Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gün 17- Meditasyonlar- düşüncelerim/merak ettiklerim

PlatonFX

New member
1. KISIM
---------
Esenlikler, bugün Lord Thot'un güç ritüelini yaptığım 40 günlük sürecin 17. günü. Sizlere anlatabileceğim olağanüstü "şeyler" yok. Bu süreç beni çok daha akıllı bir adam olmam yönünde gerçekten çok eğitti ve daha yarısına bile gelmedim. Sürecin en başında Lord Thoth'a büyü saygı duysamda Lordumuzu "yabancı" hissediyordum kendime. Şuandaysa onun bilgeliğini ve bilgeliğinin mühimliğini çok daha fazla kavrayabiliyor, ona saygı duyuyor, bir öğrencinin öğretmenine duyduğu sevgiyi duyuyorum. Şuanki programım şu şekilde: Satanas babamıza dua-AT-KA-sağlık çalışması-Lord Thoth'un güç ritüeli.

2.KISIM
--------
Her zaman ileriye gitsekte, güçlensekte maddi dünyada "topluluğumuzu" güçsüz hissediyorum. Bu durum çok canımı sıkıyor ( bu sohbet size biraz çocuksu gelebilir). Geçmişteki örneğin Thule cemiyetine baktığımda ne denli güç sahibi olduklarını görebiliyorum. Biz niye bu güce erişemiyoruz? Adımızı bile birbirimizden saklamak zorunda olmak(düşman yüzünden), bize ait olan tapınaklarda dua bile edememek beni çok içten üzüyor.

3.KISIM
--------
Evrendeki varlıkları köleleştiren, kullanan reptilyanları tanrı/çalarmız neden yok etmiyor.
Bu varlıklar tanrı/çalarımızın güçlerini bildikleri halde neden onlara inanmıyor? (Sonuç olarak insandan çok daha güçlü varlıklar tanrı/çaları da daha iyi kavramaları gerekmez mi?)

3.KISIM
--------
Evrendeki varlıkları köleleştiren, kullanan reptilyanları tanrı/çalarmız neden yok etmiyor.
Bu varlıklar tanrı/çalarımızın güçlerini bildikleri halde neden onlara inanmıyor? (Sonuç olarak insandan çok daha güçlü varlıklar tanrı/çaları da daha iyi kavramaları gerekmez mi?)
Evrenin farklı katmanları ve boyutları vardır, aslına bakarsanız dünyamızda dahi soyut ve somut katmanlar vardır. Mesela siz belli kişilik olarak belli bir seviyenin üstündesiniz her SS gibi, neredeyse her SS'te o hafif Aristokrat ruhun olduğuna inanıyorum; mesela siz, her gün 20 insanın bıçaklanıp kadınların düzenli olarak taciz edildiği o gecekondu mahallelerinde yaşayabilir misiniz? yaşarsanız, buna gerçekten yaşamak denir mi? Şimdi Tanrıları ve Reptilyanları düşünün, Tanrılar elitlik olarak en üst seviyededir; Reptilyanlar ise en aşağılık varlık sınıflarından biridir. Bu yüzden Tanrılarımız onların yanında olamaz, bunun için kendi seviyelerini düşürmeleri gerekir ki bu Onların seviyesindeki varlıklar için çok zordur diye düşünüyorum. Siz bile kendinizi zorlasanız o gecekondu mahallelerine uyum sağlayamazsınız, bir de Reptilyanlar gibi pislik ırkları düşünün; tek kelimeyle iğrenç.

Reptilyanlar insanlardan daha güçlüdür, fakat potansiyele baktığımızda insanlar daha güçlüdür; insanların şu anda daha alt bir seviyede olmaları Reptilyanları potansiyel açıdan daha güçlü yapmaz. Reptilyanların bazı Çakraları ve Tanrılığa ulaşmak için gerekli diğer özellikleri yok diye biliyorum. Mesela paylaşma kavramını ele alalım, paylaşmak bize hoş gelir keza Boğaz Çakrasıyla ilgilidir; fakat Reptilyanlar bunu yapma nedenimizi anlamazlar, akıl yürütebilirler ama tam nedenini anlamazlar.

Bir insan ruhani olarak geliştikçe seviye olarak yükselir ve Reptilyanları geride bırakır, bu noktada kişinin kendisi çok değişecektir fakat Reptilyanlar nasıl gidiyorlarsa öyle kalacaklar; keza onların da belli bir gelişme dereceleri var ve onlar kolektif olarak bunun sınırına geldiler, daha fazla ilerleyip "Tanrı" olamazlar.

2.kısım:
Gayet güçlü bir topluluğuz ama anahtar kelime gücün formudur, bu topluluk gücünü bilgelikten ve ruhaniyetten alıyor ve siz bu iki hususta yeterince güçlenerek üzerinize düșeni yapmalısınız bu güç zamanla dünyamıza yayılacaktır merak etmeyin
3.kısım:
Düșman neden hala yok edilemedi isimli yazıyı okuyunuz

TANRI/ÇA lar reptilyanları yok etsinler, ederlerde ne olacak, bizde yatalım nasılsa TANRI/Ça lar yok ediyor, reptilyanlar yok olsada, insanlar gene birbirini öldürür, taciz vs eder, reptilyanlar zaten Ss e zarar veremez,

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back