Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gaipten cinlerin sesini duymak

Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum şizofreni olabilir ve zaten cin diye bir şey yok, sadece astral âlemde parazitler var. Onlar da niye musallat olsun ki? Bu da zor bir şey. Ancak korunmak için aura temizleme ve korunma meditasyonu yapabilirsiniz bunlar yeterli olur.

Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum şizofreni olabilir ve zaten cin diye bir şey yok, sadece astral âlemde parazitler var. Onlar da niye musallat olsun ki? Bu da zor bir şey. Ancak korunmak için aura temizleme ve korunma meditasyonu yapabilirsiniz bunlar yeterli olur.
Cinler Bizm Kadim Tanrılar Değilmiydimi ?

Cinler Bizm Kadim Tanrılar Değilmiydimi ?
Cinler, Müslümanların uydurduğu bir hayal ürünü olan varlıklar sadece. Kitaplarda da hep şöyle yazar: "Ben insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım. Birini topraktan, diğerini ateşten yarattım." Ancak, genelde bu cin sözcüğü, Tanrılarımızı kötülemek amacıyla kullanılır. Onlara göre, melek dışı herkes iblis zaten.

Örneğin, bir evde 50 tane cin bulunduğu söylenir. Madem cinler var, gelsinler, masa oyunu oynayalım belki kira ödememe yardımcı olurlar, gelip bedavadan oturuyorlar evde :D
Bu dostumuzun durumunu bilmiyorum, ancak cin veya parazit olduklarını sanmıyorum. Şizofreni hastalığı olabilir, ama bu tamamen benim kişisel düşüncem. Bir doktora başvurabilir veya koruma aurası yapabilir, ancak musallat olduklarına inanmıyorum.

Cinler, Müslümanların uydurduğu bir hayal ürünü olan varlıklar sadece. Kitaplarda da hep şöyle yazar: "Ben insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım. Birini topraktan, diğerini ateşten yarattım." Ancak, genelde bu cin sözcüğü, Tanrılarımızı kötülemek amacıyla kullanılır. Onlara göre, melek dışı herkes iblis zaten.

Örneğin, bir evde 50 tane cin bulunduğu söylenir. Madem cinler var, gelsinler, masa oyunu oynayalım belki kira ödememe yardımcı olurlar, gelip bedavadan oturuyorlar evde :D
Bu dostumuzun durumunu bilmiyorum, ancak cin veya parazit olduklarını sanmıyorum. Şizofreni hastalığı olabilir, ama bu tamamen benim kişisel düşüncem. Bir doktora başvurabilir veya koruma aurası yapabilir, ancak musallat olduklarına inanmıyorum.
Parazit ola bilir bence

Ancak, genelde bu cin sözcüğü, Tanrılarımızı kötülemek amacıyla kullanılır.
"Cin" ve ingilizce "Gene" aynı. "Gene" de "Genious" yani "Dahi" kelimesinden geliyor. Sitede böyle bir şey okumuştum. Belki kelimemin anlamını bozmuşlardır çünkü bu mantık Demon mantığıyla da birebir uyuşuyor.
Bu dostumuzun durumunu bilmiyorum, ancak cin veya parazit olduklarını sanmıyorum. Şizofreni hastalığı olabilir, ama bu tamamen benim kişisel düşüncem. Bir doktora başvurabilir

Daha bu gün şizofreniyle ilgili bir video izledim. Başlığı açan arkadaşa sesleniyorum. Bence bir piskiyatriye görün. Sıradan bireylerde de görülebiliyor kendini izole hissetme. Belki de kısa süreli bir sanrıdır ama bu normal değil ve ayıp da değil. Pisikolojik sağlığın bedenin gibi önemli ve değerli. Lütfen görün doktora💗

Cin diye düşmanca bahsedilenler pagan tanrılarıdır. İnsanlara kesin sözlerle dini bilgiler anlatmayı bırakın. Önce siteyi baştan başlayıp okuyun. Okumadığınız anlaşılıyor. En azından forumda dini bilgiler hakkında hükümler vermeden önce siteyi arşivden 2020'ye kadar olan kısmı okuyun ki temel bilgileri öğrenin.

Parazit onlar, ben şahsen parazit diye bir şeyin olduğundan eminim. Sadece benim değil başka insanlarla ortak yaşadığım şeyler var.

