Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Günahlar hakkında

Kondofos

Member
Az önce de bu soruyu sormuştum fakat yasaklı bir kelime kullandığım için yayınlanmadı, o yüzden biraz değiştirip tekrar soruyorum:

SS bir birey yapmaması gereken bir şeyi yaptığında (çalmak, tecavüz etmek ve aklınıza gelebilecek her türlü şey) bunun ona göre dönüşü nasıl oluyor, İbrahimi dinlerde ki gibi bir günah sistemi mi var? Cezalandırma sistemini soruyorum yani.

Bir diğer sorum ise tıpkı y.hudi zihnîyeti gibi bizim de, bizden olmayanların canını almamız inancımız açısından bir sakınca oluşturur mu? Bu, tanrılar tarafından ödüllendirilmemize mi yoksa cezalandırılmamıza mı sebebiyet verir? Mesela Adolf Hitler bu davaya katkılarından dolayı Magnum Opus'a erişmiş önder bir şâhsiyet. Gerçi bu siteden okuduklarım Adolf Hitler'in soykırım yapmamış, tüm bu iddaaların yalan olduğu yönünde; ama ben buna pek inanmıyorum çünkü "Adolf Hitler" ya da "Naziler" deyince insanların aklına ne geldiği, insanlara neler yaptıkları tüm dünya tarafından (neo-Naziler dahil) bilinen bir şey. Tüm kaynaklarda aynı şey yazıyor. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler...

Esenlikler,

1- Aslında bu yapılana göre değişir. Tanrıların, birisi çaldı diye ceza vereceğini sanmıyorum, ancak tecavüz gibi şeyler için cezalandıracaklardır. Özellikle Lord Azazel, savunmasızlara karşı merhametli ve koruyucudur. Adaletin Tanrısıdır.

Daha küçük çaplı şeyler içinse maddi cezalar verilecektir. Sonuçta biz Hristiyan değiliz, öteki tarafta hesaplaşma gibi bir düşüncemiz yok. Maddesel ceza sistemlerimiz de var (para cezası, hapis cezası vs.).

2- Yukarıda bahsettiğim gibi. Dini, dili, ırkı, çamura ne kadar battığı fark etmeksizin bütün hepimiz onların çocuklarıyız. Eğer haklı bir sebepten intikam almak istiyorsanız büyü yapabilirsiniz. Ancak "haklılık" ve "etiklik" burada ölçek. Yoksa tanrılar sizin yaptıklarınızı tasvip etmez ve size tavır alabilir.

-----------------

Bugün bile Ukrayna hakkında tamamen doğru kaynakları alamıyoruz. Bir bilgi kirliliği, tahrifi var. Bundan yıllar önce bilgileri bozmak çok daha kolaydı. Yine de buna rağmen bunun aksi yönünde kanıtlar da var. Bu kanıtlar arasında bağlantı kurabildikten, Yahudilerin ifşalamaktan çekinmediği programlarından haberdar olabildikten ve karakteristiklerini görebildikten sonra açıkçası zaten her şey yerli yerine oturacaktır.

İyi günler.

Esenlikler,

Bright bey iki sorum olacak. Birisini az önce sordum fakat "yasaklı kelime" ihtiva ettiği için yayımlanmadı.

1)"Tanrıların, birisi çaldı diye ceza vereceğini sanmıyorum, ancak tecavüz gibi şeyler için cezalandıracaklardır." dediniz. Benim sorduğum o cezanın ne olduğu? "Hristiyan tabiri ile" aforoz mu ediyor tanrılar o kişiyi? Küçük suçlara verilen cezayı söylediniz. Ben büyük suçlara tanrıların verecekleri cezayı soruyorum.

2) Joyofsatan 666 kategorisinde, o defalarca yorum ve başlıklarımın iptal edilmesine sebep olan kelimenin İngilizce hâlini aratıyorum (anladımışsındır umarım, yazamıyorum çünkü) herkes kullanıyor. Ben niye Türkçesini yazınca iptal oluyor yorumlarım?

