Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Geçmiş yaşamımızı öğrenmek

PlatonFX

New member
Esenlikler, şu sıralar çok fazla soru sorup sizi meşgul ediyorum.
Sorum şu: geçmiş yaşamlarımız hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliriz ?
Bir iki yıl kadar önce pagan olduğunu iddia eden bir kişi, doğum haritama baktığında bu yaşamın benim son reankarnem olduğunu söyledi.
Böyle bir şeyi bilebilir mi ?
Eğer doğruysa bunun anlamı nedir ?

Esenlikler, şu sıralar çok fazla soru sorup sizi meşgul ediyorum.
Sorum şu: geçmiş yaşamlarımız hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliriz ?
Bir iki yıl kadar önce pagan olduğunu iddia eden bir kişi, doğum haritama baktığında bu yaşamın benim son reankarnem olduğunu söyledi.
Böyle bir şeyi bilebilir mi ?
Eğer doğruysa bunun anlamı nedir ?
Tabikide böyle bir şey olamaz. Açıklamasını yap desen yapamaz. Yapsa da saçmalamaya başlar. Siz ruhunuzu geliştirdikçe ruhunuz yok olmaz.

Geçmiş yaşamınızı öğrenmek için ruhaniyette çok gelişmiş ve deneyim kazanmış biri olmanız gerekir, yeni başlayan kişiler kolayca geçmiş yaşamlarını öğrenemez. Bu konuda henüz acele etmeyin. Önünüzde daha çok zaman var.

Sizin haritanıza bakıp da bu yaşamınızın "son" yaşamınız olduğunu söylemesi ise sahtekârlıktan başka bir şey değildir. Böyle bir şeyi yalnız Tanrılar bilebilir. Bunu size söyleyen kişi ya Astroloji konusunda eksik veya hatalı bilgiye sahip, ya da sizi kandırıyor. Bu noktada Pagan olup olmamasının bir önemi yok. Yalan söyleyecek biri her şekilde yalan söyler.

Son olarak, güvenmediğiniz insanlarla doğum haritanızı paylaşmamalısınız. Oradaki bilgilerle size ne yapacağını bilemezsiniz.

Geçmiş yaşamınızı öğrenmek için ruhaniyette çok gelişmiş ve deneyim kazanmış biri olmanız gerekir, yeni başlayan kişiler kolayca geçmiş yaşamlarını öğrenemez. Bu konuda henüz acele etmeyin. Önünüzde daha çok zaman var.

Sizin haritanıza bakıp da bu yaşamınızın "son" yaşamınız olduğunu söylemesi ise sahtekârlıktan başka bir şey değildir. Böyle bir şeyi yalnız Tanrılar bilebilir. Bunu size söyleyen kişi ya Astroloji konusunda eksik veya hatalı bilgiye sahip, ya da sizi kandırıyor. Bu noktada Pagan olup olmamasının bir önemi yok. Yalan söyleyecek biri her şekilde yalan söyler.

Son olarak, güvenmediğiniz insanlarla doğum haritanızı paylaşmamalısınız. Oradaki bilgilerle size ne yapacağını bilemezsiniz.
Haklısınız yazıda dil alışkanlığı (bir kaç demekten ) bir iki yıl demişim fakat bir düşündüm de 4 5 yıl olmuş ve gerçekten cocukmuşum ahahahaha çok teşekkür ederim yanıtlarınız için esen kalın

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back