Cin diye düşmanca bahsedilenler pagan tanrılarıdır. İnsanlara kesin sözlerle dini bilgiler anlatmayı bırakın. Önce siteyi baştan başlayıp okuyun. Okumadığınız anlaşılıyor. En azından forumda dini bilgiler hakkında hükümler vermeden önce siteyi arşivden 2020'ye kadar olan kısmı okuyun ki temel bilgileri öğrenin.
Yazımı tekrar oku dostum, sonra yorum yap. Cinlerin gerçek olmadığını ve bu sözcüğün Tanrılarımıza hakaret olduğunu söylüyorum. Büyük ihtimalle konuyu açan dostumuz, 'cin' diyince, Müslümanlıkta ki cinler gibi zannediyor. Böyle bir şey yok. Hadi diğer türlü sordu diyelim, niye Tanrılar musallat olsun birine? Yazdığınız doğru değil, aslında gerçeği şudur demek yerine, 'Yok, sen niye yazıyorsun, anlatıyorsun?' demek pek doğru değil. Bana göre de senin dediğin yanlış, çünkü cin yoktur. Ben zaten böyle şeylere inanmam. Mesajı atmadan önce forumda araştırmıştım. Genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor. Zaten cin kavramı, İslam'daki gibi değil; sadece tanrılarımıza ve demonlarımıza hakaret olarak kullanılan bir kelimedir.

Yazımı tekrar oku dostum, sonra yorum yap. Cinlerin gerçek olmadığını ve bu sözcüğün Tanrılarımıza hakaret olduğunu söylüyorum. Büyük ihtimalle konuyu açan dostumuz, 'cin' diyince, Müslümanlıkta ki cinler gibi zannediyor. Böyle bir şey yok. Hadi diğer türlü sordu diyelim, niye Tanrılar musallat olsun birine? Yazdığınız doğru değil, aslında gerçeği şudur demek yerine, 'Yok, sen niye yazıyorsun, anlatıyorsun?' demek pek doğru değil. Bana göre de senin dediğin yanlış, çünkü cin yoktur. Ben zaten böyle şeylere inanmam. Mesajı atmadan önce forumda araştırmıştım. Genel olarak herkes aynı şeyi söylüyor. Zaten cin kavramı, İslam'daki gibi değil; sadece tanrılarımıza ve demonlarımıza hakaret olarak kullanılan bir kelimedir.
Eskiden bize anlatılırdı, işte incir ağacının altından geçmeyin gece vakti, külde oynamayın çarpılırsınız diye dedem nenem bize anlatıyordu, hortlak çıkar peri seni kaçırır vs bu anlatılanlar bilinçaltımızda yer ederdi, bunlar hep düşünce formu sonra kendi kendimize korkardık, hep korku üzerine kurulu bir anlatı başka birşey değil hep korkutma, onun için düşman yhv nin pisliği başka birşey değil, insanları korkutarak cin peri masallarına inandiriyorlar, yoksa cin diye bir varlık yok, Demonlar insanları korkutmaz, Esenlikler Kayre ZEUS !

Yazımı tekrar oku dostum, sonra yorum yap.
Zaten birkaç defa okumuştum, birkaç defa daha okudum, bir şey değişmedi.

Cinlerin gerçek olmadığını ve bu sözcüğün Tanrılarımıza hakaret olduğunu söylüyorum.
Evet, hatta ben de bu yüzden cinlerin gerçek olduğunu ve antik tanrılarımıza işaret ettiklerini söylüyorum. Bence siz tekrar okuyun.

Müslümanlıkta "cin" diyince aklınızda nasıl fantastik yaratıklar canlanıyor bilmiyorum ama düşman metinlerinde cinler tanrılara işaret eder.

Hristiyanlık, genellikle cin ve şeytanları aynı varlık olarak görür. Onlar kötülüğün güçleridir, ilahîlere karşı isyan ederler. Fakat Hanok kitabına göre, cinler düşmüş meleklerin soyundan gelenler ve insanlardır, Nefilim denir.

Arapça da cin "görünmez varlık" demek. Köken olarak hakaret içermiyor. Anlatı olarak hakaret ediyorlar.

Okumalısınız: https://spirituelsatanizm.org/iblis-ve-cinler-antik-pagan-tanrilari/

Onlara göre, melek dışı herkes iblis zaten.
Değil. Onlar hakkında konuşurken de temel bilgileri öğrenip konuşmalısınız. Müslümanlar okuyup üzülebilir veya kahkahayı basabilir.
İblis tek bir varlıktır.

Okumalısınız:

Hadi diğer türlü sordu diyelim, niye Tanrılar musallat olsun birine? Yazdığınız doğru değil, aslında gerçeği şudur demek yerine, 'Yok, sen niye yazıyorsun, anlatıyorsun?' demek pek doğru değil. Bana göre de senin dediğin yanlış, çünkü cin yoktur. Ben zaten böyle şeylere inanmam.
Cinler sadece tanrılar demek değildir çünkü. Klasik bir yöntem bu. Anlamı genişletip kirletiyorlar. Tüm görünmez varlıklar cinler olsa da aslında demonlara vurgu yapılıyor. Musallat olanlar da parazit veya düşman melekleri. Onlar da görünmez olduğu için cindir.

Zaten dediğiniz gibi yaptım artı olarak parantezlediğiniz sözlere benzer cümleler kullandım. O kadar kaba değildim bence...

Bu işin bana göre sana göresi, inanıyorum düşünüyorumu yoktur. Bilgi ortada. Sadece bilmek ve öğrenmek vardır. Israrla yapmayıp üstüne bir de "fikir" üretmek sizin tercihiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back