Kondofos said:
Esenlikler,

Bright bey iki sorum olacak. Birisini az önce sordum fakat "yasaklı kelime" ihtiva ettiği için yayımlanmadı.

1)"Tanrıların, birisi çaldı diye ceza vereceğini sanmıyorum, ancak tecavüz gibi şeyler için cezalandıracaklardır." dediniz. Benim sorduğum o cezanın ne olduğu? "Hristiyan tabiri ile" aforoz mu ediyor tanrılar o kişiyi? Küçük suçlara verilen cezayı söylediniz. Ben büyük suçlara tanrıların verecekleri cezayı soruyorum.

2) Joyofsatan 666 kategorisinde, o defalarca yorum ve başlıklarımın iptal edilmesine sebep olan kelimenin İngilizce hâlini aratıyorum (anladımışsındır umarım, yazamıyorum çünkü) herkes kullanıyor. Ben niye Türkçesini yazınca iptal oluyor yorumlarım?

Esenlikler,

1- "Aforoz" gibi şeylerin çok ileri suçlar harici olacağını sanmıyorum. Örneğin Tanrılara karşı Yahudilerle iş birliğine girmek gibi şeyler harici bunun yaşanacağını sanmıyorum.

Diğer bahsettiğiniz suçlara verilen cezalar konusundaysa tam bir bilgi olmasa da Lord Azazel veya duruma göre Lord Beelzebul'un, ruhani cezalar vereceğini düşünüyorum. Örneğin lanetlemek gibi. Tabii ki bu lanetler, zaten kişinin karmasını ve aurasını etkilediği için belki, kendi düşünceme göre fiziksel sonuçlar da doğurabilir.

Ancak yine de bunlar bile zaman içinde düzeltilebilir. Tanrıların en çok öfkesini çeken şey, onlara karşı yapılan düşmanlıktır.

2- Joy of Satan 666, kontrol edebilmek için çok büyük bir forum. Büyük ihtimal bahsettiğiniz şekilde geçmişse toplu onaylar sırasında arada kaynamıştır.

Bir de kelimenin kullanımına göre değişirliği var;

"Karındeşen Jack, X sayısı kişiyi öldürdü."

"Küçükken birinin başkasını öldürdüğünü gördüm ve psikolojim bozuldu."

"X kişisine ölüm büyüsü yapmak istiyorum."

Gördüğünüz gibi, yukarıdaki örneklemeler, kanun çapında sıkıntı çıkaracak söylemler değil. Ancak eğer bunun harici, eğer birisi bu eyleme dair planlarını yazarsa veya buna teşvik edici şekilde konuşursa, forumların legalliği iptal olabilir ve kapatılabilir.

Unutmayın, bizler Spiritüel Satanistleriz, ve günümüz materyalist dünyasının bu reddedişinden faydalanmamız gerekiyor. Bir insana durduk yere ölüm büyüsü yapmak etiktir demiyorum, ancak cidden bu yönde intikam gerektirecek bir şey yapmışsa, ölüm büyüsü gibi bir seçenek elimizde var. Ve bu tamamen yasal, çünkü yasalar astrali kontrol etmiyor.

Ancak tabii ki materyal olarak konuşuyorsak, "ölüm büyüsü harici şeyler" tamamen sıkıntıya düşürürdü bizi.

Bunun olmasını önlemek için yasal sınırlar dışında kalan hiçbir şeyi onaylamıyoruz.

İyi geceler.

Aratosbung said:
İngilizce forumda kötü bir SS'in olabileceği söylenmişti.

SS'de sevap-günah kavramlarının da olduğunu düşünmüyorum.

Günah diye bir şey yok, evet, ama kötülüğün yanına kar kalması da yok. İsa’nın aksine tokat yiyince diğer yanağı çevirmek yok, intikam alma hakkı var.

Sizin aksini söylemediğinizi biliyorum. Sadece forumu dışarıdan okuyan biri olur diye yazdım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back