarea dvs. despre ritualul de dedicare, dacă ați urmat pașii dați în ritual și ați folosit o cantitate ușoară de sânge și ați ars hârtia atunci fiți siguri că a fost cu siguranță corectă. Apropo, există și un forum românesc dacă vrei să-l arunci o privire
Forumurile Bucuria lui Satan
„Întunericul e lumină întoarsă pe dos” – Belzebutforum.bucurialuisatan.com
Ok thank YouPentagramă cu cercuri pentru pacte? Într-adevăr, nimic din toate acestea nu seamănă cu ceva legat de un ritual de inițiere satanic real, seamănă mai degrabă cu o versiune de la Hollywood a ceva satanic...
Pacts With Demonic Entities? - Answers & Quick Path
I notice that there are no Demonic Pact services here. Are the Demons against this? ( Belial told a person on Discord to contact me a few years back. Which is how we met. I got a pact done with a group online, and Belial showed up, saying he was pleased with the request, and also said to keep...ancient-forums.com
Chiar și simplul cuvânt „legământ”... nu este nici pe departe legat de ceea ce vrea Satana și cum funcționează satanismul. Nu cauți cea mai bună ofertă de muncă, îi ceri lui Satan îndrumarea și protecția lui, asigurându-l că vei avea încredere în el cu loialitate.
Nu, nu. În schimb, ar trebui să faceți acest lucru dacă doriți să vă alăturați satanismului:
Acum sunt bucuros să vă dau cel mai bun sfat, dar mai întâi o premisă necesară: că doriți să vă uniți cu ceea ce este cu adevărat cel mai mare și mai adevărat bine al acestui univers (Satana) este cu adevărat un lucru frumos, vă face mare cinste și ție. sunteți cu adevărat o persoană bună să-și dorească așa ceva într-un mod pur; și PRECIS DIN ACESTE MOTIVE SPLENDIDE merită să înțelegem cum să facem cel mai bine aceste lucruri atât de sfinte și binecuvântate, fără a lăsa nimic la voia întâmplării, sau să ne gândim că lipsiți de cunoștințe vom ajunge totuși departe, ar fi nerealist. Deci, este mai bine să înțelegeți ce să faceți înainte de a o face.
De asemenea, un alt SFAT FOARTE MARE (și scuzați auto-referențialitatea) pe care ți-l dau este să NU PUNEȚI un selfie ca poză de profil și *NIMIC* CARE ESTE CONECTAT ÎN GENERAL DE ORICE LEGAT DE CONFIDENȚIALITATEA DVS. (ceea ce sunteți * extrem de* incurajat sa se mentina!).
Sunteți aici pentru a crește în satanism cu intenții sincere și o inimă curată și cinstită. Acest lucru te face extrem de valoros pentru Satana! Si sunt sigura ca Satana nu ar vrea NICIODATA sa "intri in necazuri" pentru ca "nu ai avut destule alegeri" ca poze de profil... foloseste imagini Google, e plin acolo si vei gasi ceva care sa te reprezinte... De asemenea, îmi place să folosesc oricum o imagine legată de aspectul meu real, de aceea am avut generarea AI-ului una care seamănă foarte mult cu mine și, prin urmare, mă reprezintă (uitați-vă la poza de profil pentru a înțelege...), dar păstrându-mi intimitatea. .. va rog sa va scoateti selfie-ul...!
Om urmat toți pașii doar că nu am făcut cercul la pentagrama.multumesc
Va trebui să fac din nou pactul?Ok, multumesc
Will I have to do it again?Ok thank You
Will I have to make the pact again?
when I made the pact. I made a letter that I signed with my blood and burned it. but when I made the pentagram I didn't make the circle. does the pact count?
no. I did exactly as it is written in the joy of Satan. someone told me how to do it. because I did it once before but my letter didn't catch fire. and after a month I talked to another person and he initiated me. and I did the following... I made a letter in which I signed it with my blood. I made the pentagram but without a CIRCLE. I lit 3 candles. 1 red and 2 black. and I set the letter on fire. this time it caught fire very quickly. and after I burned the letter I threw salt behind me... and I don't know if I did the right thing or not? about the circle of the pentagram. my question is whether the pact made is taken into account or not? thank you very much.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan